Najpierw naucz się poprawnie po Polsku pisać, a potem do mnie mów.Słuchaj konusie, jak chcesz to już możesz wypier.... do rosi albo na Białoruś, nawet ci zapłacę za bilet busa, tylko mi podaj numer konta. Nie obrażaj prezydenta w mojej obecności, bo nie ręczę za siebie. To do czego są stworzone takie agentralne marionetki jak ty to tylko mieszać i kraść bo sami nic nie umiecie zrobić. Co do twoich chorych poglądów to każdy na tym forum wie że taki wariant katastrofy nie jest możliwy. Putin jest zbyt dobrym agentem żeby przegapić taką okazje. Powiedz ile ci płacom za tą inwigilacje ? dostajesz chociaż w dolarach czy w ojczyznianej walucie hehe. Co do Jarka ma to wygrane w 100% wiec aj baj
Domniemywam, że jesteś zwolennikiem PiSu - ok.
Ale przejrzyj na oczy wreszcie. Co JAruś jest aż takim wielkim guru, że zamotał wam w główkach?
Btw. Kto oglądał wczoraj program Tomasz Lisa, to w perfekcyjny sposób wyszła inteligencja Pisowców. Nawet chłop nie poczuł ironii. Żal.
Chociaż nie lubię wyborczej, to brawo dla Pani Środy za trafne spostrzeżenia i szyderę.
Może nie umie poprawnie pisać bo jest Ślązakiem, w domu i w okolicy wszyscy mówią gwarą. Dla mnie ważniejsze jest serce i to że jestem w stanie zrobić wszystko dla dobra ojczyzny i umie odróżnić dobro od zła. Tak jestem za Prawem, Prawdą i Sprawiedliwością. Ten Jaruś to Prezydent który walczył o wolną Ukrainę, Gruzję i Białoruś jak wiadomo Rosyjskim służbą specjalnym FSB to się nie spodobało wiec zrobili to co z Politkowską i Litwinienkiem odsyłam do filmu .
Co do Pana Lisa ma mon poglądy pro PO-wskie po za tym to prywatne Media wiec są tam jacyś Kolesie... Mirek Zbigo i Rysiu. Zobacz sobie dziś Misje Specjalną o 22.55 na tvp to są wolne media i ludzie mówią to co myślą a nie za co im płacą