Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poważne przesłanki ataku rakietowego Północnej Korei

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
666 odpowiedzi w tym temacie

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Kod Biblii mówi niestety co innego:

1. And, poor me, shall you give a promise China? In 2006 shall you be still? Hey! They shot shots!
http://www.exodus200...kyr0N/china.htm

2. You are worn out; bear up, you shall smite! World War - in 2006 - and they smite you!
http://www.exodus200...fab/war2006.htm

3. Nuclear - the father with the son moves; the USA, hit.
http://www.exodus200...fab/nuclear.htm

4. 3rd August 2006
http://www.exodus200...on/3aug2006.htm

Już kilka osób na tym forum twierdziło, że ten kod to kłamstwo.
Ja jestem przekonany, że on wskazuje prawdziwe zagrożenia.
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

do III wojny swiatowej raczej nie dojdzie, Jezeli juz to wojna USA vs. Korea i inne kraje ktore sa blisko

Sama wojna USA vs Korea doprowadzi do wielkich podziałów na świecie. Oczywiście, po stronie USA opowie się całe NATO (w tym Polska). Do wojny pewnie dołączy się Rosja, Japonia, Australia i Chiny oraz inne państwa. Czy to nie nazywa się III Wojna Swiatowa?
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

For you, God will destroy the United States. Where? - From USA westward.
http://www.exodus200... kyr0N/eeuu.htm
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o Kod Biblii, to nie mam zdania na ten temat. Wydaje się, że jest to prawda - bo jak wytłumaczyć inaczej takie zdania wlepione w tekst? No, ale słyszałem też, że przepuszczając przez programy do czytania Kodu Biblii inne książki też są znajdywane różne przepowiednie... Nie wiem co o tym myśleć, zobaczymy czy się sprawdzi dopiero jak sie skonczy 2006 r.
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o Kod Biblii, to nie mam zdania na ten temat. Wydaje się, że jest to prawda - bo jak wytłumaczyć inaczej takie zdania wlepione w tekst? No, ale słyszałem też, że przepuszczając przez programy do czytania Kodu Biblii inne książki też są znajdywane różne przepowiednie... Nie wiem co o tym myśleć, zobaczymy czy się sprawdzi dopiero jak sie skonczy 2006 r.

Czytałem obie książki o kodzie. Jakiś koleś z USA cały czas się z tego śmiał i postanowił udowodnić że to nieprawda, a tylko potwierdził, że kod istnieje.
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Korea ma trochę cynku i aluminium. Nic ciekawego.
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Indoctrine, to już nie chodzi o to czy ma troche cynku czy jakiekolwiek inne złoża... Wojna to system który najlepiej nakręca gospodarke...
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Znalazłem taki tekst (koleś szukał w kodzie Biblii przepowiedni o Polsce i wojnie):

Wiesz Feniu, to nie działa w taki sposób jak np wyszukiwarka - wciskasz imię i nazwisko i wyskakuje. Trzeba przeszukiwać łącząc ze sobą 2 słowa lub więcej (np. Bush i chairman,president) Program wyszukuje i gdy znajdzie - wyświetli - na tym budujesz matrycę. Czytaj uważnie i szczegółowo instrukcje obsługi. Dodatkowo ważna kwestia przeskoku.
Wszystko jest w instrukcjach.
Ja od 3 dni gryzę pewną matrycę.
Zestawiłem:
-atomowy holokaust i Polska
-Atomowy holocaust (ukośnie) przecięły poziomo 2 słowa "russian missle" - rosyjski pocisk atomowy - choć w ciut różnych odstępach ale w jednym ciągu, z Polską się nie krzyżuje, z Warszawą też nie.
Jednak u nasady atomic holoc. w jednej linii znalazłem słowa: "2010", "shoot - strzał", "target - cel", killed - zabity" - niesamowicie w linii stycznej do atomowy holocaust, poniżej kżyżujące się do at. hol. "death" zaś 2 słowa russian + missle niżej poziomo przecianają atomic holocaust (biegnie ukośnie, niemal pionowo)
Pod "śmierć" jest "USA"
Szok....
Russian missle dotyka linni ukośnej po prawej od at. hol. "Warszawa", ale jej nie przecina.
Idealnie pod "śmierć" jest "dreadful" - straszny, okropny - poziomo
Słowo "oszczędzony" idzie ciut ukośnie pod "Polska"
Między nimi są "Rosyjski pocisk", na lewo od niego ciut niżej jest "day of Lord" - Dzień Pana.
Teraz pracuję nad tą matrycą (jest duża), wydaje mi się że w Polskę to nie trafi...
Polska, Warszawa, oszczędzony i pokój idą niżej "rosyjski pocisk" i nie przeciają.
Powyżej jest niesamowity układ....straszny. Czy USA, Chiny, coś w Europie Zach. - będę starał się nadal szukać.
Data 2011 także poziomo przecina atomowy holocaust.
W tym matrixie dreadful jeszcze raz wyst. skośnie.
Jest wiele innych, będę starał się składać do kupy....
Jestem zszokowany układem tylu podłych słów z tym związanych w JEDNEJ LINNI przylegającej do atomowy holocaust nad pocisk rosyjski.
Jak nieraz mówiłem - to żmudne przeszukiwanie....
Używałem Unlocking the Bible Codes
Pozdrawiam.

żródło:
http://fdd.fs.com.pl...how.pl?tid=1076
  • 0

Pete.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:crazy:
Eury, czemu wywalasz moje posty ?, dlatego, że napisałem, że nic sie nie stanie jak wystrzelą tą rakietę ?? Nie bardzo rozumiem, czy Tobie zalezy na sztucznym podgrzewaniu atmosfery ? czy uznałes to za offtop ?

Teraz wlasnie sorry za offtopa
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Na forum: http://www.niewyjasn...at2154-strona1/
analizują matryce kodu Biblii. Jest już 1429 stron z odpowiedziami uczestników forum.
  • 0

sebcio.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Zupelnie nie rozumiem Waszych wypowiedzi.
Znaczy kto kogo zaatakuje? Rosja?, Chiny? znaczy ze niby zaatakuja USa?, a niby dlaczego? interesujecie sie w ogole polityka cy tylko teoriami spiskowymi?
Chiny chca rozwijac gospodarke i handel i Koree pln maja w d****e, z ich punktu widzenia to biedny malutki kraj, Rosja? kogo ta Rosja ma zaatakowac? USA? znaczy jest w jakim ssojuszu z Korea, ich interesuje handel surowcami naturalnymi, maja z tego dobry zysk, po za tym zacisniaja wspolprace z krajami Europy zach. ponad naszymi glowami.
Myslicie ze korea naprawde mkogos zaatakuje? amerykanie by ich w pol godziny zamienili w radioaktywna pustynie, tak samo jak ostrzegano przed inwazja w Iraku, tez miala byc III wojna, zajeli irak w kilka dni i bylo po sprawie.
Takze drodzy Forumowicze wiecej realizmu, jest kilka osob ktore podgrzewaja atmosfere
zapisalem kopie posta na wypoadek gdyby Ci podgrzewacze usuneli go z forum.
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Sebcio ty chyba jestes ze Slaska

Amerykanie zrobili by tak jak z partyzantką iracką czyli nic, a spuszczanie bomb na niewinnych to jest fer
  • 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No jezeli Korea Płn. zaatakuje, to USA ma nawet blisko, spusci pare bomb na glowne budynki i bedzie pod okupacja a Kima zamkna jak Saddamka :) , A plus jest taki ze Korea Płd. i Japonia tez pomoga wiec w czym problem? Chiny jak Sebcio pisze musza sie zajac gospodarka zeby byc mocarstwem, a Rosja to ma wszystko przestarzale wiec polowa glowic moze im wybuchnac na orbicie czy cos takiego. A satelity z dzialem laserowym tez przeciez zdejmuja same juz glowice na orbitach czy w atmosferze...
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Korea działa na zasadzie"sprowokowania zagrożenia".
Napewno Amerykanie pierwsi nie zareagują.
Cała sprawa oddali się w czasie.
Tylko na jak długo?
  • 0

oliver axel.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

do końca 2006 jeszcze sporo czasu na odpalenie rakiety ;-) oby drogi przyszłości się zmieniły
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych