O ile pamiętam to była jakaś tandetna ikonka czy coś tam . A w sobotę się tam wybieramy z ekipą (oczywiście na trzeźwo) jak są chętni to zapraszam.
Napisano 01.01.2016 - 12:11
O ile pamiętam to była jakaś tandetna ikonka czy coś tam . A w sobotę się tam wybieramy z ekipą (oczywiście na trzeźwo) jak są chętni to zapraszam.
Napisano 01.01.2016 - 14:56
Użytkownik Wszystko edytował ten post 01.01.2016 - 14:58
Napisano 01.01.2016 - 20:16
Nie zapomnijcie nagrać tego demona, tylko nie kalkulatorem, i wrzucić na forum filmu. Wtedy pogadamy. Póki co, zostajemy przy opcji, że to zmyślona historyjka znudzonego, niewychowanego dzieciaka.
Napisano 02.01.2016 - 01:06
Nie zapomnijcie nagrać tego demona, tylko nie kalkulatorem, i wrzucić na forum filmu. Wtedy pogadamy. Póki co, zostajemy przy opcji, że to zmyślona historyjka znudzonego, niewychowanego dzieciaka.
Nie jestem żadnym niewychowanym dzieciakiem (mam 35 lat)w duchy nie wierzę ,ale w tym miejscu jest naprawdę coś dziwnego. Jak chcecie chętnie się tam z wami wybiorę i nie są to tłumaczenia na zasadzie nabijania sobie postów lub obrażania co poniektórych:( czekam na chętnych na wyprawę) o ile sie tacy znajdą , bo z tego co tu czytam to z was tylko cwaniaczki w necie , a ...w świecie. Pozdrawiam Pan B
Użytkownik Pan B edytował ten post 02.01.2016 - 01:13
Napisano 02.01.2016 - 01:27
Dzieciakiem może i nie, ale niewychowanym na pewno - sądząc po wypowiedziach. To tym bardziej o Tobie świadczy.
Najpierw wrzuć nagranie - temat założony pięć lat temu, a dowodów potwierdzających autentyczność tej historii brak.
Użytkownik Lupus28 edytował ten post 02.01.2016 - 03:14
Napisano 02.01.2016 - 03:42
Nie jestem żadnym niewychowanym dzieciakiem (mam 35 lat)w duchy nie wierzę ,ale w tym miejscu jest naprawdę coś dziwnego. Jak chcecie chętnie się tam z wami wybiorę i nie są to tłumaczenia na zasadzie nabijania sobie postów lub obrażania co poniektórych:( czekam na chętnych na wyprawę) o ile sie tacy znajdą , bo z tego co tu czytam to z was tylko cwaniaczki w necie , a ...w świecie. Pozdrawiam Pan BO ile pamiętam to była jakaś tandetna ikonka czy coś tam . A w sobotę się tam wybieramy z ekipą (oczywiście na trzeźwo) jak są chętni to zapraszam.
Napisano 02.01.2016 - 14:06
up Panie Moderatorze nie powinien byc Pan bardziej obiektywny, subtelny, zimny? Troszke ponosi Pana, Panie Moderatorze bez obrazy
Kronikarz
Napisano 02.01.2016 - 20:43
ahahahaha no ręce opadają
a dziki kurak to monituje co ty robisz ?
Kronikarz
Napisano 11.03.2016 - 13:44
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych