Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

PomidorowySer.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Sprawdziłem. Szybę da sie roztrzaskać (nie trzeba kodów uzywac, bo snajperke sie dostaje po wejsciu do mieszkania snajpera), ale po przejściu przez szybę nic się nie dzieje, po prostu jesteśmy w odwróconym pokoju. Miałem nadzieję, że to nie fejk, ale jednak ;/
  • 1

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

prawdopodobnie dzisiaj dodam pastę, podobną do innych, ale jednak trochę inną. tylko nie moge wymyślić nazwy. może mi ktoś pomóc? xD tematem jest zemsta, ale to musi być osoba, ja myślałem nad Revengmanem (revenge - zemsta) ale jakoś tak dziwnie (koniecznie musi sie konczyc na "man" [np. slenderman]) z góry dzięks ;)
  • 0

Marines.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Matko ale dno i metr mułu te pasty użytkownika Neck x|
  • 0

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

teraz ty coś napisz, pośmiejemy się z twojej idealnej pod każdym względem creepypasty.

co ci sie w nich nie podoba?

to, że są mojego autorstwa?

Nic tylko kopiować, nie?

Użytkownik Neck edytował ten post 16.08.2012 - 16:57

• 2

Three Headed Monkey.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Creepypasta o Max Payne 2 dość ciekawa i ważne, że nie powtarza się jak większość z ostatnich past...

Użytkownik Sapcio edytował ten post 16.08.2012 - 20:47

• 0

Maighread.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jakby komuś się nudziło, to może to przetłumaczy : http://www.creepypas...pasta/#more-390 ?
Próbowałam, jednak cała pasta ma być (podobno :) ) z humorem, czego w moim tłumaczeniu niestety nie widać :/ O ile oczywiście nie było jej tutaj ;] Ocenę ma wysoką, więc może warto.

A co do ostatnich past :
Wyspa niedźwiedzi - było, poza tym jak dla mnie ten artykuł jest mocno przesadzony.
Pszczelarskie forum- również gdzieś czytałam, ale chyba wiadomo, że do najlepszych ta pasta nie należy :D
His face all red - świetna pasta, ma klimat, super się czytało
Czerwone włosy - niezbyt mi się podobało, ale to moja opinia
2 pasty altanacraft'a - ta druga o wiele lepsza, ale według mnie lepiej by było zamiast ''xxx'' czy ''xx'' dać po prostu jakieś nazwy ;]
Revengman -interesująca, ogólnie lubię pasty w stylu Slender- , Rain-, Revengeman itd. (nie żeby było, że się czepiam, ale w zdaniu ,,Lecz raz zdażyło się coś innego'' jest błąd, zdaRZyło :) Tak tylko mówię ;])

Użytkownik Maighread edytował ten post 17.08.2012 - 11:43

• 2

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

dzięki za pozytywy, literówka poprawiona xD
  • 0

altanacraft.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jakby komuś się nudziło, to może to przetłumaczy : http://www.creepypas...pasta/#more-390 ?
Próbowałam, jednak cała pasta ma być (podobno :) ) z humorem, czego w moim tłumaczeniu niestety nie widać :/ O ile oczywiście nie było jej tutaj ;] Ocenę ma wysoką, więc może warto.

A co do ostatnich past :
Wyspa niedźwiedzi - było, poza tym jak dla mnie ten artykuł jest mocno przesadzony.
Pszczelarskie forum- również gdzieś czytałam, ale chyba wiadomo, że do najlepszych ta pasta nie należy :D
2 pasty Neck'a - ta druga o wiele lepsza, ale według mnie lepiej by było zamiast ''xxx'' czy ''xx'' dać po prostu jakieś nazwy ;]
Revengman -interesująca, ogólnie lubię pasty w stylu Slender- , Rain-, Revengeman itd. (nie żeby było, że się czepiam, ale w zdaniu ,,Lecz raz zdażyło się coś innego'' jest błąd, zdaRZyło :) Tak tylko mówię ;])

Eeej, te dwie pasty to moje są ;)

Znaczy chodzi mi o tą z xx, xxx, xxxx

Użytkownik altanacraft edytował ten post 17.08.2012 - 11:37

• 0

Maighread.
Reputacja

Napisano

A co do ostatnich past :
2 pasty Neck'a - ta druga o wiele lepsza, ale według mnie lepiej by było zamiast ''xxx'' czy ''xx'' dać po prostu jakieś nazwy ;]

Eeej, te dwie pasty to moje są ;)

Znaczy chodzi mi o tą z xx, xxx, xxxx

Wybacz, coś mi się pomieszało x.x Już zmieniłam :)
  • 0

altanacraft.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak czy siak, dziękuję za chociaż jeden pozytywny głos, bo chyba mi się, patrząc na ilość minusów, nie udało :D
  • 0

Jonxx.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pasta "przebudzenie" jest super ^^
Trochę skłania do myślenia.
  • 0

Zielona Małpa.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Hej wam:)

Co do pasty "Wyprawa na ryby":
Nie jestem pewna, bo ryb nigdy nie łowiłam, ale mój kuzyn często się wybiera, czy ryb nie łowi się raczej we wczesnych godzinach porannych? Tym bardziej, kiedy świeci słońce? (Jakoś tak skojarzyłam, pewna nie jestem.)
Poza tym pasta słaba, brakuje przecinków, źle się ją czyta.

Może wieczorem skuszę się na ocenienie ostatnich kilku opowiadań.
  • 0

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

dzień przycisku dobry, tylko nie rozumiem końcówki :|
  • 0

Maighread.
Reputacja

Napisano

dzień przycisku dobry, tylko nie rozumiem końcówki :|

Ja też :D Na 99% to moja wina, za co przepraszam, ale poważnie nie wiem, jak to powinno brzmieć na końcu :/ Może później zmienię zakończenie na własne... jeszcze zobaczę.

Użytkownik Maighread edytował ten post 17.08.2012 - 14:41

• 0

umklajder.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bo końcówka nie powinna tak wyglądać :>. Ona nie wcisnęła przycisku (jeszcze), zobacz.

The world had faded away to the button under her fingertips. It was smooth and red. Pushable.

Pushable - to dosłownie "Wciskalny" czyli przetłumaczył bym to na "wypukły".

“…Will you answer?”

Dosłownie. Odpowiesz? To pytanie zadał urzędnik, chodziło tu raczej o ponaglenie jej, coś w stylu "halo" ;>.

Ale czyta się bardzo ciekawie, kojarzy mi się z pewnym opowiadaniem fantastycznym bodajże wiewiórka albo wiewiórki ;D.
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych