Napisano 05.05.2010 - 23:47
Napisano 06.05.2010 - 08:02
miało już nie być o janie pajaku ale moim zdaniem dominik7 to pan Pająk zobaczcie do postu http://www.paranorma...showtopic=19015 i wypowiedź domenicusa pisze o kosmicznej ukladance ze to jego strona (a to wlasnie strona Jana Pająka) no i jakoś blisko brzmiace domenicus i dominik7... p.s. odnalazłem w sobie żyłkę detektywistyczna
Napisano 07.05.2010 - 13:37
Napisano 09.05.2010 - 15:27
Napisano 09.05.2010 - 22:59
Użytkownik Lete edytował ten post 10.05.2010 - 13:58
Napisano 10.05.2010 - 13:57
Napisano 10.05.2010 - 14:55
Dostałaś te zdolności nie bez powodu, tak jak każdy dostaje przeznaczone dla siebie talenty. Uważam, że powinnaś je rozwijać, nawet jeśli budzi to strach. Widzenie czyjegoś, nazwę to, charakteru jest fantastyczne i daje wielkie możliwości! To moja opinia, opinia totalnego laika, który z takimi zjawiskami zetknął się jedynie na forach takie jak to i w literaturze (dosyć zresztą, ubogiej...). Ale nie zmieniając tematu: uważam, że powinnaś rozwinąć to maksymalnie.
Użytkownik Badia edytował ten post 10.05.2010 - 14:56
Napisano 10.05.2010 - 19:30
Dostałaś te zdolności nie bez powodu, tak jak każdy dostaje przeznaczone dla siebie talenty. Uważam, że powinnaś je rozwijać, nawet jeśli budzi to strach. Widzenie czyjegoś, nazwę to, charakteru jest fantastyczne i daje wielkie możliwości! To moja opinia, opinia totalnego laika, który z takimi zjawiskami zetknął się jedynie na forach takie jak to i w literaturze (dosyć zresztą, ubogiej...). Ale nie zmieniając tematu: uważam, że powinnaś rozwinąć to maksymalnie.
Lete jeśli zaczynasz się bać, to przestań. Strach przyciąga różne paskudztwa, może się to również źle odbić na Twojej psychice. Pamiętaj, nigdy nie rób niczego wbrew sobie. Myślę, że w każdym rodzaju magii,okultyzmu,szamanizmu obowiązuje "zasada egzorcysty". Trzeba być pewnym swego, inaczej eksperymenty mogą się źle skończyć.
Witaj Lete!
W pierwszym poście napisałaś, że cała Twoja rodzina jest dosyć otwarta, jeśli chodzi o eksperymentowanie z tym, co dla większości jest śmieszne i nieskuteczne (wspomniałaś o różdżkarstwie, prawda?). Przychodzi mi teraz na myśl post o wędrówce dusz: w kolejnych wcieleniach jesteśmy związani z wcieleniami dusz, które spotkaliśmy podczas swoich poprzednich wcieleń. To wszystko jest tak pięknie ze sobą powiązane, prawda?
Do czego zmierzam?
Jeśli chodzi o Pana Pająka (a może nie tyle o niego, co o postawę Dominika): napisałeś, że po negatywnym mailu do tegoż profesora wziął Cię on za jednego z ufonautów. Czy nie jest to dowód na to, że ów mężczyzna postradał zmysły??? Ty sam chyba nie czujesz się natchniony przed szatańsko złego kosmitę...? Ten mężczyzna spędził nad swoimi badaniami 30 lat, tak? Wydaje mi się, że po tak długim czasie każdy jest w stanie uwierzyć w to, czym się truje. Skoro Ciebie, po jednej wiadomości, wziął za "obiekt swoich badań" to zastanów się, jakie były podstawy do nazywania określeniem "ufonauty" innych ludzi? Może tak błahe, jak ten, któremu Ty zawdzięczasz to określenie...
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam.
Pozdrawiam.
Napisano 12.05.2010 - 16:57
Napisano 12.05.2010 - 20:19
Late Milo ze chcesz rozwijać te zdolności, myślę ze ci to pomoże w życiu osiągnąć wiele jak także uniknąć wielu ludzi . Jaki tym medytacji praktykujesz, bo ja np przez pierwsze rok praktykowałem zwykła medytacje w której sie siedzi i koncertuje na czakrach i wzmacnianiu energii potem zacząłem praktykować medytacje aktywna kundalini, którą jest mieszanka tańca w transie oraz zwykłej medytacji którą robiłem wcześniej . Jezeli chcesz możesz opisać to swoja praktykę.
Napisano 13.05.2010 - 00:32
Napisano 13.05.2010 - 13:20
Napisano 13.06.2010 - 23:34
Napisano 14.06.2010 - 13:28
Użytkownik Bierdol edytował ten post 14.06.2010 - 13:29
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych