Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poważne przesłanki ataku rakietowego Północnej Korei

• Please log in to reply
666 replies to this topic

#271 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

korea wysle swoja bombke , to smotka ja niemila niespodzianka. Bombka nie dotrze:P

a koreancy wtedy beda mieli przegwizdane.
  • 0

Cyrulik.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie dotrze bo ją Polacy ukradną :lol : wreszcie będziemy mieć własny sprzęt :P
  • 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To Korea Płn. ma przerabane, przeciez to taki maly kraj ze wyslac z 10 atomowek, to juz pustynia radioaktywna :P ... A ja myslalem ze chiny beda za tym chorym czlowiekiem a raczej nie ;-)
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie rozumiem dlaczego wciąż rozwijana jest tego typu broń skoro każdy wie jakie skutki niesie jej użycie, czy jeżeli nie będzie ich kraju to całego świata ma od razu nie być ?
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cote-d'Or, a po co rozwijają się nowotwory, które zabijają człowieka i finalnie same giną? :-D
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale nowotwory nie myślą, powstają w wyniku mutacji genów, a przywódcy np.Korei Płn mogą podejmować świadome wybory, czy im zależy na ochronie własnego kraju za wszelką cene
  • 0

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

"Odwiedzilem Busha podczas RTZ, tym razem zostalem ostrzezony!"

Udalo mi sie swiadomie wejsc w RTZ znowu.
Bylo spokojne popoludnie , zalozylem swoje sluchawki i maske , aby zadne dzwieki i swiatla nie obudzily mnie.
Uzylem generatora "brainwave" , w trans wszedlem po 5 minutach.
Tym razem mialem czyste odlaczenie , chociaz musialem troche poruszac moja prawa noga poniewaz byla napieta.Musialem pobrac dodatkowa energie z ziemi , aby starczylo mi jej na jak najdluzsza podroz.Chcialem takze zobaczyc czy jest sposob , zeby ominac zabezpieczenie , ktore uzylo na mnie secret service poprzednim razem.
Poprosilem przewodnika o zabranie mnie do prezydenta Busha.Znowu , poczulem rece na swoich barkach i zostalem wessany, podrozowalem z taka zawrotna predkoscia przez niebo ze nie mialem pojecia gdzie jestem. Widzialem tylko budynki i pyl.
Zobaczylem biuro z wielki malowidlami , bez zadnych okien. Na scianach byly zadrapania.
Wydawalo mi sie ze jest to jakas siedziba podziemna.Zobaczylem Busha czytajacego jakies pamietniki, i zapisujacego notatki.Staralem zostac za nim tym razem , zeby nie mogl mnie zobaczyc 3cim okiem.Probowalem podleciec do sufitu i scalic sie z nim abym mogl spogladac w dol na niego.Gdybym podlecial za blisko poczulby mnie jako powiew zimnego powietrza.Staralem sie zwizualizowac co czytal i pisal. Widzialem notatki z biura z marynarki, cos o zakonczonej operacji na Pacyfiku i symulowanych stratach.
Wygladalo to jakby zbior tego co moglo sie wydarzyc podczas prawdziwej operacji
Zapisywal notatki , czy straty byly akceptowalne czy tez nie.
Pozniej przeczytalem jego mysli, poniewaz bylem za daleko i tekst mi sie rozmywal.
Szybko tracilem energie podczas gdy bylem scalony z sufitem.
Wszedlem w jego umysl , zobaczylem czerwone niebo, zielone owalne gory i skaly.
Intuicyjnie doszedlem do wniosku ze planuje atak na polnocna Koree, aby sprowokowac
ich do najazdu na pld koree.Planuje to ,aby ukazac pl. koree jako tego zlego co najezdza.
Widzialem Chiny stojacego z boku.Wszystko tak szybko blysnelo mi przed oczami ze sie przerazilem.

Nagle swoj wzrok zwrocil ku gorze , musialem calkowicie wejsc w sciane.
Nie wiedzialem czy mnie widzi czy nie.Wlecialem na wyzsze pietro gdzie siedziala jakas sekretarka.Zaczeli wbiegac szybko jacys ludzie do pokoju w ktorym siedzial prezydent.
Zrozumialem ze moj czas sie skonczyl. Wiedzieli znowu ze tam jestem.
Skoncentrowalem sie na przekazaniu tej informacji do mojego ciala, poniewaz gdy budze sie niektore rzeczy jest ciezko zapamietac.Sa jednak techniki , ktore pozwalaja zapmietac wszystko.Mentalnie zanotowalem wszystko co moglem.

Jeden mezczyzna z secret service wybiegl i spojzal dokladnie na mnie , gdy stalem za sekretarka.Sekretarka spogladala sie na niego ,poniewaz nie wiedziala co sie dzieje.
Czlowiek zawolal mnie po imieniu.Powiedzial ze wie kim jestem i ostrzegl mnie zebym przestal to robic (dopiska: jestem tam juz drugi raz) i wrocilem do ciala.
Naszczescie nie mieszkam juz w stanach , i raczej nie zrobia mi wizyty.

Tutaj sa moje ogolne odczucia na temat tego co ma nadejsc .
Planuja jakis incydent albo operacje militarna , ktora bedzie prowokacja dla pln korei by ta zaatakowala pld.Zrobia to co zrobili Saddamowi. Kim Jong Il bedzie wtedy wygladal jak agresor i caly swiat lacznie z Chinami bedzie w to zamieszana.Pozbeda sie calego polwyspu
koreanskiego jaki znamy i zamienia go w demokratyczny kraj. Jest to juz ustalone.
Usa lacznie z ONZ wykopia ich , wtedy kraj juz nie bedzie podzielony. Zlacza sie Chiny i oba panstwa Korei , podobnie jak bylo z wschodnimi i zachodnimi Niemcami.
Przynajmniej mam takie wrazenie po tym co zobaczylem.

tlumaczone z www.godlikeproductions.com
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

proponuje - niech bush i ten 2 z korei ida na solo - 2 wchodzi, 1 wychodzi.
i bedzie spokoj ;xxx
a nie tu jakies wojny czy inne :-/
  • 0

#279 Gość_chruszczow

Gość_chruszczow.

Napisano

Czyli jendak Korea nie boi się usa tak to twierdziliście :) teraz jeżeli usa nie zaatakuje Korei to wyjdzie na to że to oni się boją a no to bush chyba sobie nie pozwoli no bo zostałaby urażona amerykańska duma, czekam tylko na wiadomość kiedy spadną pierwsze głowice :)

Hippo, wcale nie wystarczy 10 atomówek, weź sobie najpierw poczytaj a potem pisz...
  • 0

Ejael.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ale nowotwory nie myślą, powstają w wyniku mutacji genów, a przywódcy np.Korei Płn mogą podejmować  świadome wybory, czy im zależy na ochronie własnego kraju za wszelką cene

A skąd pewność że oni myślą? :-D
Naród głoduje, w telewizji pokazują które trawy i elementy drzew są jadalne a paczki z żywnością które przesyła zachód Kim przedstawia jako spłata kontrybucji po przegranej wojnie... Dla mnie to idiota, ideologicznie zniszczony idiota a najgorsze jest to że stoi pod ścianą - poblokowano mu zagraniczne konta i stracił możłiwości opłacania wojskowych (Kim stosował metodę "opłacania" lojalności - nie dawał gotówki ale kupował różne rzeczy wysoko postawionym wojskowym: samochody, telewizory, komputery, nawet Play Station :) ), a teraz generałowie bez prezentów mogą być bardziej skłonni przyjąć prezenty od kogoś innego i zmienić front. Władza się sypie, wódz jest wariatem - nigdy nie kochał tego narodu więc nie będzie miał nic przeciwko jak naród zginie razem z nim (jeden taki debil Hitler myślał tak samo).

A jeżeli chodzi o tekst że niby gość był u Busha i ten chce sprowokować Kima do ataku to chyba już po jabłkach - Kim stawiając rakietę i napełniając ją paliwem zrobił już wystarczająco dużo żeby mu skopać tyłek. Jeżeli będzie wojna to będzie krótka - Kim może mieć władzę nad generałami, może są jakieś oddziały które są gotowe umrzeć za wodza ale reszta to podda się od razu z pocałowaniem ręki.
  • 0

Perzu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ejael, mi się właśnie wydaje, że całe wojsko Korei jest fanatycznie zapatrzone w swojego przywódce i chce tego samego co on. Tak samo było z Hitlerem - nawet jeśli ktoś z jego ludzi chciał mu się przeciwstawić to i tak tego nie robił, bo się bał. Tylko kilku generałów spiskowało przeciw Hitlerowi i niestety bez skutku.
  • 0

Ejael.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Perzu, są dowody na to że Kim po prostu opłaca lojalność więc wyklucza to ideologiczne i fanatyczne zapatrzenie w wodza a raczej pokazuje że u władzy jest grupa pasożytów która ma konkretne korzyści z ciemiężenia własnego narodu.
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To raczej Kim powinien być postrzegany jako antychryst.
Do tej pory każdy wskazywał na Busha,jak widać koreański przywódca bije na głowę naszego amerykańskiego przyjaciela.
  • 0

Hippo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bush i Kim sa porabani, ale na swoj sposob. Do III Wojny Światowej nie dojdzie, teraz sa to inne czasy, a bedzie lepszy zonk jak ropy zabraknie :lol :
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ziomallo, dobre tlumaczenie,

no ciekawe, nie przypuszczalem z Brian ma tez takie zdolnosci. Ktos na tym na pewno ucierpi, oby nie my. Wszystko wskazuje na to, ze maly konflikt zbrojny jest nieunikniony.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych