Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pasta o snuff filmach rzeczywiście bardzo dobra :D
Jutro jak tylko będę miał możliwość plusowania, to od razu to zrobię :3
  • 0

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Chatroulette - mistrzostwo.
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wróciło moje wspaniałe SCP :D
fajna pasta :)
graliście w tą grę ?
  • 0

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

^nie lubię gry horrorów, nigdy nie wiadomo co się stanie, w filmach co innego xD grałem przez chwile w Slendera i nie wytrzymałem 2 kartki...
  • 0

Mr_Nos.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie widzę, żeby ktoś na to zwrócił uwagę, więc może nie mam racji, ale wydaje mi się, że pasta "Tokijskie taksówki" już była w tym temacie.
  • 0

Lia.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Masz rację, była - tutaj.

Sprawdzajcie w miarę możliwości czy się pasty nie powtarzają!
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Była, od razu zminusowałem.

Ja grałem w tą grę, ale udało mi się dojść do 76 piętra. Potem już nie grałem, ale ciekawe co jest na tym setnym :)
Zapewne nic, ale niezłą legendą obrosło :D

Slender nie jest straszny, raczej wkurzający.
  • 0

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

^ ktoś mądry kiedyś mi powiedział... "no, ten slender w ogole nie jest straszny, grałem z kumplami za dnia i prawie sie nie balismy", jak słyszę takich ludzi to mnie nerwica bierze. Jak sledner może nie być straszny? nie bez powodu został najstraszniejszą grą roku wg. kogoś tam. jak grasz bez glosnikow i na malym ekranie, w srodku dnia i z kumplami obok to nie bedzie straszny, do horrorow trzeba sie wczuc.

ostatnia pasta dość słaba, było już pełno razy coś takiego, w dodatku pełno błędów. ale i tak widac, ze autor si staral, mi by sie nie chcialo psiac tego wszystkiego...
  • 0

Lia.
Reputacja

Napisano

Dość słaba? Powiedziałabym, że żenująco słaba, bo tego się nie da czytać... Zaczyna mnie denerwować, że świeżynki znacząco obniżają poziom tematu.

mbbacia, czy naprawdę nie dało rady zastosować żadnych akapitów w paście...?

Użytkownik Lia edytował ten post 16.01.2013 - 17:53

• 0

mbbacia.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Lia albo mi sie wydaje albo po to ten temat jest żeby każdy mógł spróbować czyż nie? Jeżeli tak cię to świerzbi to znajdź jakieś forum gdzie piszą tylko sami profesjonaliści a ich pasty są ponadprzeciętne.

P.S będę miał czas to poprawię.
  • 0

Lia.
Reputacja

Napisano

Jak pisałam ja i inni użytkownicy na poprzedniej stronie, to chyba nie jest zbyt wielki wymóg, żeby poprawnie posługiwać się polszczyzną. Nie jestem fanatyczką (powtarzam) i nie jestem znawczynią - do posługiwania się akapitami nie potrzeba wyjątkowych umiejętności, a naprawdę tekst jest wtedy czytelniejszy, poukładany. Wzięłaś/wziąłeś to tak do siebie, jakbym zjechała całą Twoją pastę, a jedynie zwróciłam uwagę na rozdzielenie tekstu. Trochę dystansu i samokrytycyzmu.
  • 0

mbbacia.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Racja tak to odebrałem więc to ja przepraszam. Nigdy nie pisałem tego typu tekstów więc takie uwagi są przydatne. Na pewno to poprawię.
  • 0

PomidorowySer.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak pisałam ja i inni użytkownicy na poprzedniej stronie, to chyba nie jest zbyt wielki wymóg, żeby poprawnie posługiwać się polszczyzną. Nie jestem fanatyczką (powtarzam) i nie jestem znawczynią - do posługiwania się akapitami nie potrzeba wyjątkowych umiejętności, a naprawdę tekst jest wtedy czytelniejszy, poukładany. Wzięłaś/wziąłeś to tak do siebie, jakbym zjechała całą Twoją pastę, a jedynie zwróciłam uwagę na rozdzielenie tekstu. Trochę dystansu i samokrytycyzmu.

Polszczyzna polszczyzną,

ale

wgl x1000

Takie prawdziwe x1000

Dołączona grafika

Btw. Czy naprawdę nikt już nie tłumaczy past zgodnie z pierwotnym zamysłem tematu?

Użytkownik PomidorowySer edytował ten post 16.01.2013 - 19:37

• 2

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a tam, wazne ze tresc jest sensowna, akapity az tak wazne nie są xD

a ja nie lubie mowic, ze jest cos żenujące, bo sie robi ludziom przykro, a jakies plusy są zawsze :)
  • 0

PomidorowySer.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a tam, wazne ze tresc jest sensowna, akapity az tak wazne nie są xD

a ja nie lubie mowic, ze jest cos żenujące, bo sie robi ludziom przykro, a jakies plusy są zawsze :)

No tak, tylko że z błędami się gorzej czyta i cała pasta sprawia wrażenie napisanej przez 11-latka.

Poza tym czasem dobrze napisać, że coś jest złe (niekoniecznie żenujące xD), bo jak każdy będzie pisał, że pasty danego autora są idealne (chociaż nie są, ale będzie mu przykro ;_; ) to autor niczego się nie nauczy i dalej będzie pisał słabe rzeczy.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych