Napisano 12.05.2010 - 17:03
Napisano 12.05.2010 - 17:42
Napisano 12.05.2010 - 17:57
Napisano 12.05.2010 - 18:02
Napisano 12.05.2010 - 18:04
Wiesz, BadBoy, zawiodłem się na tobie. Jako jeden z pisowych trollów od paru tygodni robisz wszystko, by obrazić i zdyskredytować osoby, z poglądami których jest ci nie po drodze, ale gdy ktoś ci to wytknie, to od razu chowasz głowę w piasek i udajesz pokrzywdzonego szczeniaczka. I jeszcze na dodatek odmawiasz innym prawa do wyrażania swoich poglądów.Nie obraziłem nikogo
Napisano 12.05.2010 - 18:25
Marny twoj argument, czlowiek sie nie zmienia i Jaroslaw Kaczynski bedzie mial tyle jadu co kiedys.Głos na Yaro bo PO zadłuża kraj. Pozatym nie chce tu dyktatury.
Napisano 12.05.2010 - 18:25
Przyganiał kocioł garnkowi.Wiesz, BadBoy, zawiodłem się na tobie. Jako jeden z pisowych trollów od paru tygodni robisz wszystko, by obrazić i zdyskredytować osoby,
Tak się składa, że wykorzystywanie do walki politycznej śmierci bez mała setki osób (w tym własnego brata) można śmiało nazwać nekrofilią na poziomie moralnym - stąd słowa Bartoszewskiego, choć mocne, uważam za jak najbardziej uzasadnione.
Napisano 12.05.2010 - 18:47
Wiesz, BadBoy, zawiodłem się na tobie. Jako jeden z pisowych trollów od paru tygodni robisz wszystko, by obrazić i zdyskredytować osoby, z poglądami których jest ci nie po drodze, ale gdy ktoś ci to wytknie, to od razu chowasz głowę w piasek i udajesz pokrzywdzonego szczeniaczka. I jeszcze na dodatek odmawiasz innym prawa do wyrażania swoich poglądów.
Autorytet moralny można poznać między innymi po tym, że zawsze mówi wprost to, co powiedzieć należy. Tak się składa, że wykorzystywanie do walki politycznej śmierci bez mała setki osób (w tym własnego brata) można śmiało nazwać nekrofilią na poziomie moralnym - stąd słowa Bartoszewskiego, choć mocne, uważam za jak najbardziej uzasadnione.
NA PIANINO TEŻ PARAGRAF ZNAJDZIEMY
DWA NIEZAUWAŻONE WĄTKI WYWIADU LISA Z KOMOROWSKIM :
To ja panu powiem kto jest autorem skarg o zawłaszczaniu tragedii na poczet kampanii - to są głosy kolegów z PO albo dziennikarzy, którzy dobrze życzą Bronisławowi Komorowskiemu. I to powinien powiedzieć Tomasz Lis, a dlaczego nie powiedział?
Użytkownik Burnago edytował ten post 12.05.2010 - 20:58
Napisano 12.05.2010 - 19:16
Napisano 12.05.2010 - 19:20
Swoją drogą, skoro Kaczyński podjął już decyzję o kandydowaniu na prezydenta, to powinien w końcu przestać chować się za załoną żałoby i swoich popleczników.
Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 12.05.2010 - 19:21
Napisano 12.05.2010 - 19:37
Proszę, daj spokój. Co widzisz niegodnego w neutralnym nazwaniu czyjejś forumowej funkcji? Sam BadBoy nie poczuł się urażony, więc nie widzę powodu do dąsów.Pouczasz innych jak powinni się godnie zachowywać ale nie przeszkadza Ci nazwać usera pisowskim trollem.
Jak wiadomo, Kaczyński to PiS, a PiS ma pod sobą TVP1. Od 10 kwietnia nie widziałem Wiadomości, w których nie pojawiłaby się wzmianka o Jarku bez odwołania do Lecha. Podobnie czwartkowe wydarzenia w sejmie wiązały się z wykorzystaniem byłego prezydenta i pozostałych ofiar przez posłów PiSu. Prezes, znany ze swoich wystąpień o moralności, powinien głośno protestować przeciwko takim praktykowm, ale woli milczeć udzielając cichego przyzwolenia, choć wie, że odpowiedzialność w oczach obserwatorów spada na niego.Pokaż choć jeden fragment gdzie JK wykorzystuje ofiary katastrofy, to sobie podyskutujemy, czy rzeczywiście z czymś takim mamy do czynienia.
To się zaczęło znacznie wcześniej, przed kampanią parlamentarno-prezydencką w 2005 r. i tak jak wtedy, tak i teraz najgłośniej szczują zwolennicy PiSu.odkąd POlszewiki są przy władzy trwa nagonka na wszystkich, którzy mają inne poglądy
Nic takiego nie sugeruję. Wystarczy, jeśli nie będzie wykorzystywał ofiar w kampanii wyborczej.Najlepiej niech zapomni, że w ogóle miał brata i przyjaciół.
Użytkownik Lynx edytował ten post 12.05.2010 - 19:42
Napisano 12.05.2010 - 19:51
Przestań mnie osłabiać takimi naciąganymi dowodami, błagam!Jak wiadomo, Kaczyński to PiS, a PiS ma pod sobą TVP1...........................
Napisano 12.05.2010 - 20:17
Obawiam się, że trudno będzie ci wykazać, że rada programowa TVN24 i redaktor naczelny Wybiórczej pochodzą z nadania PO. Poza tym nie zmieni to faktu, że Kaczyński przyzwala na wykorzystywanie śmierci jego brata przez posłów i zwolenników PiSu. W mojej opinii takie zachowanie nie przystoi komuś, kto ma aspiracje zostać prezydentemi.Jeżeli chcesz używać takich argumentów, to zaraz obarczę Komorowskiego wszystkimi wypowiedziami TVN24, GW............. etc
Napisano 12.05.2010 - 20:33
Jest tajemnicą Poliszynela że TVN24 i GW gra na PO i pod PO. Nie muszą być z nadania. PO, TUSK i Komorowski podzielają poglądy TVN24 oraz GW i odwrotnie.Obawiam się, że trudno będzie ci wykazać, że rada programowa TVN24 i redaktor naczelny Wybiórczej pochodzą z nadania PO. Poza tym nie zmieni to faktu, że Kaczyński przyzwala na wykorzystywanie śmierci jego brata przez posłów i zwolenników PiSu. W mojej opinii takie zachowanie nie przystoi komuś, kto ma aspiracje zostać prezydentemi.
Napisano 12.05.2010 - 20:42
Wracając do tematu wątku, zastanawiam się, czy w drugiej turze nie zagłosować na Kaczyńskiego. Co prawda wiadomo, że na prezydenta nadaje się on jeszcze mniej niż jego ś.p. brat, ale wiadomo też, że z pałacu prezydenckiego nie będzie mógł kierować PiSem. Partia wodzowska pozbawiona swojego wodza będzie skazana na wewnętrzną walkę o władzę, prowadzącą do radykalizacji i w efekcie - do rozpadu ugrupowania. Kto wie, być może wtedy jeszcze przed wyborami samorządowymi mielibyśmy do czynienia z kilkoma "postpisowskimi" partyjkami o znikomym poparciu, a to byłoby dla Platformy jak gwiazdka z nieba. Poza tym, jak uczy doświadczenie, Kaczyński w dużym pałacu oznacza wysokie poparcie dla PO, a to w perspektywie wyborów parlamentarnych nie jest bez znaczenia. Można się wręcz spodziewać, że Jarek (cieszący się wszak najniższym zaufaniem społecznym spośród obecnych kandydatów) będzie dodatkowo przysparzał zwolenników Platformie, gdy od czasu do czasu wymsknie mu się coś o ZOMO albo o KPP. A jeśli Tuskowi udałoby się w następnych wyborach parlamentarnych uzyskać większość pozwalającą na zmienę konstytucji, moglibyśmy zobaczyć Jarkacza tupiącego ze złości na wieść o odebraniu mu resztki prezydenckiej władzy i zdegradowaniu do roli reprezentacyjnej maskotki.
Użytkownik Xellos edytował ten post 12.05.2010 - 20:44
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych