Znalazłem taki tekst (koleś szukał w kodzie Biblii przepowiedni o Polsce i wojnie):Wiesz Feniu, to nie działa w taki sposób jak np wyszukiwarka - wciskasz imię i nazwisko i wyskakuje. Trzeba przeszukiwać łącząc ze sobą 2 słowa lub więcej (np. Bush i chairman,president) Program wyszukuje i gdy znajdzie - wyświetli - na tym budujesz matrycę. Czytaj uważnie i szczegółowo instrukcje obsługi. Dodatkowo ważna kwestia przeskoku.
Wszystko jest w instrukcjach.
Ja od 3 dni gryzę pewną matrycę.
Zestawiłem:
-atomowy holokaust i Polska
-Atomowy holocaust (ukośnie) przecięły poziomo 2 słowa "russian missle" - rosyjski pocisk atomowy - choć w ciut różnych odstępach ale w jednym ciągu, z Polską się nie krzyżuje, z Warszawą też nie.
Jednak u nasady atomic holoc. w jednej linii znalazłem słowa: "2010", "shoot - strzał", "target - cel", killed - zabity" - niesamowicie w linii stycznej do atomowy holocaust, poniżej kżyżujące się do at. hol. "death" zaś 2 słowa russian + missle niżej poziomo przecianają atomic holocaust (biegnie ukośnie, niemal pionowo)
Pod "śmierć" jest "USA"
Szok....
Russian missle dotyka linni ukośnej po prawej od at. hol. "Warszawa", ale jej nie przecina.
Idealnie pod "śmierć" jest "dreadful" - straszny, okropny - poziomo
Słowo "oszczędzony" idzie ciut ukośnie pod "Polska"
Między nimi są "Rosyjski pocisk", na lewo od niego ciut niżej jest "day of Lord" - Dzień Pana.
Teraz pracuję nad tą matrycą (jest duża), wydaje mi się że w Polskę to nie trafi...
Polska, Warszawa, oszczędzony i pokój idą niżej "rosyjski pocisk" i nie przeciają.
Powyżej jest niesamowity układ....straszny. Czy USA, Chiny, coś w Europie Zach. - będę starał się nadal szukać.
Data 2011 także poziomo przecina atomowy holocaust.
W tym matrixie dreadful jeszcze raz wyst. skośnie.
Jest wiele innych, będę starał się składać do kupy....
Jestem zszokowany układem tylu podłych słów z tym związanych w JEDNEJ LINNI przylegającej do atomowy holocaust nad pocisk rosyjski.
Jak nieraz mówiłem - to żmudne przeszukiwanie....
Używałem Unlocking the Bible Codes
Pozdrawiam.
żródło:
http://fdd.fs.com.pl...how.pl?tid=1076