Lepiej zgraja takich "szaleńców" - spiskowców, niźli ta cała banda prorosyjskich sbków, którzy rozsprzedają państwo za bezcen... Ale jak Ci to odpowiada to śpij spokojnie... Mam nadzieję, że gawarisz pa ruski, bo kto wie jakie czasy nadejdą... Może takie, że w "wolnej" Polsce będziemy bratali się z sąsiadami ich ojczystym językiem...
PS. Tak na marginesie to mam zdiagnozowaną psychozę, ale doktorzy mówią, że wszystkoooo będzie dobrze - to tak żeby dostosować się do Twojego poziomu postów...
Masz racje nie możemy się dać, iść na żeś tak jak oficerowie z Katynia i wierzyć że po tylu rozbiorach i potopach bolszewików w końcu po komunie Rosjanie odpuszczą i przestaną nas mordować i wysyłać na sibir.
Snucie teorii spiskowych, w momencie gdy śledztwo jest w toku i nie ma jeszcze wyników tego śledztwa, to moim zdaniem idiotyzm.
Tak najlepiej będzie jeśli zostawimy to wszystko Rusom oni na pewno nie załatwią tego tak jak Politkowską i Litwinienkę. A my będziemy kupywać Gaz za jedyne 400 D za 1000M3 jak swój mamy za 6 zł
Tak! Masz całkowitą rację. Zatem ogranicz się do czytania wybiórczej, oglądania tvn i nie wchodź tutaj.
Miłego dnia.
Kupimy sobie gazety a tam na pewno powiedzą prawdę ale taką jak oni chcą a nie jak suwereny naród Polski oczekuje
Ale zejdźmy już z tej wielkiej góry i zastanówmy się przez pryzmat obecnych zdarzeń na UKRAINIE, do czego to wszystko zdąża, bo mamy obecnie taką oto sytuację, że obecny rząd je prawie z ręki Rosjanom więc czy nie grozi nam poddaństwo na wzór Janukowicza?
A podpisane porozumienie Prezydenta UKRAINY ociera się o zdradę stanu.
PO idzie jakby droga owego prezydenta wprost w zabójcze objęcie PUTINA.
To jest zdrada stanu podpisanie umowy na Gaz przez Donalda też taką zdradą jest,.
Jedyne co nam zostało to wyjść na ulice i walczyć by powstrzymać te kłamstwa wtłaczane nam prze anty demokratyczne media. Jeśli Rosja ogłosi ze to byłe błąd pilota albo wina jakiegoś polaka , dla mnie to bluzganie na grób bohaterów którzy bronili się do ostatniej kropli krwi, przed dobiciem przez ruskie FSB I GRU.