Użytkownik Adrino edytował ten post 14.06.2010 - 22:06
Napisano 14.06.2010 - 14:23
Użytkownik Adrino edytował ten post 14.06.2010 - 22:06
Napisano 14.06.2010 - 18:22
Po trzecie - co ty widzisz w tym "Nie otwieraj oczu"? Jest to perfidnie nierealne bo niby skąd wiadomo, że nie można otwierać oczu?
Napisano 14.06.2010 - 18:36
A wy myślicie że zabijacie ten temat pisząc głupoty jak Kłotnie Bachorów z Torga z Pseudo-Naukowcami z Paranormalne?
Po trzecie - co ty widzisz w tym "Nie otwieraj oczu"? Jest to perfidnie nierealne bo niby skąd wiadomo, że nie można otwierać oczu?
Myślisz, że ile z tych historii jest realnych?
Napisano 14.06.2010 - 21:09
Napisano 14.06.2010 - 21:13
Zrozum to w końcu! Ta pasta właśnie MA być taka. Ona ma sprawić, że się wystraszysz itp. Przecież to nie jest realne życie...
Mi chodzi po prostu o to, że takie historie są po prostu źle wymyślone bo jak już mówiłem: skoro nikt nie przeżył otwarcia oczu to skąd ktoś wie, że nie można ich otwierać? Tak samo w opowiadaniu ze zbiegłym mordercą. Jakim cudem można widzieć całe odbicie kogoś kto stoi za tobą O.o, już nawet nie wspominam o tym, że bohater odwracał się po telefon.
Napisano 14.06.2010 - 22:17
Zrozum to w końcu! Ta pasta właśnie MA być taka. Ona ma sprawić, że się wystraszysz itp. Przecież to nie jest realne życie...
Mi chodzi po prostu o to, że takie historie są po prostu źle wymyślone bo jak już mówiłem: skoro nikt nie przeżył otwarcia oczu to skąd ktoś wie, że nie można ich otwierać? Tak samo w opowiadaniu ze zbiegłym mordercą. Jakim cudem można widzieć całe odbicie kogoś kto stoi za tobą O.o, już nawet nie wspominam o tym, że bohater odwracał się po telefon.
Napisano 15.06.2010 - 13:08
Ale tam nie ma nic napisanego o tym, że ten koleś stoi ZA bohaterem. Jest tylko napisane że to jego odbicie. I to odbicie wcale nie musiało "być" w lustrze, mogło pojawić się w oknie.
Wiem o co ci chodzi i rozumiem. Tylko jak może mnie wystraszyć coś co jest bezsensowne. Jak staniesz przed lustrem to widziałbyś całą swoją mamę, która akurat za tobą stanęła?
Użytkownik Javier edytował ten post 15.06.2010 - 15:19
Napisano 15.06.2010 - 16:39
Napisano 15.06.2010 - 17:37
Napisano 15.06.2010 - 20:53
Napisano 15.06.2010 - 20:56
Napisano 16.06.2010 - 15:28
Świetna , sama ją napisałaś czy też przetłumaczyłaś ? Jest klimat i językowo też fantastycznie się czyta .
Napisano 16.06.2010 - 15:57
Napisano 16.06.2010 - 18:53
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych