Dla mnie to Polacy są i tak naiwniakami, bo uwierzyli, że te partię czymkolwiek się od siebie różnią. Cwaniak na cwaniaku, razem obalili już nie jedną flachę, a przed kamerami różnice poglądów, spory i ogólnie cyrkowe przedstawienie. Ludzie, obudźcie się - ci nasi politycy to w większości marne aktorzyny, sprzedajne marionetki, które nie mają poglądów, tylko chęć stania przy korycie. Partie lewicowe, prawicowe, liberalne, konsewatywne to bujda na resorach. Kilkuset kolesi się dogadało, że będą się co czas jakiś wymieniać przy stołkach i robią szopkę dla naiwnych umordowanych wojnami i komuną Polaków. 90% z nich to Żydzi, albo pochodzenia Żydowskiego. Kwaśniewski (jego ojciec NKWDzista mordował żołnierzy AK), Kaczyńscy (mieli cudownie za komuny), Tusk, Schetyna, Kalisz, Mazowiecki, Geremek, Borowski, Napieralski, Bartoszewski, Cimoszewicz itdalej, itpodobni, etcetera. Długo by wymieniać. Mieli kasę, pozakładali partie, przybrali różne pozy, różne szaty, przekonali Polaków, że naprawdę różnią się poglądami i siedzą przy korycie, co jakis czas się zmieniając. Ja to widzę tak, że żydowskie NKWD wymordowało nam większą część inteligencji, a w ich miejsce weszli "swoi". Przejęli nasz rząd, gospodarkę, ministerstwa,w tym najważniejsze edukacji i do dzisiaj nas sobie tak wychowali, że myślenie przyprawia nas o zawrót głowy, a już podejrzenia, że to jakiś żydowski spisek jest największym idiotyzmem z możliwych. Nie ma żadnego spisku, Urban, Michnik, Waltery i inne 'inteligenty' robią nam z lewa i prawa wodę z mózgu i przekonują, ze w Polsce nic złego się nie dzieje, że przejecie przez komunistów naszego majątku, wykupywanie go przez żydów, ogłupianie naszej młodzieży, niszczenie narodu, więzi rodzinnych, patriotyzmu, też Kościoła (chociaż do niego nie chodzę) to naturalna, konieczna i racjonalna kolej rzeczy. Za lat kilkanaście/dziesiąt bracia starsi w wierze będą mieć wszystko pod kontrolą, a my nieświadomi będziemy dla nich za*... ć za bezcen z wacikami w nosach. Promują swoje gwiazdeczki - non stop w internecie, telewizji Herbuś, Doda, Wałęsówna, Kwaśniewska, Mucha, Herbuś, Doda, Chylińska, Brodzik, Kwaśniewska, Tuskówna, Doda, Herbuś, Andrzejewicz, Mucha, Wojewódzki i od nowa. Promują swoją rozpacz po holocauscie, promują swoja kulture, sposob myslenia i pogardę dla Polski (Wojewódzki nawet umieścił naszą flagę w gównie) i Polaków.
Dlatego tez te całe spory polityczne uważam za śmiech na sali. Spieracie się tutaj Komorowski, Kaczyński, Mikke ( no ten chociaż czasami wali straszną prawdę między gały)... Kłócicie się kto lepszy, a kto piękniej mówi. Moim zdaniem całkowicie bez sensu. Który z nich powie nam prawdę o 11 september, który powie prawdę o Wałesie Bolku, o Magdalence, zbrodni Okrągłostołowej? Myślałem że Kaczyńscy jeszcze coś tam próbują zrobić, ale Lechu chlast podpisał zbrodniczy Traktat Lizboński... nie czytając go nawet. Źle się dzieje w państwie polskim, ale media o tym nie powiedzą. Oni do końca będą nam mówić, że wszystko jest cacy, że zmierzamy ku dobremu, a jest całkowicie odwrotnie. Chciałbym się mylić, wierzę w polską młodzież, w polską inteligencję. Ale mam świadomość, że O=N=I mają niesamowity potencjał, ich plan jest już realizowany od kilkudziesięciu, jak nie dłużej, lat. Mają pieniądze, rzeszę wspierających ich ludzi i naiwne, wyniszczone i ogłupione społeczeństwo. Taka mieszanka nie oznacza nic dobrego.
Nie wiem na kogo zagłosuję. Śmierć Lecha wskazuje, ze on i jego otoczenie bronili jednak naszych interesów. Tak na chłopski rozum można to wytłumaczyć, ale... No własnie, zawsze jest ale. Jest nim piękna zasada - nie ufaj nikomu

ale tak myśląc można totalnie zwariować.
Użytkownik Sai Baba edytował ten post 24.06.2010 - 14:19