Napisano 27.05.2012 - 15:31
Napisano 27.05.2012 - 16:30
Napisano 27.05.2012 - 17:13
Byli tacy co uwierzyli, kupili sobie książki i kierowali się zasadą że wystarczy rozwinąć duchowo a jedzenie już nie będzie potrzebne. I skończyli w piachu. Więc co im dała ta wiara, nic im nie dała bu umarli. Chcesz przykład to masz http://wiadomosci.on...,wiadomosc.htmlCzasem warto wyjść poza schemat i najzwyczajnie w świecie poprostu UWIERZYĆ.
Zespół ponad 30 naukowców badał tego faceta przez 2 tygodnie. Jakie były wyniki, przytaczałem. Myślisz, że jesteś mądrzejszy od tych naukowców i wiesz wszystko lepiej? Gratuluję.
Napisano 27.05.2012 - 20:21
Nie prawda. W 2003 przez 10 dni badali go lekarze ze Sterling Hospitals w Ahmedabad, a w 2010 przez 15 dni badali go profesor neurologii i 35 naukowców z Indian Defence Institute of Physiology and Allied Sciences i innych organizacji.Zawsze ci sami. Inni nigdy do tych badań nie zostali dopuszczeni.
http://en.wikipedia....ki/Prahlad_JaniFrom April 22 until May 6, 2010, Prahlad Jani was again observed and tested by Sudhir Shah and a team of 35 researchers from the Indian Defence Institute of Physiology and Allied Sciences (DIPAS), as well as other organizations
to dla Ciebie i tak nie jest dowód.Mogą go pewnie jeszcze zbadać tak z 10 razy i za każdym razem orzekną że facet nic nie je
Nie rozśmieszaj mnie. Od kiedy Ty się przejmujesz minusami? Po prostu nie masz już nic więcej do powiedzenia i uciekasz z tematu, zresztą niepierwszy raz.To już ostatni mój post w tym temacie zważywszy na te minusy
Napisano 28.05.2012 - 00:47
Użytkownik Force edytował ten post 28.05.2012 - 01:08
Napisano 28.05.2012 - 08:29
Nic dodać, nic ująć, szczególnie to co wytłuściłam.Jakim cudem samym słońcem można się żywić. Jakie procesy zachodzą w organizmie człowieka pod wpływem Słońca, które tworzą związki potrzebne mu do życia? I skąd one się biorą skoro facet nic nie je ani nic nie pije? I ponoć żywi się samym światłem. To chyba dobra wiadomość dla mieszkańców Afryki, gdzie światła nie brakuje, a jest go nawet zbyt dużo. Ale jakoś tam światło ich nie krami, bo umierają z głodu. To jak to jest to samo światło pada na jednego kolesia i on się nim żywi, ale też świeci na innych ludzi, ale nie zasila ich w energię.
Napisano 28.05.2012 - 10:15
Użytkownik Goosfraba edytował ten post 28.05.2012 - 11:14
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych