Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

domino23.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie, przestańcie spamować w temacie z pastami o tym, żeby nie spamować w temacie z pastami...
  • 4

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No właśnie, wchodzę na forum, już myślę, że ktoś dodał nową pastę, a tam co? Skończcie z tym.
  • 1

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

to zacznijcie uzywac mozgu...
  • -2

reversal.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie wiem czy zauważyłeś, ale to Ty to rozpocząłeś...
  • 1

eXistance.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Grotołaz, jedna z lepszych past. Niech nikogo nie zmyli jej długość, warto przeczytać. Polecam.

Użytkownik eXistance edytował ten post 10.12.2012 - 22:18

• 1

reversal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Grotołaz jest chyba jedną z lepszych past przez swoją postać. Jest udokumentowana i praktycznie czytając ją, ma się wrażenie, że jest w 100% prawdziwa. Mistrzostwo.
  • 1

Tripster.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Człowiek chce dobrze a tu go gnoją ;/ i co wam dało usunięcie stamtąd mojego postu? kolejną "moją pierwszą pastę" straciłem wiarę, chyba wrócę do trollowania bo nie widzę sensu użerać się z takimi adminami i ludźmi którym nie zależy na tym żeby coś fajnego poczytać.
A teraz możecie siepać minusy na prawo i lewo
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Według mnie post Tripstera powinien zostać w temacie głównym, może skończyłyby się głupie teksty na początku past.
  • 1

ultimate.

Animam debeo !

• Tematów: 46
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Proszę o zaprzestanie spamowania w temacie. Kolejne posty nie na temat będę po prostu wywalał do kosza.
  • 0

Tripster.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

edycja: ultimate
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
  • 1

GanjaSmoke.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Obrażajcie się wszyscy, na pewno kogoś to interesuje... Temat ożywił harpoonek, i dziękuję jej za to że dodaje kolejne pasty i jeszcze lepiej że jej się chcę to tłumaczyć, nie zapominając o innych osobach które także dodają [przepraszam ze nie wymienie nicków] :). Może nie każdy już leje po gaciach ze strachu po przeczytaniu ponad 900 creepypast ale uszanujmy chociaż prace tych którzy przynajmniej starają się coś wymyślić oraz tych którzy poświęcają swój czas na tłumaczenie dla nas tych past.

Naprawdę przyznam, że brakuje mi tego strachu podczas czytania pasty, taki mały dreszczyk przed zasnięciem który pobudza tą mroczną wyobraźnię, mimo że na osobach które poczytały już niezłą liczbę pastek trudno zrobić wrażenie, nie znaczy to że nie można :D.

Użytkownik GanjaSmoke edytował ten post 11.12.2012 - 22:59

• 2

Margon.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Naprawdę przyznam, że brakuje mi tego strachu podczas czytania pasty, taki mały dreszczyk przed zasnięciem który pobudza tą mroczną wyobraźnię, mimo że na osobach które poczytały już niezłą liczbę pastek trudno zrobić wrażenie, nie znaczy to że nie można :D.

Nie tyle co się nie boję ale gdybym ja spotkał takigo demona z jakiejś CP to beczał bym jak szalony ze szczęścia poprostu i może to je odstrasza ?:D
harpooonek rozumiem, że przestajesz tłumaczyć ponieważ przyszedł jakiś Tripster i udaje ekhm... kogoś brzydkiego.
  • 0

ultimate.

Animam debeo !

• Tematów: 46
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak jak obiecałem wczoraj... temat został wyczyszczony. Od teraz za kolejny spam będą sypały się kary.
  • 0

harpoonek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Margon, nie powiedziałam, że przestaję tłumaczyć. Teraz nic nie dodaję, bo nie mam chwilowo na to czasu. Napisałam tylko, że mi się odechciało zaglądać do obu tematów.
Nie lubię takich słownych przepychanek, każdy ma prawo do swojego zdania, ale można je wyrazić w cywilizowany sposób, czego ostatnio tu zabrakło ;)
  • 1

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

czekam i czekam i czekam
  • -4

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych