Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

Tripster.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Proponuję żeby w 2 części grzybiarz wstał i mordował rolników w pobliskiej wsi chcących się załatwić pod drzewkiem podczasorania miedzy :D
  • 1

Jaworock.
  • Tematów: 0
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Grzybobranie 2! Zemsta Grzybiarza xDD

Ale nie musieliście mi minusować aż tak mocno, teraz mam reputację na minusie ; _ ;

Użytkownik Jaworock edytował ten post 11.10.2012 - 14:46

• -1

Tripster.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

I tak najlepszym tekstem na zakończenie pasty jest "I wtedy wyskoczył straszny szatan i mnie zjadł" :D
  • 0

Marble.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"Nocny wędrowiec" - bardzo fajna historia, aż dreszcz mnie przeszedł :) Drugą część też przetłumaczysz?

Użytkownik Marble edytował ten post 12.10.2012 - 10:35

• 0

harpoonek.
  • Tematów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

"Nocny wędrowiec" - bardzo fajna historia, aż dreszcz mnie przeszedł :) Drugą część też przetłumaczysz?

Zwykle od razu tłumaczę wszystkie części, także drugą też już mam :)
Wychodzę z założenia, że lepiej najpierw wrzucić pierwszą część i zobaczyć, czy się w ogóle spodoba. Nie ma sensu zaśmiecać tematu kilkoma częściami nieciekawej historii ;)

EDIT/
Właśnie pojawiła się i trzecia część. Zaraz się przekonam, czy warta uwagi ;)

Użytkownik harpoonek edytował ten post 12.10.2012 - 12:04

• 0

Marble.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

O, fajnie że już jest druga część :) Przeczytałam już trzecią i moim zdaniem jest trochę gorsza od poprzednich, chociaż ciekawa jestem dokąd to wszystko zmierza.
W tłumaczeniu części drugiej jest błąd, "oścież" pisze się przez "ż". Pewnie literówka spowodowana pisaniem w pośpiechu :)
  • 0

domino23.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

harpoonek znów kolejne świetne opowiadania wrzucasz! :D
Czekam na trzecią część. :)
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

O, fajnie że już jest druga część :) Przeczytałam już trzecią i moim zdaniem jest trochę gorsza od poprzednich, chociaż ciekawa jestem dokąd to wszystko zmierza.
W tłumaczeniu części drugiej jest błąd, "oścież" pisze się przez "ż". Pewnie literówka spowodowana pisaniem w pośpiechu :)

A ja się jeszcze zastanawiałam, czemu mi się to słowo podkreśla :P Przyznam, że to nie z pośpiechu, a z jakiegoś dziwnego przekonania, że napisałam dobrze. Błąd już poprawiony ;)
  • 0

reversal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czytając obie części "nocnego wędrowca" autentycznie zaczęłam się bać. Pasty świetnie przetłumaczone, super że w ogóle chcesz się za to brać. :)
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czytając obie części "nocnego wędrowca" autentycznie zaczęłam się bać. Pasty świetnie przetłumaczone, super że w ogóle chcesz się za to brać. :)

Póki mam czas, chętnie tłumaczę to, co mi się spodoba. Wrzuciłam już trzecią część tej pasty, chociaż wydaje się już nieco gorsza od poprzednich. Przy okazji wygląda na to, że będzie jeszcze kolejne część :D
  • 0

reversal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

3 część jest "lżejsza" trochę, jednak wciąż ma w sobie to coś. Mam nadzieję, że będzie 4, bo strasznie mnie wciągnęło. :D
  • 0

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Gdy widzę, że nowego posta w temacie Creepypasta dodał użytkownik harpoonek, to wiem, że przeczytanie jego pasty nie będzie stratą czasu :) Czy będzie dalszy ciąg?
  • 1

diablodevil.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

harpoonek dodaje najlepsze creepypasty.
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Gdy widzę, że nowego posta w temacie Creepypasta dodał użytkownik harpoonek, to wiem, że przeczytanie jego pasty nie będzie stratą czasu :) Czy będzie dalszy ciąg?

Miło mi :D
Są już 4 części Nocnego Wędrowca i wygląda na to, że będą następne. Trochę dziwnie się czuję, dodając tyle części jednego opowiadania, post pod postem, ale skoro się podoba, to nie będę narzekać :)
  • 1

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Podoba, podoba :) Mogę powiedzieć, że jestes tutaj rewolucją, bo szczerze powiedziawszy już dawno nie było ciekawych past, także tłumaczysz jako jedyna wieloczęsciowe, które mnie wciągają i chce się czytać więcej i więcej :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych