Ja zauważyłem ciekawą rzecz.
Zwróćcie uwagę na użytkowników: Aquila, mariush, NoMeansNo, Mr. Mojo Risin, PaZi, Xellos, Ironmacko, Ivellios, Dager, balas, Lynx...
1. Użytkownicy ci tutaj na forum z uporem maniaka, latami, miesiącami, dniami, godzinami siedzieli i zaprzeczali oczywistej oczywistości, że wydarzenia z 11 września 2001 r. to wewnętrzna robota, typowa operacja fałszywej flagi
2. Ci sami użytkownicy robią z ludzi maksymalnych imbecyli w temacie o chemtrails, sugerując, że to zwykłe smugi kondensacyjne, a my wszyscy mamy urojenia
3. Wreszcie Ci sami użytkownicy zaprzeczają, jakoby tragedia z 10 kwietnia była zamachem i twierdzą, że śledztwo prowadzone jest w prawidłowy sposób...
Zaczynacie już rozumieć z kim mamy tutaj do czynienia, jakie jest zadanie tych ludzi i dla kogo oni pracują?
[...]
Quintus pozwol, ze zanim znowu zrobisz kolejny smietnik z tego tematu, zwroce Ci uwage, ze o 911 piszemy w innych tematach, to samo dotyczy chemtrails...
Co do Twoje trzeciego punktu, ja nie twierdze sledztwo jest prowadzone dobrze czy niedobrze. Irytuja mnie jedynie osoby piszace totalna nieprawde tak jak np.:
- Facetoface pisze ze nie jest ropatrywany zamach terorystyczny - JEST ROZPATRYWANY.
- Ktos pisze, ze pilot ladowal na tym lotnisku 3 dni wczesniej i zdazyl zapomniec jak bylo - ale nie dopisze juz, ze ladowal innym podejsciem
- Pan D.I., prawie bog rzeszy oswieconych, w swoim filmiku na temat katastrofy mowiocy o braku cial, bagazu ect. - choc on moze jest szczesliwszy od tych, ktorzy widzieli zdjecia z ofiarami....
I tak dalej...
Jak dla mnie grupa, ktora wymieniles i pewnie jeszcze troche innych osob (zawiedzionych ze o nich zapomniales) podchodzi do tego tematu rzetelnie i stara sie nie pisac rzeczy klamliwych, a tylko dla zachowania wlasnego swiatopogladu staraja sie pokazac klamliwosc przekazu innych. Pozdrawiam Cie serdecznie, dzieki Tobie moj paycheck dzisiaj znacznie wzrosl
Edit: UP Twoich pytan??? eee... W panice??? eee... chyba musisz jeszcze raz przesledzic ten watek...
DOWN piszac: "Nie dopuszczono mysli o zamachu terorystycznym" pisze nieprawde, Twoje domysly dotyczace tego czy byla brana na powaznie pozostaja jedynie Twoimi domyslami i niczym wiecej.
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 20.05.2010 - 14:03