Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Please log in to reply
370 replies to this topic

PredTech.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Medytacja do psychokinezy (psycho, nie tele !) ? To ktoś to jeszcze praktykuje ? He he... Co do skoków "zdolności" to nie jestem w stanie nic doradzić.

Ale ten temat jest o TELEkinezie a nie psychokinezie. Psychokineza to ogół oddziaływania na przedmioty(zmiana temperatury, kształtu) a telekineza to jakby dział psychokinezy.
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie, telekineza to tylko dawne określenie psychokinezy :) . Różnicy w tym nie ma żadnej.
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Z fenixem się nie kłóć :P Co należy sobie wyobrażać, żeby wiatraczek zaczął się kręcić ??
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja nie wyobrażam sobie nic, tylko się skupiam na celu, a jest nim poruszenie. Ot i cała moja filozofia :) .
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A po jakim czasie po raz pierwszy nim zakręciłeś ??
  • 0

Piotrek.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jestem największym pechowcem na świecie :( na początku kręciłem nim bez problemu nawet z odległości a teraz już nie umiem kręcić trzymając obok ręce. To jest tak jakbym stracił psychokineze, troche głupio tak :/ może uda mi się odzyskać siły.
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie wiem, jakiś miesiąc, może dwa to były. Nie pamiętam, to było już jakies 3, 4 lata temu... Ale uczucia gdy to pierwszy raz się nie zapomina he he.
  • 0

Refusion.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O w mordę... właśnie dla zabawy postanowiłem wypróbować instrukcję z pierwszego posta. I... udało się! :o Co prawda nie do końca, bo zamiast ołówka przesunął się leżący obok kabelek... ale jednak! Do teraz aż się trzęsę ze zdziwienia (zbytnio w to nie wierzyłem), zwłaszcza że udało mi się to za pierwszym razem. Jednym słowem - OMG!

Przepraszam za lekkie odgrzebanie tematu
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeśli poruszyło się nie to co chciałeś to długa droga przed tobą jeszcze :) . Raczej nie na tym polega psychokineza, co by poruszać wszystkim co popadnie, sek w tym, aby ruszać to co się chce.
  • 0

laxter.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak mam bez oslonki to mi chodzi, nawet udaje mi się zatrzymać i troszke poruszyć w strone przeciwną do zegara, ale zazwyczaj idzie w strone zegara, ale jak przykryje plastikową osłonką (dół od butelki :P ) to mi nie chce chodzić.
  • 0

Piotrek.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

chciałbym umieć pyrokineze. Od dziś zacznę robić "treningi" i może zapale tą zapałkę.
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No to tak apropo psychokinezy, ciekawy filmik:

A dla tych, którzy mają dowód na fałszerstwo (bo skacze obraz, to pewnie sklejany) link na rapida - ściągnąć i zobaczyć. Ja osobiście nie zauważyłem żadnych błędów, które pojawiają się na YouTube z powodu kompresji.
http://rapidshare.co.../MattmanInc.ASF
  • 0

laxter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja wiem że się da, ponieważ nie dmucham na to, uchdozącie ciepło całkowicie wykluczam, ze względu na to, że potrafie to zatrzymać myślą, a nawet sprawić aby się zaczeło obracać w drugą strone

PS. Zauważyłem że jak przystawie lewą ręke to się kreci, ale jak prawą to nie, czy u was tez jest podobnie?
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Hmm... lewa jest cieplejsza ?
  • 0

laxter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jeśli chodzi o ruch ciepłego powietrza, wykluczałbym to z uwagi na to, że trzymając ręke nad wiatraczkeim też potrafie nim obrócić, a nawet ja kusiade od neigo z 40 cm i się skoncetruje tez mi sie udaje.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych