Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
370 odpowiedzi w tym temacie

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A wykluczasz również możliwość ruchu powietrza wywołanego przez wentylatory komputera, albo drgania wywołane głośnikami w czasie np. mocnych basów ?
  • 0

laxter.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jakoś cały czas chodza wentyaltory i muzyka i się nie rusza, dopiero jak skoncentruje się na nim
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A wyłącz muzykę i wentylatory, wtedy zobaczymy co będzie :) .
  • 0

Wildens.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jakiej muzyki słuchać podczas treningów telekinezy? Swojej ulubionej (w tym przypadku ostra muzyka - numetal) czy jakiś spokojnych kawałków, może jakiś łagodny house?
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja nie słucham w ogóle, jeśli już to jakieś symfonie czy ogólnie muzykę symfoniczną. Bo po co się rozpraszać.
  • 0

qwerty123.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam

Jestem sceptykiem w sprawach paranormalnych itd. Oglądałem pewien program na Discovery, w którym James Randi (pewnie wiecie kto to) mówił, że każdemu kto udowodni swoje zdolności paranormalne da 1 mln $ Oczywiście nikt nie zdołał nic udowodnić. Skoro kilku z Was udało się przesunąć przedmiot czy tam jakiś wiatraczek, na co czekacie 1 mln czeka. Jak coś zarobicie podzielcie się ze mną.
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeden milion nie czeka, bo jednego miliona nie ma... Ooo, nie wiedziałeś ? Tak, jeden milion nie istnieje. Przynajmniej nie w gotówce. Otóż jest on w obligacjach sponsorowanych przez różne firmy, w momencie wygranej uruchamia się cała machina. Ten 1 mln zostanie ci wypłacony... w przeciągu 40 lat od momentu wygranej w skromnych sumach co miesiąc. Sorry, ale więcej w tydzień zarobię na kasie w Tesco :) .

A czy wspomniałem o tym, że jak któraś z firm sponsorkich zbankrutuje, to jej część wygranej znika ? I zamiast 1 mln dostaniesz np 600 tysięcy.
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

ale więcej w tydzień zarobię na kasie w Tesco

gdzie w Tesco placa wiecej niz 2000 dolarow na tydzien ? :D biore te robote od zaraz.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Widzisz Tiamat, niektórzy wolą pracować na kasie zamiast pobierać pieniądze za darmo. ;]
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Za darmo ? To wy chyba nie znacie realiów tego wyzwania. Obserwacja na każdym kroku, podejrzane kontrakty, dziwne "testy" zdolności nie mające nic wspólnego z tym, co chcemy pokazać... Ja się nie dziwię, że znajomi psionicy, którzy chcieli wziąć udział zrezygnowali po dokładnym przeczytaniu umowy.
  • 0

qwerty123.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdybym naprawdę "coś" umiał to miałbym gdzieś głupie testy. Nawet gdyby mi nic nie dali chętnie bym wszystkim udowodnił, że jednak istnieją siły paranormalne. Skoro jestem pewny swego to czego mam się bać?
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A co ci z udowodnienia Randiemu ? Przecie i tak nie wyjdzie to nigdzie poza :) . Myslisz, że on nigdy nie widział prawdziwych zdolności psi ? Wiesz, jakbym ja zarabiał na tym tyle kasy co on to też bym twierdził, że te zdolności nie istnieją :) .
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiesz, jakbym ja zarabiał na tym tyle kasy co on to też bym twierdził, że te zdolności nie istnieją smile1.gif.

Wstretny, okropny Randi :sux:
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A zamiast testować się u Randiego, źli Psionicy wolą np znęcać się w samotności nad zwierzątkami

Dołączona grafika

;)
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Lepsze tworzenie animacji komputerowych niźli marnowanie czasu na Randiego...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych