Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

reversal.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może bezpodstawnie, ale proszę... nie piszcie "to moja pierwsza pasta". Wiadomo, że każdy kiedyś zaczyna, ale to zdanie kojarzy się nieciekawie... co do pasty, jest na prawdę fajna. Wzbudza ciekawość, chce się czytać dalej. Podoba mi się.
  • 2

Tripster.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Może by to od czasu do czasu wspomnieć na stronie z pastami? bo wrzucający nieczęsto tu zaglądają (I tak oto pomału przepoczwarzam się z trolla w usera ^^)
  • 2

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Z przykrością muszę napisać, że wrzuciłam właśnie pierwszą część ostatniej historii o losach Casey. Autor opowiadań zamierza zebrać to wszystko do kupy i wydać książkę, więc nie będzie już dodawał kolejnych historii. A szkoda, bo podobały mi się ;)
  • 1

andkar94.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Czekamy na tłumaczenie książki:)
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czekamy na tłumaczenie książki:)

Jak mi ją kupicie :P
  • 0

Marble.
  • Tematów: 0
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Z przykrością muszę napisać, że wrzuciłam właśnie pierwszą część ostatniej historii o losach Casey. Autor opowiadań zamierza zebrać to wszystko do kupy i wydać książkę, więc nie będzie już dodawał kolejnych historii. A szkoda, bo podobały mi się ;)

Co cóż, po co robić coś za darmo, jeśli można na tym zbić kasę ;) Nie wróżę mu zbyt dużego sukcesu - fajnie czyta się te historie w Internecie, zdecydowanie wyróżniają się na tle innych (które są w większości chłamem, niestety), ale raczej nie zdecydowałabym się żeby je kupić w formie książki. Zresztą połowa ich popularności polega właśnie na tym, że są publikowane w Internecie, można chociaż przez chwilę poudawać, że są prawdziwe, z książką się tak nie da, przynajmniej nie w tym przypadku.
  • 0

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

harpoonek, a czy będzie jeszcze opowiadanie z wyjasnieniem co się stało z Ryanem? Bo tak naprawdę to pierwsza pasta od dłuższego czasu, która mnie bardziej zainteresowała i jak na razie akcja stanęła w bardzo ciekawym miejscu :)
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

harpoonek, a czy będzie jeszcze opowiadanie z wyjasnieniem co się stało z Ryanem? Bo tak naprawdę to pierwsza pasta od dłuższego czasu, która mnie bardziej zainteresowała i jak na razie akcja stanęła w bardzo ciekawym miejscu :)

Zaraz wrzucę trzecią część "Paranoi" - która niestety jest ostatnią.

Autor opowiadań wyjaśnił dokładniej w komentarzach, o co chodzi z tą książką. Ma być w formie ebooka, sprzedawana za grosze. Zobaczymy, co jej z tego wyjdzie (to kobieta ;) ), ale na to musimy trochę poczekać.
  • 2

Napster.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja chciałbym pogratulować wytrwałości ludziom którzy napisali wszyskie 142 strony. :D

Pierwszy post : Napisano 13.03.2010 - 15:01

Użytkownik Napster edytował ten post 09.10.2012 - 20:01

• 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

wspaniała :) szkoda, że zakończenie zostanie tajemnicą przez długi czas o ile w ogóle kiedys będzie zakończenie :P Choć w sumie takie uroki past, że kończą się niewyjasnione, bez happy endu :)
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

wspaniała :) szkoda, że zakończenie zostanie tajemnicą przez długi czas o ile w ogóle kiedys będzie zakończenie :P Choć w sumie takie uroki past, że kończą się niewyjasnione, bez happy endu :)

Podobno będą opisane dalsze losy, ale to w przeciągu kilku miesięcy. Zdenerwowałam się, że tak długo będzie trzeba czekać, aby dowiedzieć się, co dalej ;)
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Podobno będą opisane dalsze losy, ale to w przeciągu kilku miesięcy. Zdenerwowałam się, że tak długo będzie trzeba czekać, aby dowiedzieć się, co dalej

No własnie. Bo mocno mnie szczerze powiedziawszy ta pasta wciągnęła i oczekiwałem w końcu na wyjasnienia - a tutaj autor postąpił sobie jak z serialem - w najciekawszym momencie koniec sezonu, zapraszamy ponownie za rok :)
  • 0

Tripster.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

JA czekam na Grzybobranie 2!
  • 0

Jaworock.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Ale dowaliłem opowiadanko xD, chyba mi nie wyszło, bo robione na szybko.
  • 0

domino23.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak trochę niezbyt :/
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych