Napisano 17.04.2006 - 21:04
Wydaje mi się, że kojarząc i uruchamiając trochę wyobraźni możemy zobaczyć np. pentagon albo plan Nowego Yorku u siebie w ogródku...
A jeśli chodzi o misje na Marsa, to mnie to wkurza - polecą, dowiedzą się ciekawych rzeczy, a nam - za przeproszeniem - gówno powiedzą! Wcisną kit o fajnych skałach i sukcesie NASA, a o budowlach i obcych nic nie powiedzą... I nic ciągle nie mówią... Czemu nie mogą powiedzieć, że nie polecieli na ksieżyc, że ciągle nas Obcy odwiedzają i wogóle? Panika? Czemu? Przecież to oczywiste, ze ONI istnieją i że nas odwiedzają... a jak słucham sceptyków którzy są PEWNI, ŻE SĄ SAMI WE WSZECHŚWIECIE, nie dopuszczają innej myśli do siebie, wyśmiewają mnie i nie są zdolni do przekonania. ONI BĘDĄ PEWNI, ŻE SĄ SAMI NAWET JEŚLI IM NA SAMOCHODZIE WYLĄDUJE STATEK KOSMICZNY I WYSKOCZĄ Z NIEGO OBCY. -.-
A może naoglądaliście sie za dużo filmów, czytacie za dużo głupot w necie, wszędzie węszycie spiski, z których obecnści tylko nieliczna grupa wybranych zdaje sobie sprawę...
Napisano 18.04.2006 - 12:13
Napisano 18.04.2006 - 18:31
Wydaje mi się, że kojarząc i uruchamiając trochę wyobraźni możemy zobaczyć np. pentagon albo plan Nowego Yorku u siebie w ogródku...
A jeśli chodzi o misje na Marsa, to mnie to wkurza - polecą, dowiedzą się ciekawych rzeczy, a nam - za przeproszeniem - gówno powiedzą! Wcisną kit o fajnych skałach i sukcesie NASA, a o budowlach i obcych nic nie powiedzą... I nic ciągle nie mówią... Czemu nie mogą powiedzieć, że nie polecieli na ksieżyc, że ciągle nas Obcy odwiedzają i wogóle? Panika? Czemu? Przecież to oczywiste, ze ONI istnieją i że nas odwiedzają... a jak słucham sceptyków którzy są PEWNI, ŻE SĄ SAMI WE WSZECHŚWIECIE, nie dopuszczają innej myśli do siebie, wyśmiewają mnie i nie są zdolni do przekonania. ONI BĘDĄ PEWNI, ŻE SĄ SAMI NAWET JEŚLI IM NA SAMOCHODZIE WYLĄDUJE STATEK KOSMICZNY I WYSKOCZĄ Z NIEGO OBCY. -.-
A może naoglądaliście sie za dużo filmów, czytacie za dużo głupot w necie, wszędzie węszycie spiski, z których obecnści tylko nieliczna grupa wybranych zdaje sobie sprawę...
Chodzi Ci o moją wypowiedź czy o wypowiedź ktosiuf'a? O NY i Pentagon chodziło mi o ułożenie ziemi, że można w grudkach zobaczyć różne inne obrazy. A jeśli chodzi o atak USA na World Trade Center i Pentagon to wiem, że to jedna wielka bajka z tymi terrorystami i wiem, że to było kolejne kłamstwo wobec biednych ludzi...
Wogóle to ile można kłamać? Strasznie mnie to denerwuje. To ukrywanie prawdy, to kombinowanie, to oszukiwanie! USA chyba tutaj przoduje jeśli chodzi o ogónoświatowe kłamstwa (głównie to 11/9 i lądowanie na księżycu). To jest poprostu żałosne...
Napisano 06.05.2006 - 15:56
Zdjęcie pochodzi z Marsa, czy to jakaś budowla? Porównajcie sami ze zdjęciem na dole strony.
Obrazek
Obrazek
źródło: http://www.holloworbs.com
Napisano 06.05.2006 - 16:24
Napisano 07.05.2006 - 18:27
Napisano 07.05.2006 - 18:45
Napisano 07.05.2006 - 18:52
Napisano 07.05.2006 - 19:02
Napisano 07.05.2006 - 22:25
Nie no spoko, brakuje tylko samochodu przed garażem, oraz ufoludków grillujących i pijących piwko- przepraszam za ironie, ale w jeśli uznajemy, że na marsie buduje się takie domki jak u nas to dlaczego marsjanie nie mieliby żyć tak jak my
Napisano 08.05.2006 - 04:22
Napisano 08.05.2006 - 09:40
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych