Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wybory Prezydenckie 2010

• Zamknięty Temat jest zamknięty
694 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Wybory Prezydenckie 2010 - II TURA (316 użytkowników oddało głos)

Na kogo będziesz głosował/a ?

1. Głosowano Bronisław Komorowski (PO) (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. Głosowano Jarosław Kaczyński (PiS) (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

Głosuj

#286 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

ktos atakuje twoja partie

A ja myślałem że to tylko konstruktywna krytyka a widzę iż sam się przyznajesz, że to jednak atak.
Szczerość to dobra cecha, więc tylko zostaje chwalić takie wypowiedzi.
Aha, to nie jest moja partia.
Moją partią jest moja rodzina i prawdziwi patrioci.
PiS tylko zbliża się do moich oczekiwań.

Użytkownik osiris edytował ten post 21.05.2010 - 18:58

• 3

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wcześniej nie odnosiłem się do wpadek Komorowskiego, bo nie zgłębiałem się zbytnio w temat - myślałem, że jest nieco przesadzony, głównie przez sympatyków PiS. Dzisiaj jednak gość zwrócił moją uwagę:

Link

Heh... co tu dużo mówić. Chyba... zagłosuję na Niego. Ktoś w tym temacie podsunął mi taki niecny pomysł ;)

D.B. Cooper, świetna uwaga.
  • 0

#288 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Jego wpadki są bezcenne.
O kaszalotach (chodzi o typ urody) czyli o kobietach duńskich w wojsku.
Jest taki bezpośredni w swych wypowiedziach, że wręcz poraża.
Może dlatego do powodzian jeździ z TUSKIEM, bo do reszty pogrążyłby nie tylko siebie ale całe PO.
A propos powodzi zaliczył taką wypowiedź: "Woda ma to do siebie że przychodzi i odchodzi." (Tak z pamięci, ale mniej więcej o to chodziło)
Po takiej konstatacji nie jednej ofierze powodzi skręciło kiszki.
Ja bym tak spuentował dotychczasową kampanię.
Lepszy kot w garści niż kaszalot na dachu.

Użytkownik osiris edytował ten post 23.05.2010 - 07:37

• 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Trochę przykre że Pisowski aparat dezinformacji i agitacji zapuścił swoje macki w portal "PARANORMALNE".
  • -1

#290 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Trochę przykre że Pisowski aparat dezinformacji i agitacji zapuścił swoje macki w portal "PARANORMALNE".

Mi też jest przykro, że PO-owskie komanda (młodzieżówki) działają na Paranormalne, czyli "i vice versa".
A propos dezinformacji.
Czyżby moja wypowiedź miała znamiona takowej?
Czy ja kłamię w w/w poście?
Tu cytat z jego wypowiedzi:

No, zawieźli mnie tam i pokazali. Wtedy zrozumiałem. Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były… kaszaloty”

Jego wypowiedzi mają delikatność i zwiewność betoniarki, czy raczej walca drogowego.

Użytkownik osiris edytował ten post 23.05.2010 - 08:05

• 2

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

osiris

Komorowski powiedział ze mu się te kobiety nie podobają.
Jak się tobie podobają to się tam wyprowadź i ożeń.

Ale z drugiej strony widzę ze Wy Pisowska Młodzieżówka
skoszarowana na froncie Paranormalne jesteście wyjątkowo stetryczałymi pięćdziesięcioletnimi dożartymi moherami.
Dodam jeszcze że "moher" to nie wiek ( ponieważ bardzo szanuję starszych i tym samym mądrych ludzi) lecz psychika, umysł.

Użytkownik Aidil edytował ten post 23.05.2010 - 08:27

• -2

#292 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

osiris

Komorowski powiedział ze mu się te kobiety nie podobają.
Jak się tobie podobają to się tam wyprowadź i ożeń.

Nie udawaj że nie wiesz o co chodzi.
Takie rubaszne i niestosowne uwagi na temat kobiet to można sobie wymienić przy grillu, albo myśliwskim ognisku a nie podczas oficjalnej wypowiedzi dla mediów osoby, która chce być "naszym" Prezydentem.
Nie rób sobie jaj.

Użytkownik osiris edytował ten post 23.05.2010 - 08:29

• 2

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

osiris

Nie udawaj że nie wiesz o co chodzi.
Takie rubaszne i niestosowne uwagi na temat kobiet to można sobie wymienić przy grillu, albo myśliwskim ognisku a nie podczas oficjalnej wypowiedzi dla mediów osoby, która chce być "naszym" Prezydentem.
Nie rób sobie jaj.
[/quote]

To Ty nie udawaj że nie wiesz o co chodzi "małpo w czerwonym" i nie bierz tego absolutnie do siebie bo Ciebie lubię i szanuję "spieprzaj dziadu".
  • -2

#294 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

To Ty nie udawaj że nie wiesz o co chodzi "małpo w czerwonym" i nie bierz tego absolutnie do siebie bo Ciebie lubię i szanuję "spieprzaj dziadu".

No to mnie rozbroiłeś. :o

Dołączona grafika
edit: Burnago
  • 0

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Rozumiem jednorazowy mały OT, ale przypominam:

3.10 Odbieganie od tematu, prowadzenie luźnych dyskusji jest niedozwolone.

Osiris, przy okazji - Aidil to kobieta. Sam nie wiem, czemu Cię nie poprawia do tej pory, bo miała już kilka okazji, więc ja to czynię ;)
  • 0

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wolę Prezydenta co mówi co myśli niż takiego co zakłada maski i udaje kogoś innego. A jak przypadkiem mikrofon uchwyci to co do publiki nie było adresowane pojawi się kolejna "małpa w czerwonym".

Inna sprawa to wiec Kaczyńskiego. Jak już wielu zauważyło, PRL wróć :) Pomożecie ? Zwyciężymy ! I te oklaski co drugie zdanie heheh
  • 1

#297 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Wolę Prezydenta co mówi co myśli niż takiego co zakłada maski i udaje kogoś innego.

A ja wolę Prezydenta który głaszcze kota i kocha zwierzęta a nie strzela do zwierząt dla przyjemności.
A to co myśli na prawdę Komorowski to tylko on sam wie. Za to co mówi to wszyscy się dowiadują za pomocą mediów od których nie stroni a wypowiada się jakby nie zauważał ich obecności.
Maskę to każdy polityk nosi, bo inaczej nie zostałby skutecznym politykiem.
Polityka to gra pozorów.
  • 1

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Szkoda tylko, że maska Kaczyńskiego jest taka prosta do rozszyfrowania :) Tym samym wedle Twojego opisu nie jest on skutecznym politykiem i dlatego nie wygra wyborów.
  • 1

#299 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Szkoda tylko, że maska Kaczyńskiego jest taka prosta do rozszyfrowania :) Tym samym wedle Twojego opisu nie jest on skutecznym politykiem i dlatego nie wygra wyborów.

To TY i zwolennicy PO widzą pod tą niby maską to co chcą widzieć.
Każdy dorabia sobie swoją teorię spiskową dotyczącą postaci JK.
Jego poglądy się nie zmieniły ale sposób ich przekazywania jak najbardziej więc nie mamy do czynienia z fałszem tylko zmianą sposobu przekazu.
Mamy oto taką sytuację, gdzie PiS rozmawia językiem pokoju a PO wojny.
Nagła zmiana miejsc nastąpiła.
Z czego to wynika?
Z frustracji, że słupki idą w dół a było tak znakomicie.
Że PiS był na wymarciu a tu nagle odradza się jak Feniks z popiołów. (i to dosłownie z popiołów katyńskich)
To może wyprowadzić z równowagi i to właśnie widać w niczym nieograniczonej agresji która zawsze tam (w PO) była , tylko że bardzo zawoalowana.

Użytkownik osiris edytował ten post 23.05.2010 - 11:25

• 0

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To dziwne bo w języku PO nie zauważyłem żadnej zmiany. Od zawsze krytykowali IV RP i prezydenta. Czynią to nadal.

PO tak samo atakowało PiS przed Smoleńskiem jak i teraz. Tylko pisowcy uważają, że teraz nie wypada i kreują jakieś zmiany w PO hehe Tam się nic nie zmieniło, IV RP była od zawsze atakowana przez PO i będzie nadal. I dobrze, bo w wyborach chodzi o pokazanie różnić między tymi partiami a nie udawanie, że po tragedii w Smoleńsku są one zbieżne i można tworzyć POPIS - czysta fikcja pisowców.

I to nie słupki drażnią PO tylko właśnie ta fikcja, że niby po Smoleńsku się idzie dogadać i stworzyć koalicję. To tak złości polityków PO i stąd ich agresja, że z IV RP nie chcą mieć nic do czynienia. Bo oni nie chcą POPIS-u tylko rządzić samodzielnie.
  • -1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych