Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

TheSweetBunny.
  • Tematów: 1
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

-,- Czy musicie tak się nagle sprzeczać? x/

Co do creepypast. Nawet, nawet.. Niektóre ciekawe ^>^
  • 0

mbbacia.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Bunny według mnie takie creepy z "odwróć się bo jestem za tobą" są już nudne. Ale to tylko moje zdanie.
  • 0

PomidorowySer.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Slendytubbies? dafuq?
  • 3

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

no tak, ty sie tu starasz i probujesz wymyslac wlasne pasty, ale im sie i tak nie podoba :P jeszcze sie taki nie narodzil, co by kazdemu dogodzil. ale ja i tak nie mam zamiaru nigdy niczego tlumaczyc. tylko i wylacznie pasty mojego autorstwa
  • 0

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Kyuto - na serio? pasta wyżej typu "jestem za tobą" została zminusowana, a ty i tak dodałeś? to jest już na serio strasznie nudne :(
  • 0

Gebol.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

"Pasta" użytkownika Mat chyba nie powinna trafić do działu z Creepypastami? Bo wzięcie tłumaczenia piosenki Iron Maiden - Dance of Death z Tekstowo.pl jest dosyć żałosne ._.
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nieważne czy pasta jest własna, czy tłumaczona. Ważne, żeby była ciekawa i chociaż trochę straszyła ;)
  • 2

mbbacia.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dzięki za wszystkie plusiki ;). Czyli jednak nie jest ze mną aż tak źle. Gebol ma rację to jest najzwyklejsze tłumaczenie piosenki, trochę nie rozumiem co autor miał na myśli.
  • 0

mat.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzięki za wszystkie plusiki ;). Czyli jednak nie jest ze mną aż tak źle. Gebol ma rację to jest najzwyklejsze tłumaczenie piosenki, trochę nie rozumiem co autor miał na myśli.

chodziło mi o motyw Danse macabre
  • 0

Sirith.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Serie z grami zapowiadają się dobrze, jednak żadna specjalnie mnie nie urzekła. Ta z GTA zaczyna się powoli ciągnąć, jednak odruchowo czytam nie mogąc powstrzymać się przed samą tematyką. Gdzieś na wcześniejszych stronach była pasta o sofie - wspomnienia z dzieciństwa dają o sobie znać więc czytało się bardzo miło. Jednak ten twór literacki, w którym jest piosenka Dance of Death jest zwyczajnie nudny.
  • 0

Laestar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Creepypasty z GTA są moimi ulubionymi. Juz miałem się zabrać za czytanie gdy nagle zobaczyłem "I co podobało się? Moja najdłuższa pasta, mam nadzieje że miło się czytało ; ) "
I odechciało mi się ;)
  • 0

cysiasty.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wróciłem i pierwsze co napisze to przepraszam harponek, czasami mi coś odbija jak kompletnemu świrowi, a wracając do tematu czy ktoś zna serie bleach jak tak to mam zamiar creepypaste o niej przetłumaczyć (spróbuje przynajmniej )

Użytkownik cysiasty edytował ten post 18.01.2013 - 22:15

• 0

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"(...) czy easter egg'ów.
Ściągłem ją..."

Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem, Ściągłem,
  • -1

cysiasty.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

o_O
  • 1

Neck.
Reputacja dobra
Reputacja