Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Myślę, że wystarczy umieścić ostrzeżenie, że jest drastyczna.

Użytkownik Lupus28 edytował ten post 26.01.2013 - 01:23

• 3

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Proszę bardzo, jest ostrzeżenie. Raczej nikt go nie przeoczy :P
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja jednak pozwoliłem sobie ją ukryć. Razem z innymi modami zobaczymy co z tym zrobić.
  • 0

amadox.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Faktycznie ostatnia pasta byłą mocna i pozwole sobie stwierdzić, nawet ostro poj****a ale na tym polegają creepypasty. One nie mają być ,,strasznymi historyjkami do opowiadania przy ognisku". One mają być czymś więcej niz strasznymi historiami któr dotychczas znaliśmy. Mają bazować na ludzkich instynktach i podstawowych uczuciach. Dlatego wnoszę o luz ;)
  • 2

Lia.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja również. Jednych może to oburzać, ale mnie większość creepypast nie przeraża... Jakby nie było, w Piłach, Hostelach i innych gore dzieją się podobne rzeczy, a tego nie cenzurują.
  • 2

Einsamkeit.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Jakby nie było, w Piłach, Hostelach i innych gore dzieją się podobne rzeczy, a tego nie cenzurują."
Tak, racja, ale chyba raczej w filmach, pastach (ta wczorajsza jest wyjątkiem) nie ma takich przypadków jak robienie seksualnych zabawek z dzieci, czy nie tak? Dziecko w większości kultur jest... można by powiedzieć... pod ochroną - o czym każdy wie. Tylko pedofile widzą w nich obiekt seksualny, kiedy dla innych, normalnych ludzi dziecko jest tylko dzieckiem. Nie widziałam filmu, w którym występowałby podobny motyw jak w tej creepypaście i raczej nie chciałabym takiego obejrzeć. Dodam, że morderstwa, tortury - w filmach dotyczą głównie dorosłych, nie dzieci.
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie - to osobiście popieram decyzję moderatorów. Pasta wprawdzie przerażająca, niesmaczna, bazująca na uczuciach, ale też dość kontrowersyjna. Pewnie, było już kilka past o dzieciach, (bodajże jakiś opętany dzieciak który zagryzł policjantów itd), ale nie dotycząca ich w kontekście seksualnym, jak Lolita Slave Toy, czy nie tak?
  • 0

Blitz Wölf.
  • Tematów: 7
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Co do pasty ''Lolita Slave Toy'' - bardzo ciekawa i pomysłowa. Zdążyłam ją sobie wczoraj skopiować, bo przeczuwałam, że długo nie powisi. Jestem za tym, by dać ostrzeżenie o drastycznej treści i schować ją w spojler.
  • 1

Lia.
Reputacja

Napisano

Ja tej pasty nie odczytywałam jako bazującej na dzieciach; szybko pominęłam wiek, żeby sobie nie robić większej sieczki. Nie wiem dlaczego autor akurat skupił się na tak młodych osobach - więc z tym się zgodzę.
  • 0

amadox.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja tej pasty nie odczytywałam jako bazującej na dzieciach; szybko pominęłam wiek, żeby sobie nie robić większej sieczki. Nie wiem dlaczego autor akurat skupił się na tak młodych osobach - więc z tym się zgodzę.

Skupił się na nich by właśnie wzmocnić kontrowersyjność i mówiąc po prostu: poziom posrania swojego ,,dzieła"
  • 0

Lia.
Reputacja

Napisano

Mnie przy przeraziła i bez "udziecinnienia" - bo w tej chwili jest faktycznie chora. Dołączona grafika
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Proszę moderatorów o włożenie creepypasty Lolita Slave Toy do spoilera, bo to chyba bez sensu, żeby jeden z najbardziej obfitych tematów z creepypastą w Polsce był cenzurowany.
  • 0

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

racja, pasta chora, ale na mnie zrobiła dobre wrażenie. Coś podobnego było kiedyś, chłopak, na własne życzenie, był molestowany przez matkę. w końcu ją zamordował, wyrwał zęby i zgwałcił... trochę obrzydliwe, ale pasta była w spojlerze i ostrzeżeniem. tak wiec ta też powinna.
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

No cóż, bardzo mi przykro, że administracja to przewrażliwione panienki. Staram się dodać coś dobrego, co naprawdę jest mocne, a wy zamiast usuwać teksty, które mają 17 ocen na minusie usuwacie wartościowe posty. Śmiechu warte. Rozumiem, że nie każdemu musi się to podobać, ale ten vortal istnieje chyba dla wszystkich, a nie tylko dla adminów. Jeśli jest inaczej, może powinniście ukryć tę stronę. Nie wiem czy jeszcze cokolwiek tu dodam, nie wiem nawet czy warto. Powiem jeszcze tylko tyle: admini, zastanówcie się nad tym co robicie.
  • 11

Don'tTouchMe.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pasta troche zboczona,jednak nie mam zastrzeżeń.Wolę takie niż "Żyć nie umierać CZ. 1"
  • 0

cysiasty.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mi pozostawiła duży niedosyt kończy się w za wcześnie
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych