Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

the vampire.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dodałam kolejną przetłumaczoną pastę od siebie. Może to nic specjalnego, ale myślę, że będzie w stanie Was chociaż w jakiejś części zaciekawić :>
  • 0

Yvella.
  • Tematów: 2
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Pasta "Pod schodami" jest bardzo podobna do filmu "Nie bój się ciemności", identyczny motyw - tylko zakończenie dużo gorsze. ;)
  • 0

diablodevil.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja czekam na tłumaczenia Strażników.
  • 0

Faster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"SEN" Swietna pasta:) Czekam na wiecej tego typu.
  • 0

lododo.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pasta "Sen" trochę namieszała mi w głowie, jak miałam kilka lat to przejechał mnie samochód i nieźle by było gdyby to wszystko było snem
  • 0

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

harpoonek, ładnie się zaczyna kolejna seria i już ciekawi mnie co będzie dalej ;)
  • 0

Marble.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

harpoonek, ta seria 1000vultures ma zbiorczy tytuł "Penpal", może dałoby się to jakoś sensownie przetłumaczyć i pod tym tytułem ją publikować, a kolejnym częściom nadawać osobne tytuły, jak w oryginale? Proponowałabym też na początku kolejnych części dawać linki do poprzednich, wtedy nikt się nie pogubi. Ech, sama miałam się zabrać za tłumaczenie tej serii bo jest naprawdę bardzo dobra, ale niestety czasu brak :(

Użytkownik Marble edytował ten post 28.10.2012 - 22:11

• 0

Faster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Opowiadanie Kroki takze swietne, czekam na wiecej:)
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

harpoonek, ta seria 1000vultures ma zbiorczy tytuł "Penpal", może dałoby się to jakoś sensownie przetłumaczyć i pod tym tytułem ją publikować, a kolejnym częściom nadawać osobne tytuły, jak w oryginale? Proponowałabym też na początku kolejnych części dawać linki do poprzednich, wtedy nikt się nie pogubi. Ech, sama miałam się zabrać za tłumaczenie tej serii bo jest naprawdę bardzo dobra, ale niestety czasu brak :(

Ja już wczoraj chciałam zamieścić drugą część, ale mi neta wcięło :D
I masz rację z tym tytułem, chyba zrobię, jak radzisz :)
  • 0

domino23.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kolejna wciągająca seria :D
Czekam na kolejne części :)
  • 0

Don'tTouchMe.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do serii PENPAL,dobre wykonanie,niektóre momenty przy innym opisie i pasta rewelacja:] Zaintrygowała mnie głównie dlatego,że jest to możliwe.Psychopatów na świecie nie brakuje -.-
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dodałam kolejną część tej pasty, ale spieprzyłam trochę tłumaczenie - pomyliłam się w interpretacji znaczenia pewnego szczegółu, który wcale nie wpływa na historię. Żebyście nie musieli długo czekać, dodaję tak jak jest. Jak ktoś nie czytał oryginału po angielsku, to nie zauważy różnicy ;)
  • 0

Faster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Extra seria, czekam na wiecj:) Mam nadzieje ze bedziesz szybciej tlumaczyl:D Poprostu kocham twoje opowiadania. Wciagnalem sie jak w ksiazke.

EDIT: Szukalem wiecej past od 1000Vultures ale niestety zauwazylem, ze "Przyjaciele" jest chyba ostatnia:( Mam nadzieje ze sie myle.

Użytkownik Faster edytował ten post 30.10.2012 - 17:34

• 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Extra seria, czekam na wiecj:) Mam nadzieje ze bedziesz szybciej tlumaczyl:D Poprostu kocham twoje opowiadania. Wciagnalem sie jak w ksiazke.

EDIT: Szukalem wiecej past od 1000Vultures ale niestety zauwazylem, ze "Przyjaciele" jest chyba ostatnia:( Mam nadzieje ze sie myle.

Niestety, nie mylisz się :(
Przyjaciele to ostatnia część serii. Ogólnie historia jako całość jest bardzo pokręcone, ale przy odrobinie wysiłku można załapać, o co chodzi ;) Mi się bardzo podobała i mam nadzieję, że odkopię jeszcze coś ciekawego :)
  • 0

Faster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niestety, nie mylisz się :(
Przyjaciele to ostatnia część serii. Ogólnie historia jako całość jest bardzo pokręcone, ale przy odrobinie wysiłku można załapać, o co chodzi ;) Mi się bardzo podobała i mam nadzieję, że odkopię jeszcze coś ciekawego :)

Moglbys mi podac stronke z creepypastami o Casey?? Poczytalbym sobie po angielsku:)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych