Napisano 05.05.2010 - 12:02
Napisano 05.05.2010 - 15:45
GŁOS Z KABINY
SONDA
Pilot lądował, mimo że włączyły się wszystkie systemy alarmowe w kokpicie. Jest to niezgodne zasadami pilotażu, a to oznacza, że :. . .
. . . A TYMCZASEM MAMY NOWY SKANDAL !!!
. . .
SZCZĄTKI OFIAR NADAL LEŻĄ W BŁOCIE!
Głębokie bruzdy błota, kałuże mętnej wody, duszący zapach rozlanego paliwa... Zaorane pole w miejscu katastrofy prezydenckiego tupolewa robi przygnębiające wrażenie. Ale to, co odkryła tam grupa Polaków, którzy pojechali pomodlić się za zmarłych, jest tak przerażające, że aż nieprawdopodobne.Niemal miesiąc po tragedii w smoleńskiej ziemi znaleźli ludzkie szczątki, fragmenty rozbitego samolotu, zdjęcia a nawet polski paszport! Oto wstrząsająca relacja Rafała Dzięciołowskiego, który to wszystko widział na własne oczy.
. . . A CO NA TO TOWARZYSZ BRONEK ?
" TO NIE JEST WIELKI PROBLEM "
Bronisław Komorowski uważa, że do informacji o szczątkach samolotu i rzeczach osobistych znajdujących się wciąż na miejscu katastrofy należy podchodzić "z umiarem". - To nie jest wielki problem, trzeba z szacunkiem sprawę zakończyć - twierdził.
Użytkownik BadBoy edytował ten post 06.05.2010 - 16:29
Napisano 06.05.2010 - 06:39
Napisano 06.05.2010 - 07:07
Pilot lądował, mimo że włączyły się wszystkie systemy alarmowe w kokpicie. Jest to niezgodne zasadami pilotażu, a to oznacza, że :
Napisano 06.05.2010 - 07:39
Panie Tropiciel, Pan chyba sobie kpi. Prawdziwe preferencje? Na badanej grupie 1000 osób? Toż to śmiech na sali. Równie dobrze mogę zrobić podobne sondaże, i przedstawić Panu wyniki, w których to Samoobrona dostałaby się do Sejmu z ponad 50% poparciem. Radzę Panu zmienić źródła i naiwne nastawienie do nich.Obraz manipulacji mediów i ośrodków badania opinii publicznej: PRAWDZIWE PREFERENCJE WYBORCZE POLAKÓW
Pan chyba nie zdaje sobie sprawy, jaką postawę Pan teraz prezentuje. W świetle powyższych wyssanych z palca niepoważnych pomysłów, ciężko traktować Pana jako osobę, która wie co pisze.Do likwidacji Prezydenta wystarczyło spokojnie współdziałanie Rosji i polskiej V Kolumny w postaci PO oraz osób z kręgów WSI (co na jedno wychodzi).
Niewiedza Pańska w zakresie meteorologii wcale nie upoważnia Pana do pisania takich kłamstw. Bo kłamie Pan, Panie Tropiciel. Żadnych przesłanek, które by za Panem stały nie ma, tworzy Pan bajkowe teorie upstrzone kilkoma znanymi nazwiskami i faktami, by nadać im pozory autentyczności. Że nie wstydzi Pan się robić z siebie niedouka.Przedtem wprowadzenie w błąd załogi samolotu co do wysokości: sztuczna mgła, fałszywy sygnał z radiolatarni i/lub meaconing czyli fałszywe dane GPS. Rzecz nie do wykrycia.
Z równą lekkością co Pan, powiedzieć mogę, że to Pańska osoba stoi za przeprowadzeniem zamachów z jedenastego września. I mogę na to przedstawić świadków, przekonujące dowody i materiały. Pan jest niepoważny, oskarżając kogokolwiek o przeprowadzenie zamachu, te wyssane z palca kłamstwa mogłyby wsadzić Pana do paki. Na szczęście służby naszego kraju mają lepsze rzeczy do roboty, niż bawienie się z ludźmi Pańskiego pokroju w kotka i myszkę.Silna Polska - z własnym źródłem surowca strategicznego, eksportująca ów surowiec do krajów Europy Środkowej i integrująca je przeciw rosyjskiej hegemoni... to nie pasuje nikomu! Tak więc Bundesnachrichtendienst również mógł być zamieszany w zamach.
Użytkownik pokerek edytował ten post 06.05.2010 - 08:29
Napisano 06.05.2010 - 08:17
No to prosimy o otwarcie sensacyjnego na cały świat wątku.Z równą lekkością co Pan, powiedzieć mogę, że to Pańska osoba stoi za przeprowadzeniem zamachów z jedenastego września. I mogę na to przedstawić świadków, przekonujące dowody i materiały.
Napisano 06.05.2010 - 10:20
Użytkownik Lynx edytował ten post 06.05.2010 - 10:21
Napisano 06.05.2010 - 11:01
Panie Tropiciel, Pan chyba sobie kpi. Prawdziwe preferencje? Na badanej grupie 1000 osób? Toż to śmiech na sali. Równie dobrze mogę zrobić podobne sondaże, i przedstawić Panu wyniki, w których to Samoobrona dostałaby się do Sejmu z ponad 50% poparciem. Radzę Panu zmienić źródła i naiwne nastawienie do nich.Obraz manipulacji mediów i ośrodków badania opinii publicznej: PRAWDZIWE PREFERENCJE WYBORCZE POLAKÓW
Pan chyba nie zdaje sobie sprawy, jaką postawę Pan teraz prezentuje. W świetle powyższych wyssanych z palca niepoważnych pomysłów, ciężko traktować Pana jako osobę, która wie co pisze.Do likwidacji Prezydenta wystarczyło spokojnie współdziałanie Rosji i polskiej V Kolumny w postaci PO oraz osób z kręgów WSI (co na jedno wychodzi).
Niewiedza Pańska w zakresie meteorologii wcale nie upoważnia Pana do pisania takich kłamstw. Bo kłamie Pan, Panie Tropiciel. Żadnych przesłanek, które by za Panem stały nie ma, tworzy Pan bajkowe teorie upstrzone kilkoma znanymi nazwiskami i faktami, by nadać im pozory autentyczności. Że nie wstydzi Pan się robić z siebie niedouka.Przedtem wprowadzenie w błąd załogi samolotu co do wysokości: sztuczna mgła, fałszywy sygnał z radiolatarni i/lub meaconing czyli fałszywe dane GPS. Rzecz nie do wykrycia
Z równą lekkością co Pan, powiedzieć mogę, że to Pańska osoba stoi za przeprowadzeniem zamachów z jedenastego września. I mogę na to przedstawić świadków, przekonujące dowody i materiały.Silna Polska - z własnym źródłem surowca strategicznego, eksportująca ów surowiec do krajów Europy Środkowej i integrująca je przeciw rosyjskiej hegemoni... to nie pasuje nikomu! Tak więc Bundesnachrichtendienst również mógł być zamieszany w zamach.
Pan jest niepoważny, oskarżając kogokolwiek o przeprowadzenie zamachu, te wyssane z palca kłamstwa mogłyby wsadzić Pana do paki. Na szczęście służby naszego kraju mają lepsze rzeczy do roboty, niż bawienie się z ludźmi Pańskiego pokroju w kotka i myszkę.
Pańska niewiedza w temacie wydobywania surowców naturalnych jest tu rażąca i proszę o douczenie się w tym zakresie.
Reszta zamieszczonego przez Pana tekstu to lanie wody i wrzucanie wszystkiego co tylko ślina na język przyniesie.
Proszę, by Pan zamilkł i nie kompromitował się więcej
Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły?
Jak się okazuje, za włamaniem do mieszkania byłego szefa Kancelarii Prezydenta stoi Biuro Bezpieczeństwa Narodowego. Ciekawe do czego "bezpiece" były potrzebne znajdujące się tam materiały.
Napisano 06.05.2010 - 12:12
Według mnie jest to postawa fanatycznego zwolennika PiS charakteryzującego się typową dla tego środowiska ksenofobią, szowinizmem i postrzeganiem świata w ramach paranoicznej dychotomii. Megalomańska postawa teoretyka spisku jest niejako skutkiem ubocznym.Proszę mi dokładnie powiedzieć JAKĄ Pańskim zdaniem ja reprezentuję postawę?
Zatem nie może być jednocześnie "wyjątkowo precyzyjna i spójna", co sugerujesz nieco dalej, bowiem z palca można wyssać jedynie nieskładne bzdury. Co było do udowodnienia.Całkowicie natomiast się z Panem zgadzam, że moja teoria jest niepoważna i wyssana z palca.
Po tym artykule żadnych zdjęć nie trzeba, chyba że wypłyną zdjęcia z tego skradzionego przez BBN laptopa. Masz rację, muszą na nim być niezłe rewelacje, skoro "bezpieka" tak się o niego bała. Może nawet chodzić o dowody na zdradę stanu przez Lecha Kaczyńskiego, albo kogoś z jego najbliższego otoczenia.Jutro Koszerna zamieści zdjęcia jarkacza, jak wytrychem gmera w zamku mieszkania Szczygły...
Należy pamiętać, że wszystkie te przykłady wyssałeś z palca :-DTworzenie szumu informacyjnego i dezinformacja to stare czekistowskie metody. Podawałem już przecież mnóstwo przykładów na manipulacje przekaziorów w związku z katastrofą.
Napisano 06.05.2010 - 12:40
KOLEJNY SKANDAL ZWIĄZANY ZE ŚLEDZTWEM
Sekcje zwłok przeprowadzał „lekarz zakładu medycyny sądowej w Moskwie”, przyczyną śmierci były „mnogie obrażenia”, a zgon nastąpił o godz. 8:50. Takie zapisy znalazły się w protokołach oględzin trzech ofiar katastrofy pod Smoleńskiem i w protokołach przesłuchań ich bliskich.
Napisano 06.05.2010 - 14:10
Jest wielce prawdopodobne, że miedzy PiS a sanhedrynem doszło do swoistej transakcji, czyli podpis prezydenta RP z PiS (PiS spowalnia integrację UE w interesie USA) pod traktatem lizbońskim w zamian za medialny przekaz o aferach z udziałem PO. PiS wyrabia sobie dzięki tej transakcji akcje przed wyborami do sejmu i prezydenckimi. (Te ostatnie są chyba bez szans dla L. Kaczyńskiego. I kto wie, czy nie dojdzie do wspólnych ustaleń z sanhedrynem na rzecz np. M. Jurka, katolika żydowskiego pochodzenia?)
Należy pamiętać, że sanhedryn musi dbać przede wszystkim o to, żeby władza w Polsce znajdowała się w żydowskich rękach. Poza tym cena transakcji nie była zbyt wysoka. Akcje PO i premiera Tumana i tak pójdą w dół, nie można wykluczyć nawet wcześniejszych wyborów do sejmu. A jeśli PiS wygra wybory, to i tak do następnych dojdzie pewnie przed czasem, ponieważ tak samo jak PO nie posiada z założenia jakiegokolwiek poważnego programu polityczno-gospodarczego dla Polski.
(Zwrócę tylko uwagę P.T. Czytelników, że taki program za najważniejsze winien uznawać:
1. banki i polityka pieniężna w rękach Państwa Polskiego,
2. renegocjacja traktatu akcesyjnego Polski do UE, czyli przywrócenie suwerenności gospodarczej i politycznej oraz zwrot kosztów akcesji lub wystąpienie z UE.)
Użytkownik cuinust edytował ten post 06.05.2010 - 14:13
Napisano 06.05.2010 - 15:31
Napisano 06.05.2010 - 16:38
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych