Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
370 odpowiedzi w tym temacie

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To co powiedziałem na SB + eksperyment wykonany przezemnie.

Wziąłem takie naczyńko jak koleś na filmie i nakryłem nim wiatraczek. Naczynie podkleiłem plasteliną żeby mieć pewność że powietrze nie wchodzi z zewnątrz. Podmuchałem parę chwil w nie suszarką jak na filmie i po chwili osz kurr zapiał...wiatraczek zaczął wirować oO A nawet się na nim nie skupiłem :cafe:
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

I każdy ma ci uwierzyć na słowo :) .
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Proszę to sfilmować, wtedy uwierzymy :devil:
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Może nie tyle uwierzymy co będzie kolejny "dowód", który można obalić.
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja tylko żartowałam ;)
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A ja nie :) . Niestety to jest taka mała wojna między tymi "para" a pseudosceptykami i nie zanosi się na to, abyśmy zawarli rozejm.
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zastanawia mnie jedno do czego wykorzystalibyście tą umiejętność gdybyście ją posiedli? Jak Fenix napisał nie jest to proste i wymaga wielu umiejętności.
Co z tego, że nauczycie się wprawiać przedmioty w ruch, gdy nie będziecie umieli ich zatrzymać :)
A tak poważnie, telekineza jest jak najbardziej możliwa, sama tego doświadczam wiem na czym to polega, ale nie znam powodów dla których miała bym z nich korzystać. Raczej zdarzało mi się coś zatrzymać niż wprawić w ruch może dla tego że trudniej tym zwrócić na siebie uwagę i łatwiej mi utrzymać kontrolę nad energią jeżeli to tak można określić. Zawsze jest to bardzo silny impuls myśl o przedmiocie, energii która wprawia go w ruch, drodze do przebycia i to wszystko w bardzo krótkim czasie i bardzo intensywnie.
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A ja nie :) . Niestety to jest taka mała wojna między tymi "para" a pseudosceptykami i nie zanosi się na to, abyśmy zawarli rozejm.

Skoro tak twierdzisz ;)
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No narazie Tobie też wierzymy na słowo bo nie dałeś pokazu swych umiejętności poza masą teorii :)
Oraz filmików z YouTube w wykonaniu "pr0'sów".
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zastanawiam się nad jednym - czy każdy user, który tutaj pisze, że zamierza zacząć uczyć się PK miał kiedyś kontakt z psioniką ? Bo trochę głupio wskakiwać na głęboką wodę nie umiejąc pływać, nie sądzicie ?

Sądze, że nowym użytkownikom pojęcie "psionika" jest kompletnie obce. Inaczej ma się sprawa z telekinezną (jak w nazwie z tematu) kiedy to samo pojęcie jest na tyle znane, że nazwanie zjawiska nie sprawiło większego problemu laikowi.
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

To, że ktoś jest TUTAJ nowym użytkownikiem, nie musi oznaczać, że nie miał wcześniej do czynienia z parapsychologią. Wiedzę można czerpać z różnych źródeł, nie tylko z netu. Poza tym w sieci jest tyle portali + forum, że można zmieniać je do woli.
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

a wy dalej z tymi wiatraczkami ? <załamka>
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Widzisz Vin, wszędzie się wpaja zasadę, że wiatraczek najlepszy na początek, więc się nie dziw, że ludzie ciągle koło tego się kręcą :) .
  • 0

Five Psion.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam nowy sposób na Psychokineze który sobie nazwałem "Wewnętrzne Ręce" :mrgreen: Wyobrażasz sobie jak wychodzą z ciebie ręce i ruszają przedmiotem.
  • 0

saruamn.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja trenuje psi ball ale kiedyś na chemi prubowałem pobawic sie w telekineze ( mamy krzywe ławki) normalnie dlugopis stacza sie do kumpla ja sie bawilem psi balem przyłorzyłem go do długopisu i wizualizowałem jak energia przechodzi w niego(długopis) i jest zemą ściśle połonczany :) i przestal sie staczać (czy to telekineza)???? (to znaczy to wyglonało jak jakby chcial a niemugł raz w strone kumpla a raz w moją).
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych