Mam ochotę na podsumowanie kilku opowiadań wstawionych w ostatni czasie. Niektóre ominęłam, ponieważ albo nie dobrnęlam do końca, albo wydały mi się troszkę za długie. Może wróce do nich później
Strona 43:Namida: Bez wyrazu
Wspaniałe opowiadanie, po ilości plusików widać, że innym również się spodobało.
sandra...:
Strasznie dziwne i niezbyt ciekawe.
Ras: Przeczytaj
Nie przepadam za tego typu historiami. Są niezwykle przewidywalne.
Wyxud: Czarny przyjaciel
Bardzo mi się podobało to opowiadanie. Takie przyprawiające o dreszczyk.
andkar94: Twórca
Interesująca historia. Nie udało mi się przewidzieć zakończenia, co jest dużym plusem.
Strona 44:zero_kontroli:
Jedna dobra rada do
wszystkich: nigdy nie piszcie opowiadań "na szybko". Lepiej poświęcić na nie trochę czasu, ponieważ ludzie uwielbiają krytykować, a o wiele lepsza jest pozytywna ocena. Kiedy ktoś pisze, że jego praca jest pisana na szybko, nawet jej nie czytam, ponieważ nie oczekuję niczego dobrego.
Szymonixx: Świadomość
Był czas, kiedy podobnie myślałam o życiu.
Neck: Strach
Pozytywnie
Szymonixx: Co widzą zwierzęta
Wspaniała analiza zjawiska. Lubię takie opowiadania.
Neck: Narkotyk
Ciekawy punkt widzenia.
zero_kontroli: Druga strona
Mimo, że krótkie, to bardzo interesujące. Wprawdzie mnie nie przestraszyło, ale przez chwilę chciałam odwrócić moje lusterko stojące na biurku. Zaintrygowało mnie.
Dragwen: To
Jako dziecko czasem bawiłam się z koleżanką, że coś nas obserwuje i musimy "To" pokonać. Przypomniało mi się dzieciństwo:)
Strona 45:Dragwen: Czarna postać
Duży plus za akcję umieszczoną w Polsce. Przyprawiło mnie o dreszcze, więc łapka w górę (co właściwie jest rzadkością w moim przypadku:))
HeppyKotek:
Znów liczba 666.
andkar94: Dzieciobójca
Część pisana - bardzo realistyczna, a zdjęcie, jak dla mnie, zabawne.
Carlos19: Przyjaciel
Ciekawy pomysł, jednak opowiadanie buduje zbyt małe napięcie, a zakończenie jest średnie. Sprawia, że opowiadanie jest przeciętne.
Neck:
Opowiadanie ciekawe, zakończenie interesujące, jednak brakowało mi tu opisu twarzy. Byłby on o wiele lepszy niż obrazek.
Neluka: NIESZCZĘSNE ROZDARCIE KSIĘŻNICZKI SAKURA
Opowiadanie jak zwykle wspaniałe. Łapka w górę ode mnie.
Strona 46:Neck: Winda
Opowiadanie niezbyt ciekawe, musiałam się zmusić, żeby przeczytać do końca. Wykorzystanie liczby 666 zawsze kojarzy mi się tandetnie, pewnie przez nadużywanie jej jako szatańskiej liczby.
Vanlid:
Nadużycie cudzysłowia. Przez to trudno określić, czy chodzi o ironię, czy o coś innego. Poza tym można przewidzieć zakończenie.
Pudel_: Chatroulette
Gdzieś już to widziałam, chyba na kwejku jakiś czas temu.
Kupek44: Przechwałki
Z pewnością jest to historyjka z morałem. Na Twoim miejscu podzieliłabym ją na przynajmniej 3 akapity, tak dla przejrzystości. Pomysł świetny, wykonanie średnie. Nie przestraszyłam się. Ale proszę tworzyć dalej, styl pisania można poprawić tylko przez pisanie i konstruktywną krytykę
.