Hej, hej! Pierwszy raz odzywam się na forum tutaj, niedawno się zarejestrowałam, ale forum przeglądam już od dawna. Zaczęłam zaglądać na forum właśnie od tematu z pastami - chciałam więc wyrazić swoją opinię na ten temat - pasty w "wiekszej większości" są świetne, klimatyczne, ciekawe przede wszystkim. Owszem, zdarzają się powtarzające się motywy, ale mimo tego czyta się z przejęciem. Wielkie brawa należą się wszystkim użytkownikom, którzy podejmują się tłumaczenia ich z angielskiego i mimo że sami często mówią, że język czy stylistyka nie jest najwyższych lotów itd. to mi i tak się bardzo podoba i uważam, że jak na realia forum jest jak najbardziej ok. Robicie mega robotę, ludzie!
Z drugiej strony szkoda trochę, że pojawiło się sporo trolli, albo dzieciaków, które bez zastanowienia wrzucają jakieś "swoje" teksty(choć sporo było, z tego co wiem, zerżnięte od innych), ani to ciekawe, ani straszne, za to pełno błędziorów, że momentami się czytać nie dało. To tyle ode mnie, trzymajcie tak dalej i czekam na kolejne pasty^^