Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mam małe pytanie do wszystkich: czy horror "Smiley" jest oparty na prawdziwej historii z /b/ ? czy to tylko pomysł twórców ?
  • 0

amadox.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tripster... Aż mi się łezka w oku kręci. :') a tam na serio to chciałbym prosić o jakieś konstruktywne komentarze na temat moich past. ;)
  • 0

Kavi.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Amadox, Twoje pasty są całkiem fajne, podobają mi się. Ale mam jedną małą uwagę. Gdy piszesz, rób więcej akapitów bo taki długi, zlany tekst jak w przypadku pasty o tytule "Szary" strasznie źle się czyta.
  • 0

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ale past doszlo. jutro bede czytac, dzisiaj juz "za pozno" :|

"Zjadłęm", "dotarłęm" "podszedłęm" i tak dalej. oczy troche bolą.

Użytkownik Neck edytował ten post 06.03.2013 - 14:39

• 0

Andżela.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ta pasta z plikiem ze strony 74 jest prawdziwa ? bo trochę się zaniepokoiłam :P
  • 0

Don'tTouchMe.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Raczej wątpie ^^
  • 0

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czy ta pasta z plikiem ze strony 74 jest prawdziwa ? bo trochę się zaniepokoiłam :P

Kiedy tłumaczyłem tą pastę, wydawała się naprawdę fajna, ale końcówka trochę mnie odrzuciła - postanowiłem ją jednak mimo wszystko wrzucić na forum. Odpowiadając na Twoje pytanie - nie, pasta nie jest prawdziwa i nie masz powodów do niepokoju... aczkolwiek... :hm:
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No to, czas na podsumowanie past ze strony 74 :3

Super Mario Bros
Kipek jest słabym trollem. Nawet pomysły zrzyna od "naszego drogiego" Tripa. Bycie zjedzonym przez szatana to przecież nie jego pomysł. Pfff.... jak już kiedyś pisałem, nawet trolling się stacza.

PRZERAŻAJĄCE MÓWIENIE PRZEZ SEN
Wspaniała miniaturka ♥ [+]

Pasta Krakera
Ciekawa, daje do myślenia. Może trochę krótka, ale podoba mi się. [+]

Nie idź do piwnicy
Już to gdzieś czytałem, ale chyba nie tutaj. W każdym razie, ciekawa. [+]

ZAGINIONA
Jedna z tych historii, które wstrząsają człowiekiem. Brawo, @josefine :) [+]

KOT
Bardzo fajna. Jedna z tych, przy których ma się wrażenie, że to zdarzyło się naprawdę. Zresztą, jak to ktoś wyżej napisał, to co doda Neluka, zawsze jest na wysokim poziomie :) [+]

Pasta buddy213

Bardzo fajna. Może to z Samarą trochę naciągane, ale oryginalne i pomysłowe. [+]

POCZUJESZ SIĘ LEPIEJ
Akurat takie cuda, jak "złośliwie" przepisane leki dzieją się często. pasta bardzo fajna, bardzo prawdziwa. [+]

Marionetki
Podejrzewałem końcówkę od samego początku, a "kwiatowy zapach" tylko mnie w tym utwierdził. Bardzo fajna historia. [+]

Droga na przystanek / Ślady na śniegu
Czy mówiłem już Marble, że uwielbiam Twoje tłumaczenia? Serio, są genialne. Masz nosa do dobrych past, dziewczyno. Oby tak dalej. [+]

Binarystep.exe
Lubię takie pasty o tajemniczych plikach. [+]

PODŚWIADOMOŚĆ
To jest bardzo ciekawe i zastanawiające. Być może, te same obrazy potrafią się generować w umysłach wielu ludzi. Hmmm... [+]

Szary
Przypominają mi się klasyczne pasty. Dobra robota, amadox :) [+]

Szukasz!

Bardzo ciekawa creepypasta. Mam ciary ^^ [+]
  • 0

josefine.
  • Tematów: 0
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

kolejny raz coś wrzuciłam. ponownie - będę wdzięczna, za wskazówki co zrobiłam źle, lub po prostu jakieś słowa :) no i dziękuję, że poprzednie miały tyle pozytywnych ocen.
  • 0

c_m.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Josefine, twoja ostatnia pasta (Masz cztery dni) jest super, mimo, iz opis filmu i mooocno kojarzy mi sie z Ringiem i chyba ogolnie tym filmem sie odrobine inspirowalas ;)
Niemniej potem swietnie rozwijasz motyw, i przenosisz film w rzeczywistosc. Naprawde bardzo dobrze piszesz, czekam na kolejne pasty!

Użytkownik c_m edytował ten post 11.03.2013 - 19:45

• 0

josefine.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

haha, dziękuję :) fakt, pomysł przyszedł kiedyś w związku z Ringiem, wczoraj znowu widziałam film, więc dokończyłam rozpoczęte 'dzieło'. Swoją drogą - jest to jeden z tych horrorów, które zawsze mnie przerażają!
  • 0

amadox.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

josefine, pasta Masz Cztery dni, dostaje odemnie wielkiego plusa. ;) Może sama w sobie nie jest bardo straszna, jest za to genialnie napisana. Szczególnie ostatnie zdanie. Uwielbiam zakończenia tego typu. Oby tak dalej bo naprawdę się rozkręcasz. :roll:
  • 0

amadox.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Coś cicho jakoś ostatnio :x :P

Dlategoż mam nadzieję że Trebmal się nie obrazi jeśli ściągnę jego pomysł, i ożywię nieco temat, robiąc minirecenzje past ze strony 75. :>

Kinder Niespodzianka- pasta długa, ale dobrze napisana, świetnie rozwijająca się i ogólnie taka, dla których warto czytać ten temat. Brawo! :)

Czy aby na pewno światło pomaga?- Co do Kaviego to mam mieszane uczucia. Wprawdze jego pasty trzymają dobry poziom i w sumie są całkiem ciekawe. Jednak w każdej mi czegoś brakuje. Jakiegoś, hmmm... "BOOM" xD W przypadku tejże pasty jest tak samo. Mimo to [+]

Masz cztery dni- Josefine jak zwykle świetna ;)

Źródło zapachu- znów Kavi, tutaj z klasyczną creepypastą. Podoba mi się :good:

Dziwny człowiek- nie wiem czy to próba trollingu, czy tak się starałeś... w każdym razie nie tędy droga :/

Ressurection of Jesus
- Typowa pasta "dziwnopliczna" (takim słowotwórstwe pojadę, a co :roll: ) trochę naciągana, ale to typowe dla takowych past. Mimo to filmik taki jak być powinien- obrzydliwy. [+]

Taksówka- Ponownie typowa pasta, co oczywiście nie znaczy, że zła. Plusik.

Facebookowy psychopata- Ta akurat niezbyt porywająca. Tym razem ploosa brak. :<

Bestia Lubię takie pasty. Coś w sobie mają <3 (chociaż to może sprawa mojej nieco spaczonej psychiki xD )

Nowa sieć Znów typowy Kavi. Ale nieźle. Przynajmniej jakiś świeższy pomysł, za to go cenię. ;)

Tajemnica fotografów samobójców Tutaj zdecydowany minus. :< Niedość że słabo napisane, to jeszcze pasty z GTA po prostu mnie śmieszą. No dajcie spokój, gra w kótrej wchodzi się do fryzjera łysym a wychodzi z afro i brodą, nie może być straszna :lol

Creepypasta Bredoovskiego- mam mieszane uczucia. Oceny więc brak :|

Obroty zegara- Chaotycznie napisana. Ale sam motyw niezły, mógł zostać lepiej rozwinięty.

1# pasta Bredoovskiego- Taka sobie. W każdym razie lepsza od tej nieco wyżej. ;)
Eldervood- a tutah już polepszenie, chociaż nieco naciągane zakończenie. Mimo to ploos na zachęte. :P

To by było na tyle. Dziękuje za uwagę. :papapa:

• 1

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

troche niesprawiedliwe jest to, że Denaturat dodała kiedyś paste, która już była i dostała tyle minusów, taki gnój na forum, że aż mi się jej żal zrobiło, a teraz Kavi dodał dwie takie same pasty i cisza... ludzie nawet dają plusy...
  • 0

amadox.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Podeślij linki do past które się powtórzyły, bo nie pamiętam żeby jakieś były. :V
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych