Ładne lądowanie (aż mojemu znajomemu egzaminatorowi się spodobało ). Jest to katastrofa lotnicza, więc czym mamy się zająć, jak nie analizą tego wypadku z punktu widzenia lotnictwa. Nie zajmuję się rusofobią, bo donikąd to nie prowadzi. To są tylko spekulacje, których nie sposób poprzeć żadnym materiałem dowodowym, chyba że ktoś się przyzna, że pracuje dla rosyjskiego wywiadu i zeskanuje nam tu walizę dokumentów. Po obserwacji już kilkunastu lotniczych katastrof wyrabia się pewne zdanie i skromne doświadczenie, zaczyna się dostrzegać pewien schemat wydarzeń. I tak jest w wielu wypadkach; następuje pewien schemat, pewne podobieństwo do zdarzeń z przeszłości. Piloci popełniają te same błędy. Taka specyfika lotnictwa.
okay Don Corleone ale jaki cel ma gdybanie o teorii konspiracyjnej rozważając tylko fakty a może bardziej dane przekazywane przez stronę badającą ów katastrofę ? wykluczasz zamach na tle politycznym przez FR ? Wiesz że można nie tylko w lotnictwie sprokurować tak zbieg zdarzeń że mają powielać schemat wypadków ? Czy nie wiesz o tym że nie ma morderstwa doskonałego ? w każdym działaniu istnieje prawdopodobieństwo że został popełniony jakiś błąd
jak myślisz dlaczego takie vortale jak ten cieszą się dużym powodzeniem na całym świecie ? Jak myślisz czy służby Specjalne i dlaczego werbują wpływowych dziennikarzy w swoje szeregi ?
Zwróć uwagę że ja nie twierdzę kategorycznie że to był zamach , ja tylko tego nie wykluczam i właśnie dlatego tu jestem
Użytkownik FaceToFace edytował ten post 25.05.2010 - 19:44