Kurde, proszę Cię przestań już ! To nie jest forum polityczne, to nie jest forum mówiące która telewizja jest lepsza ! to jest forum PARANORMALNE !!! Jesteś w wątku o teoriach spiskowych, to pisz o nich ! Jeżeli ci się to nie podoba to... przykro mi ! Mi od jakiegos czasu przestaje się podobać sytuacja w której wchodzę tu, mając dosyć polityki, kłutni, walki Pis - Po, a widzę coraz to więcej wypowiedzi politycznych, kurde nie wiem dostałeś bana na Onecie ???
Wchodzę tu aby odpocząć, zrelaksować się, poczytać o sprawach dziwnych tajemniczych paranolmalnych, ale to co wyrabaisz tu od jakiegoś czasu przekracza wszelkie granice !!!
Wracając do tematu, ponawiam pytanie.
Podaj jakiś dowód, jak nie wiesz jak, to poczytaj wątek o WTC, zobacz ile ludzie wylali z siebie potu, aby udowadniać swoje twierdzenia, nie zależnie czy mieli rację czy nie !!!
Ale ja mówię o sprawach paranormalnych. Polityka PO jest paranormalna, to że oni są u władzy to też jest w sumie paranormalne.
To, że jesteśmy pierwszym krajem któremu zamordowano prezydenta i stoimy z boku i patrzymy się jak Rosja "wyjaśnia" sprawę to też jest bardzo paranormalne.
Ty daj mi dowód, który by zapewnił, że przyczyną katastrofy nie był zamach