Znaczy uzupełnię jeszcze, że pewnie połowa z tych królów pochowanych na Wawelu to z pewnością sk.. byli. Ale któż to dzisiaj kontestuje, komu by się chciało? Kiedyś przy chowaniu nie było takich dylematów, nie było też alternatywy. Dzisiaj mam wiele miejsc pochówku w Polsce i każde z nich osnute jest jakąś symboliką. Namnożyło się wiele tęgich głów, dyskutantów, wyroczni hmm
Miałam tylko nadzieję, że się nie mylę. Że przez (przynajmniej) tydzień nasz kochany naród odpuści sobie waśnie polityczne i napierdzielanie na Lecha Kaczyńskiego. Teraz każdy pyta, cóż ten człowiek takiego zrobił dla Polski, żeby go razem chować koło wielkich królów, Piłsudskiego czy Sikorskiego? A tak w ogóle to przecież zły człowiek był. Takie rzeczy na forach właśnie obserwuję, a na facebooku to już bez cenzury nawet
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
Uważasz, że uknuli to w nocy żeby dokopać PO?
Osirisku, czy Ty naprawdę myślisz, że ja wszystko konotuję z polityką? Mówię tylko, kto personalnie za tę decyzję odpowiada. To wszystko. Absolutnie zero podtekstów i broń Boże nawiązań do areny politycznej.