Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tajemnica Samolotu 101

2351 odpowiedzi w tym temacie

:::P:::i:::S:::..
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Badanie rozmów załogi i dźwięków z kabiny pilotów odbywa się na cyfrowej kopii nagrań, zapisanej na twardym dysku komputera. Po każdym dniu pracy Rosjanie sporządzali protokół, pod którym podpisywał się również polski prokurator - pisze gazeta.

ŚMIECH NA SALI
JEDEN CZŁOWIEK (LUB KILKU "POMAGAJĄCYCH" ROSJANOM) PODPISUJE SIĘ POD TYM CO ONI SOBIE WYMYŚLILI I NIBY WSZYSTKO GRA
ZGRALI WSZYSTKO NA DYSKI TWARDE I ANALIZUJĄ W POSTACI CYFROWEJ - CIEKAWE

Pełniący obowiązki prezydenta marszałek sejmu Bronisław Komorowski poinformował, że w sobotę, 8 maja, uda się wynajętym samolotem do Moskwy na niedzielne obchody 65. rocznicy zwycięstwa nad hitlerowskimi Niemcami. Jak dodał, do samolotu zaprosił gen. Wojciecha Jaruzelskiego.

PUTIN KOMOROWSKI JARUZELSKI - SUPER TRIO
JARUZELSKI POWINIEN SIEDZIEĆ W WIĘZIENIU, ALE CO TAM, POLECI SOBIE Z NASZYM NOWYM PREZYDENTEM DO ROSJI, DO NASZEGO NOWEGO KOCHANEGO PRZYJACIELA

EDIT Admin: Upomnienie.
7.6 Zabronione są wszelkie formy rasizmu, nietolerancji: tzn. wypowiedzi antynarodowe i szerzące nienawiść; wypowiedzi wulgarne odnoszące się do innych nacji, kolorów skóry, wierzeń, osób; wypowiedzi obraźliwe skierowane pod adresem innych użytkowników forum.
  • 1

Tropiciel.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a to widzieliście - mniej wiecej 1 min 43 sek - 1 min 47 sek

że zacytuje dla tych co nie chce się otwierać stronki, wypowiedż pana Komorowskiego, obecnego P.O. prezydenta - kandydata na Prezydenta:

"Przyjdą wybory prezydenckie albo prezydent będzie gdzieś leciał i to się wszystko zmieni"

prorok jakiś czy co ?

ALBO PREZYDENT BĘDZIE GDZIEŚ LECIAŁ???
Przyznam, że mnie zatkało jak obejrzałem ten fragment.
Po prostu szczęka opada.
  • 0

maciejo.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm? A może zamiast: "paranormalne.pl" - PARANOICZNE.PL?

Aaaa, zanim mnie admin zabanuje:
Buziaczki dla wszystkich :)

EDIT Admin: 2 upomnienie = warn.
Dołączona grafika
  • 0

Tropiciel.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

hmm? A może zamiast: "paranormalne.pl" - PARANOICZNE.PL?

A jaki konkretny cel mają twoje popisy tutaj?
Żeby obrażać uczestników forum? Tak sobie popluć dla przyjemności?
Jakieś kompleksy leczysz? Co sprawia, że musisz na obcych ludziach stres odreagować?
Boisz się powiedzieć swojemu szefowi, że jest kanalią i idiotą?
Nie bój się. Prawda cię wyzwoli. :)

Pełniący obowiązki prezydenta marszałek sejmu Bronisław Komorowski poinformował, że w sobotę, 8 maja, uda się wynajętym samolotem do Moskwy na niedzielne obchody 65. rocznicy zwycięstwa nad hitlerowskimi Niemcami. Jak dodał, do samolotu zaprosił gen. Wojciecha Jaruzelskiego.

O co zakład, że TEN samolot nie spadnie??? :D

Użytkownik Tropiciel edytował ten post 30.04.2010 - 11:13

• 0

Palmæro.

Anty-lewak

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

O co zakład, że TEN samolot nie spadnie??? :D

Bardzo prawdopodobne że nie spadnie gdyż jednak większość samolotów nie spada ;] ale mogę się mylić...
  • 0

#906 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

O co zakład, że TEN samolot nie spadnie???

PUTIN o to zadba, żeby włos z głowy nie spadł jego pupilkom.
Nie zdziwiłbym się też że na defiladzie zasiądą obok PUTINA i Miedwiediewa.
Tylko nie wiem czy będzie to dla PO wyróżnienie czy wręcz odwrotnie, bo poszczególne elektoraty różnie to mogą odebrać.
To bratanie się z ruskimi może nawet zniechęcić młodzież która ich popiera.

Użytkownik osiris edytował ten post 30.04.2010 - 11:31

• 0

Patrolinho.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Lepiej zgraja takich "szaleńców" - spiskowców, niźli ta cała banda prorosyjskich sbków, którzy rozsprzedają państwo za bezcen... Ale jak Ci to odpowiada to śpij spokojnie... Mam nadzieję, że gawarisz pa ruski, bo kto wie jakie czasy nadejdą... Może takie, że w "wolnej" Polsce będziemy bratali się z sąsiadami ich ojczystym językiem...

PS. Tak na marginesie to mam zdiagnozowaną psychozę, ale doktorzy mówią, że wszystkoooo będzie dobrze - to tak żeby dostosować się do Twojego poziomu postów...

Użytkownik Patrolinho edytował ten post 30.04.2010 - 12:57

• 0

dawmars.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam Was po raz pierwszy.Zainteresowałem się tym forum,ponieważ również uważam,że to nie była "zwykła katastrofa".Widzę,że zdania są podzielone.Dużo dały mi do myślenia filmiki z YT bodajże na 55 str. tego tematu.Gdzie agent opowiada co i jak sie w USA wyprawiało z przywódcami innych państw.Chciałbym poznac warunki umowy o współpracę z USA w sprawie badań i wyliczeń w sprawie złóż gazu,które posiadamy.Skoro przewiduje sie,że mamy go na 100 lat,to są całkiem niezłe pieniadze.Agent mowił o pożyczkach dla państw,może właśnie o to chodziło stanom,żeby wcisnąc nam myśliwce f-16.Jestesmy w pewien sposob uzaleznieni od USA,a L.Kaczyński może miał inne zdanie?Może dlatego został uciszony?A może wogóle nie o niego chodziło tylko o kogoś z nim lecącego?

-Na filmikach na YT rosjanina,który niby zaraz po katastrofie nakręcił filmik,faktycznie słychac strzały,widac poruszajace sie 3 postacie,widac lezacego człowieka na płacie skrzydła.

-przesiedziałem prawie 2 pełne dni na smolenskim forum,tam równiez słyszeli o wypadku miniautobusu z 20 ofiaram,rzekomo naocznymi świadkami,którzy niestety zginęły.

-przetłumaczyłem sobie równiez,że ludzie jadący lokalną drogą widzieli samolot nie lecący lewym skrzydłem w dół,tylko prawym!!!!Był również podwojny wybuch w powietrzu! http://forum.smolens...php?f=2&t=48375

-rosyjscy forumowicze dziwią sie również,jak to jest możliwe,ze oficjalny czas katastrofy to10:56 (nasz 8:56),teraz podają że 10:41(8:41) a pierwsze wpisy na forum są faktycznie o 10:25 (8:25 polskiego czasu).
to z tego forum:
marco.kon
2010/04/29 00:10:30
Czas katastrofy ? Tłumaczenie forum Auto Smoleńsk
Pierwszy post był o godz. 10,25 czasu moskiewskiego,. czyli 8,25 czasu polskiego, o 8,59 zawyła syrena lotniskowa i w tym czasie nagrany został słynny filmik. Ile czasu mogło upłynąć od katastrofy do umieszczenia pierwszego postu ? 5 minut ? Czyli samolot rozbił się zaraz po rozmowie Lecha Kaczyńskiego z Jarosławem Kaczyńskim. Jestem bardzo ciekaw treści tej rozmowy. Żegnaj, bracie ?

10.4.2010, 10:25
Co się stało z polskim samolotem na naszym lotnisku...
Stoi bez podwozia. cała straż pożarna tam pojechała. ( nie potwierdzona informacja, podobne do oficjalnych)
10.4.2010, 10:27
Dopiero co poinformowali że spadł polski samolot w Smoleńsku.
10.4.2010, 10:34
Według plotek, on spadł na północnym lotnisku, zahaczając o drzewo. 10.4.2010, 10:37
Spadł w okolicy Centrum KIA, u nas naprzeciwko parking, tak że kawałek skrzydła przyleciał. Przyjeżdżali do nas klienci, mówili, przejeżdżaliśmy obok, tam już jest wszystko otoczone kordonem, czy są tam żywi ludzie czy nie, nie wiadomo.
10.4.2010, 10:38
Skąd to info ? Gdzie można zobaczyć czy to nie plotka?
10.4.2010, 10:40
na portalu Rosija 24 płynąca stopka z informacjami : samolot prezydenta Polski rozbił się (lądował awaryjnie) w województwie Smoleńskim.
10.4.2010, 10:40
Co to za samolot ? pasażerki czy awionetka ?
10.4.2010, 10:41
Informacja sprawdzona. Prezydent Polski był na pokładzie. Potwierdzono że było 87 ofiar.
10.4.2010, 10:42
Mówią że samolot premiera Polski, ja w to nie wierzę.
10.4.2010, 10:44
Czytaj wyżej. (inwektywa), co to za zaczepka.
10.4.2010, 10:44
a dlaczego / Co się stało z samolocikiem ?
10.4.2010, 10:45
Nie powiedzieli, nie wiadomo co z Prezydentem polski.
10.4.2010, 10:45
Koledzy, co nie wierzycie ?
10.4.2010, 10:46
Ja pę, nie wiedzie się polakom na smoleńskiej ziemi.
10.4.2010, 10:47
Po drodze miał miejsce wypadek, ze względu na fakt, że lotnisko, lub którzy nie oglądają ....
Znajomy który wozi pasek ze żwirowni, mówił że samolot rozbił się koło zbiornika, nikogo nie wpuszczają, dużo sił szybkiego reagowania ..
Dopiero co na kanale Rosija 24 powiedzieli że na zachodzie podejścia do lotniska rozbił się samolot prezydenta Polski Lecha Kaczyńskiego. Zginęło 87 ludzi.
Los samego prezydenta jest nie znany.
10.4.2010, 10:48
Czy ktoś to widział na własne oczy ? Oto ( wyrażenie gwarowe) zaczyna się.
10.4.2010, 10:49
tak, w pasku szybkich informacji to napisali a ja jestem wstrząśnięty.
10.4.2010, 10:49
Po ulicy Gagarina szybko przejechała straż pożarna i siły szybkiego reagowania.

W tym samym czasie świadkowie czekający na przylot Prezydenta widzieli krążący nad lotniskiem samolot transportowy IŁ, widzieli też że ten samolot przeleciał nad lotniskiem w dużym przechyle, skrzydłem prawie zawadzając o płytę lotniska.

-coś co przykuło moją uwagę.są zdjecia kadłuba z reszta czesci samolotu na jednym z portali,ale kadłub samolotu jest cały biały.Takie samo zdjecie widziałem przed chwila,ale juz z czerwonym paskiem wzdłuż kadłuba.Kuźwa,albo mam zwidy,moze jestem juz tym przemęczony,ale wydaje mi sie ze ktos przy tych forkach manipuluje!

-nastepna rzecz:słowa komorowskiego:
"Przyjdą wybory prezydenckie albo prezydent będzie gdzieś leciał i to się wszystko zmieni"-o co tu ku.wa chodzi?

-następna rzecz to orędzie do narodu:) http://www.pluszacze...age-2/#comments
bardzo kuźwa dziwne to wszystko

Wiem dobrze,że to wszystko teraz powtarzam,ale to są moje główne podejrzane sprawy,nad którymi cały czas myślę.

A może właśnie chodziło o to amerykancom,zeby polacy rozwalili sie na rosyjskiej ziemi,zeby było na nich?
  • 0

severrus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Snucie teorii spiskowych, w momencie gdy śledztwo jest w toku i nie ma jeszcze wyników tego śledztwa, to moim zdaniem idiotyzm.
  • -2

MaciekGKS.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak! Masz całkowitą rację. Zatem ogranicz się do czytania wybiórczej, oglądania tvn i nie wchodź tutaj.
Miłego dnia.
  • 0

spiskowiec.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Snucie teorii spiskowych, w momencie gdy śledztwo jest w toku i nie ma jeszcze wyników tego śledztwa, to moim zdaniem idiotyzm.

A Ty bys chcial zeby o czym sie rozmawialo w temacie o teoriach spiskowych?
  • 0

#912 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Cóż za głęboka refleksja.
Jestem pod wrażeniem.
  • 0

Bart76.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cóż za głęboka refleksja.
Jestem pod wrażeniem.

Niestety w mediach (TV, internet, prasa) powstał tzw. szum informacyjny, za dużo informacji, które w większości są "śmieciami". Potrzeba dużo czasu i cierpliwości na zebranie wszystkich danych i wtedy można na spokojnie i rozważnie analizować Tajemnicę Samolotu 101.

Edytuj: Każdy z nas chce się przyczynić do rozwiązania zagadki tego feralnego lotu, czuje solidarność bo jest polskim patriotą, stąd tyle wątków tego tragicznego zdarzenia. Tylko boli mnie bratobójcza walka na forach, sympatycy partii x kontra partii y... a wróg czuwa.

Użytkownik Bart76 edytował ten post 30.04.2010 - 19:35

• 0

maciejo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W kwestii formalnej: Teorie spiskowe czy zPiSkowe?
Buziaczki.

EDIT Admin: 3 upomnienie - 2 warn za offtop w temacie.
Dołączona grafika
  • -1

prometeusz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nawet nie chce mi się komentować twoich pustych , nic nie wnoszących postów.
Jakbyś chciał wiedzieć to ten temat jest o teoriach spiskowych, w którym snuję się różne domysły , fantazje , nawet czasem głupie i naiwne.
Także twoje wyśmiewanie nas tu rozmawiających jest po prostu idiotyczne i śmieszne.
Uważam że takim trollem powinni zainteresować się moderatorzy ...
  • 0

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych