PaZi, widzę, że przesłuchanie sobie urządziłeś.
@Yawgmoth
Czy mógłbyś mi wyjaśnić na czym polega to przejmowanie władzy przez PO i w którym miejscu jest ono bardziej chytre na władze niż PiS?
To, że PO jest bardziej pazerna na władze, zobaczyliśmy już w 2005. Nie widzę potrzeby, by coś tutaj dodatkowo wyjaśniać.
I co takiego złego PO zrobiło że nie lubisz tej partii tak bardzo?
Napisała program. Posługujesz się dziwnymi kryteriami - "nie lubisz". Czy każdego z milionów wyborców pytasz, dlaczego nie głosowali na platformę/Tuska/Bronka ? Ludzie po prostu mają inne poglądy. Moje poglądy nie pokrywają się zbytnio z wizją PO.
Na kogo głosowałeś w 2005 roku
Na Samoobronę

Ciekaw jestem jak to wpłynie na analizowanie mnie.
czy pasowała ci sytuacja gdy PiS miał pełnię władzy i wykorzystał tą władzę do eliminowania przeciwników i sprzymierzeńców politycznych?
Nie. Ale nie rozumiem skąd to pytanie, skoro już około 5 razy wyjaśniłem, dlaczego zagłosuję na Jarka.
Proponuję wrócić do meritum, czyli wyborów PREZYDENCKICH 2010. W dalszy OT nie dam się wciągnąć, bo mi nie wypada. I a propos tych wyborów, to coraz mniej prawdopodobne, by Napieralski poparł Bronka, czytając wypowiedzi polityków. Ale ciekaw jestem, co ewentualne poparcie zmieni i czy nie jest tak, jak mówi Xellos:
Zastanawia mnie w tym, jaki wpływ na swój elektorat ma Napieralski
Moim zdaniem marginalny i te jego 13% zrobi co zechce. To ludzie ledwo co pozyskani i nie przywiązani do SLD.
Nie wiem czy takie poparcia robią na ludziach wrażenie. Czy poparcie Cimoszewicza coś dało ? Raczej tego nie widać. Tym bardziej Pana Golloba, Smudy, itp.
Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 22.06.2010 - 11:34