Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
370 odpowiedzi w tym temacie

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ee tam idolem :lol ... bez przesady, toż to ja zwykły czlowiek jestem :) .
  • 0

Five Psion.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh jaki skromny :D
  • 0

SpiritShadow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

telekineza to oczywista zdolność wpływania fal mózgowych na ruch przedmiotów,w przyszłości na pewno zrewolucjonizuje ona waszą planetę...mogą nawet powstać armie wykorzystujące zdolności psychokinetyczne ,telekineza poza waszym światem jest na porządku dziennym...
  • 0

vulkan.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

telekineza to oczywista zdolność wpływania fal mózgowych na ruch przedmiotów,w przyszłości na pewno zrewolucjonizuje ona waszą planetę...mogą nawet powstać armie wykorzystujące zdolności psychokinetyczne ,telekineza poza waszym światem jest na porządku dziennym...

Super mamy kolesia co jest innej planety!! , moze przy okazji wyjasnisz Nam czemu sie nie pokazujecie :rotfl: :rotfl: :rotfl: A tak wogle to o TK a raczej PK bo teraz sie tak na to mowi to tu jest 5 % info porpawnych reszta przypuszcznia przekrecone fakty oraz zła interpretacja swojich doswiadczej jesli kots naprawde miał z PK
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Armie psychokinetyczne ? Chłopie, wróć do żłobka. Jakbyć był tym, za kogo się podajesz to byś nie puszczał takich tekstó, w ogóle byś się tutaj nie udzielał.
  • 0

Piotrek.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe wczoraj zrobiłem sobie to z igłą. Nie wiem jakim sposobem ale mi wyszło :P Dziś wyszło mi nawet z odległości ok 40- 50 cm :D a teraz ledwie mi wychodzi :( szkoda też, że nie umiem tego kontrolować bo raz złotko przyciąga mi się do dłoni a raz odpycha :P a tak wogóle czy jest możliwe, że wykorzystałem swoją energię telekinetyczną i muszę poczekać aż się zregeneruję?
Do tych, którym nie wyszło: wyobraźcie sobie, że to sreberko i igła należą do twojego ciała. Wyobrażam sobie, że to jest moja głowa i jak ruszam głową w lewo lub w prawo to sreberko też <yupi>
Pzdro

EDIT:
Ja już nie wiem co jest z tą telekinezą :/ im dłużej próbuję tym gorzej mi wychodzi :wall:
niech mi ktoś powie dlaczego??? wczoraj wieczorem wiatraczek wirował jak szalony, rano było średnio
a teraz wogóle nie potrafię go ruszyć :aaa:
to normalne? heh... a jeszcze jedno. Jak medytujecie do telekinezy?
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Medytacja do psychokinezy (psycho, nie tele !) ? To ktoś to jeszcze praktykuje ? He he... Co do skoków "zdolności" to nie jestem w stanie nic doradzić.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Doświadczonko samo w sobie ciekawe, ale Piotrek czy Ty naprawde myslisz że to zasługa twoich zdolności ? ? :) ?
  • 0

Piotrek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ok już mi wychodzi. Co do moich umiejętności to jestem pewien w 100%. Nawet udało mi się 7 minut kręcić :P mój rekord. Gdzies czytałem, że do psychokinezy trzeba medytować do czakry umieszczonej na czole.
Już nie mogę się doczekać jak zacznę kręcić tym wiatraczkiem na lekcji :D hehe
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

. Gdzies czytałem, że do psychokinezy trzeba medytować do czakry umieszczonej na czole.

Nie da się medytować do czakry. Medytując stymulujesz po prostu czakry. Jak w ogóle można medytować do czegoś? :rotfl:
Btw, gratz ;]
  • 0

Piotrek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No dobra pomyliłem się :P
Szkoda, że to kręcenie wiatraczkiem wychodzi mi wtedy kiedy się nie staram a jak chcę pokazać komuś to się prawie nie rusza :/
Wildens--- jesteś taki mądry, naprawdę nigdy się nie pomyliłeś...
  • 0

Wildens.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mylę się jak każdy, wtedy tacy ludzie jak ja mnie poprawiają i więcej nie robie takich samych błędów ;]
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Piotrek ja natomist jestem przekonany co do fizycznej natury tego prostego doświadczenia.
  • 0

Piotrek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tym kręceniem wiatraczka to chyba nie ekoniecznie psychokineza bo każdemu to wychodzi komu to pokaże i raz nawet kręciłem przez siedem minut ogladajac tv i wogole sie na tym nie skupiajac. Chociaż myślę, że dla początkujących takie kręcenie wiatraczkiem jest potrzebne by nabrać więcej zachęty i wiary, że takie coś istnieje.
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No a dlaczego nie miałoby każdemu wychodzić ? Wiatraczek z rękoma cm od niego to pikuś, spróbujcie z odległości dwóch metrów pod szklaną miską :) . To jest dopiero jazda. Ach, przypomina mi się mój pierwszy raz, :mrgreen: .
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych