Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

AnnMarie.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@rtyamovaya ono zostało przeniesione bo najpierw było w naszych historiach. o tutaj. to pewnie tam nałapało
  • 0

wszyscyzginiemy.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czy ktoś aktualnie tłumaczy "The Russian Sleep Experiment"? Bo ktoś zdaje się miał to robić, ale jeśli nie to ja może mogę.

Użytkownik wszyscyzginiemy edytował ten post 06.04.2012 - 10:29

• 0

M. L. B..
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

@up ja miałam tłumaczyć, ale chętnie oddam. Przerosło mnie to ;C
  • 0

Y2J.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

"Satańskie zszatanienie" nie mogę z tego jak to przeczytałem to padłem na podłogę ze śmiechu :lol Dawno się tak nie uśmiałem. Oczywiście za poczucie humoru + :lol
  • 0

JozinZbazin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem z czego tu się śmiać przez takich ludzi jak ten kolo ta strona się psuje, na szczęście dostał warna... za bycie jeb@nym klocem :< Neluka świetna pasta, podoba mi się, oczekuję że wrzucisz całą serię :D

Użytkownik JozinZbazin edytował ten post 08.04.2012 - 15:14

• 0

zabusia3.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@neluka bardzo mi się podobały twoje pasty, mam nadzieje o dokładkę :)
  • 0

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@ meduzka

To Twoja własna praca? Z tego co napisałaś to pewnie tak, więc mówię, że to plagiat niestety. Tutaj trochę uciełaś, bo tam pamiętam było wprowadzenie o bodajże o Niemczech w czasie wojny, w czasie głodu.

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 10.04.2012 - 09:09

• 3

wszyscyzginiemy.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie wiem z czego tu się śmiać przez takich ludzi jak ten kolo ta strona się psuje, na szczęście dostał warna... za bycie jeb@nym klocem :< Neluka świetna pasta, podoba mi się, oczekuję że wrzucisz całą serię :D

Moim zdaniem strona psuje się przez plagiatorów i ludzi, którzy wstawiają swoje wiecznie pierwsze pasty z milionem błędów ortograficznych. Jeden troll zawsze jest na każdej stronie :D

Użytkownik wszyscyzginiemy edytował ten post 10.04.2012 - 09:49

• 0

Lionix.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ma ktoś ten film station922.mkv albo jakiś namiar na niego? Bo jak go nie ma to te screeny to i tak fake ;]

co do meduski to n/c

Użytkownik Lionix edytował ten post 10.04.2012 - 10:08

• 0

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Co do meduzy :

http://www.sadistic....-vt80743,30.htm (Trzeba trochę poszukać w komentarzach)

PUŁAPKA

W Berlinie tuż po zakończeniu drugiej wojny światowej pieniędzy było mało, zapasy były na wyczerpaniu, wyglądało na to, że miastu grozi klęska głodu. W tym czasie ludzie opowiadali o młodej kobiecie, która spotkała w tłumie na ulicy niewidomego. Zaczęli rozmawiać. Niewidomy mężczyzna poprosił ją o przysługę - czy mogłaby dostarczyć list na adres zapisany na kopercie? Było jej po drodze, więc się zgodziła.
Kiedy odeszła parę kroków, postanowiła spytać, czy mogłaby jeszcze jakoś pomóc mężczyźnie, ale spostrzegła go biegnącego przez tłum bez białej laski czy ciemnych okularów. Było to mocno podejrzane, więc poszła to zgłosić na policję.
Kiedy policja odnalazła dom, którego adres widniał na kopercie, dokonała makabrycznego odkrycia. Trzech rzeźników ćwiartowało ludzkie mięso i sprzedawało je głodującym ludziom.
Co było w kopercie, którą rzekomy niewidomy dał kobiecie? Kartka, na której było napisane "To ostatnia, jaką wam dzisiaj przysyłam".

Nie widać podobieństwa?
  • 2

Kaldera.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich użytkowników, jest to mój pierwszy post. ;]
Temat creepypasty śledzę od początku, jednak dopiero teraz postanowiłem 'włączyć się' do oceniania i komentowania. :)
"Kondycja Mary" bardzo mi się podobała, mimo że nie była to typowa pasta. Opowieść Nopacka również dosyć ciekawa, dobrze że autor nie zaczął dokładnie opisywać kaleczenia chłopaka. "Świeże Mięso" - jak już wszyscy powiedzieli to plagiat, był nawet w tym temacie, ale nieco zmieniony.
  • 0

Snickersowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do creepypasty "Stworzenie", to ta istota nie przypomina wam czasem Slender Man'a?
  • 0

M. L. B..
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

@up oba te potworki są podobne, ale Palochnik jakoś wywarł na mnie większe wrażenie :D może dlatego, że to taka swojska, słowiańska, podwórkowa wersja Slendera :D

A tak btw... ktoś już otwierał ten plik z ona.exe? :C
  • 0

Gigsav.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja otworzyłem. Śmiem twierdzić, że fotoszopka. Komputer sprawny, a po nocach nie nawiedzają mnie koszmary czy pozaziemskie istoty, więc chyba w porządku.

Użytkownik Gigsav edytował ten post 13.04.2012 - 17:45

• 0

Lionix.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ten ona.jpg to jak dla mnie babka ze szczotką i wiadrem (w jej lewej ręce)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych