Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

Meow.
  • Tematów: 0
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

O kurcze sorka, za zbędny spam w temacie creepast,proszę moderatora o usunięcie mojego postu.

Mam dwa pytania :

Kurczę,wiem , że nie nawiązuje do tematu. Ale nie mogę się opędzić od tego. Może to przez mój młody wiek, ale pare creepast mnie przestraszyło,że nie zasnąłem tej nocy,a przeczytałem ich sporo? Mam 15 lat to i może mam prawo, ale Wy też mieliście podobne? Mimo , że wciskałem sobie , że to nie realne, że to wymysły ludzi itp. ale nadal czułem strach.

A i mam pytanie do jednej creepasty, nie będę wklejał calej ale mały fragment.
"
Zostałem adoptowany.Nigdy nie znałem swojej prawidzwej matki,zabrano mnie od niej gdy byłem jeszcze zbyt mały żeby ją zapamiętać. Kochałem jednak moją adopcyjną rodzinę.Byli dla mnie tacy mili.Jadałem dobrze, mieszkałem w wygodnym ,ciepłym domu i mogłem późno kłaść się spać.

Pozwólcie,że szybko opowiem o mojej rodzinie: po pierwsze ,moja mama-nigdy nie nazywałem jej ''Mamą''ani nic w tym stylu, po prostu zwracałem się do niej po imieniu. Janice. Nie miała nic przeciwko. Zwracałem się tak do niej już tak długo, że nie sądzę ,aby to nawet zauważała.W każdym razie,była bardzo dobrą kobietą. Myślę,że to ona wyszła z inicjatywą aoptowania mnie.Czasem,gdy oglądaliśmy telewizję opierałem się o nią,a ona drapała mnie paznokciami w plecy. Była jedną z takich hollywoodzkich matek.

Był jeszcze tata.Jego prawdziwe imię to Richard, ale on chyba niezbyt mnie lubił.Zwykłem nazywać go ''Tatą''desperacko pragnąć zyskać jego miłość.To nie działało. Myślę,że nieważne jakbym go nazywał, i tak nie kochałby mnie tak jak własnego dziecka. To zrozumiałe, więc nie naciskałem. Charakterystyczną cechą taty "

bo na końcu jest , że spojrzałem na swoje łapy i nic nie mogłem zrobić, chodzi , że to był pies? czy człowiek bez rąk ? ^ nie mogę tego ogarnąć. Prosze o wyjaśnienie.
  • 0

Marble.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

bo na końcu jest , że spojrzałem na swoje łapy i nic nie mogłem zrobić, chodzi , że to był pies? czy człowiek bez rąk ? ^ nie mogę tego ogarnąć. Prosze o wyjaśnienie.

tak, to był pies
  • 0

Meow.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Marble,ale tam było , że to przekreśla , że mógłby to być pies.
  • 0

Marble.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Marble,ale tam było , że to przekreśla , że mógłby to być pies.

Nie za bardzo wiem o co ci chodzi. Czytałam tę pastę i doszłam do wniosku, że jest napisana z punktu widzenia psa, może się mylę.
  • 2

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Oczywiście, że to był pies, o to w tej historii chodziło
  • 0

harpoonek.
  • Tematów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

O której paście mowa? Chętnie bym przeczytała całość ;)
  • 0

PomidorowySer.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

O której paście mowa? Chętnie bym przeczytała całość ;)

Pasta "Drzwi". Była gdzieś na pierwszej stronie
  • 0

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

@esiu

dopisz do swojej ostatniej pasty 'TO PRAWDA, prześlij to 10 osobom, a nic ci się nie stanie, potwierdzone przez administracje nk.pl' :D
  • 0

Zielona Małpa.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@harpoonek

Zgrabne opowiadanie. Mam tylko pytanie, dlaczego każde pojedyncze "i" jest napisane jako "I"?
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@harpoonek

Zgrabne opowiadanie. Mam tylko pytanie, dlaczego każde pojedyncze "i" jest napisane jako "I"?

Oj, zapomniałam o tym, że mój edytor tekstowy tak mnie poprawia... Zwykle piszę angielskie teksty i tak go skonfigurowałam.

Poprawiłam. Mam nadzieję, że wyłapałam wszystkie ;)

Użytkownik harpoonek edytował ten post 05.08.2012 - 17:41

• 0

Zielona Małpa.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Domyśliłam się:)

Ogólnie, to opowiadanie aż do połowy wcale nie jest straszne. Nawet druga połowa nie jest. Pierwsza część przypomina mi trochę legendy, które uwielbiałam, kiedy byłam mała.
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To było na szybko sklecone opowiadanko na podstawie historii, którą kiedyś opowiedziała mi moja Babcia :)
Wiem, że straszna nie jest, ale być może w jakimś stopniu prawdziwa. Mam w zanadrzu kilka strasznych opowiadań, ale to kiedy indziej. Muszę popoprawiać ;)
  • 0

TaraXa..
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Już kilka past na różnych forach napisałam, teraz szukam pomysłu do innych. *-*

Użytkownik TaraXa. edytował ten post 06.08.2012 - 20:46

• 0

Marines.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Twoja ostatnia historia Harpoonek jest niezła, tylko że zauważyłem jedną nieścisłość. Niby dlaczego ta kobieta miała do niego pretensje że jej nie pomógł skoro gdy tylko stracił ją z pola widzenia zniknęła. Bez sensu :D
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Aj, bo skróciłam całość i zmieniłam zakończenie i stąd moje niedopatrzenie ;) Następnym razem bardziej się postaram :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych