Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

agatrop.
  • Tematów: 2
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

A ja wam mówię, że macie przestać się kłócić, bo cel tematu jest inny.

Jak już kasujecie wszystko, co jest nie w temacie, to skasujcie też wypowiedź Cycka!

Dołączona grafika
/Connor
  • -1

McBekon.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Zniknięcie Ashley, Kansas" Pierwsza naprawdę dobra pasta od bardzo długiego czasu. Więcej takich!
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Zgadzam się z McBekonem. Po przeczytaniu tej pasty czuję się tak, jak kiedyś po przeczytaniu Binarnego DNA. Tylko dwa razy w życiu miałem to uczucie - właśnie teraz i wtedy. Masakra. Pasta po prostu rozwaliła system. Lupus, to było naprawdę genialne.

Proszę adminow o usunięcie pasty Klaustrofobia ze strony 76. W tym rogu nikt jej nie widzi.

Użytkownik trebmal edytował ten post 30.03.2013 - 11:08

• 0

Don'tTouchMe.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moze i ta video pasta bylaby dobra,jednak sluchajac glosu goscia ktory to czyta,odpadam po 20 sekundach ^^
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

OFF TOP- czy fakt, że prawie wszyscy jesteśmy moderatorami to Prima-Aprilisowy żarcik ? xD

Użytkownik trebmal edytował ten post 01.04.2013 - 10:51

• 0

Don'tTouchMe.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak,to byl taki maly zarcik z ich strony ^^ Sam na poczatku sie zdziwilem ze jestem moderatorem :D
  • 1

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Funnymouth bardzo mi się podoba :)
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Funnymouth rzeczywiście dobre. Nie wiem czemu, ale jak wszedłem na tą stronę bluud.com to ciarki mnie przeszły :o
  • 0

Loth.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nawet nie wpadłem na to, żeby sprawdzić czy ta strona działa. No proszę, ciekawie w takim razie, dobra pasta :)
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A co do tej pasty z pendrivem tak to jest jak się od razu ładuje znalezionego/kupionego starego pendrive'a do komputera. Jak ja niedawno znalazłem jednego na drodze to najpierw włożyłem go do telewizora. xD
A strony z pliku bym nie sprawdził.

Natomiast stronka z Funnymouth dobrze obmyślona :)

Lupus, co do kartridża ze Spud’s Adventure, przeszedłem dwa razy w celach naukowych ( xD ) ale Misfortune ani widu ani słychu. Jeśli na serio jest w tej grze, to chyba nie na mojej kopii. :P

W ogóle to powiem Wam coś dziwnego. Z 3 lata temu przyjechała do mnie kuzynka na wakacje i przywiozła ze sobą płyty CD, m.in. składankę hitów magazynu Bravo z lata 2009.
Ponieważ kilka piosenek bardzo spodobało się mojej siostrze, a nie miałem pojęcia jak płytę przegrać na kompa czy na inną płytę, postanowiłem poszukać na necie. I tu czary-mary. Wpisuję tytuł i wykonawcę pewnej piosenki, wciskam enter i ... nic. Ani na youtube, ani na wrzuta, ani na tekstowo, nawet na zagranicznych stronach.
Zdziwiło mnie to wtedy strasznie.
Ale wczoraj robiłem porządki i okazało się, że kuzynka chyba zostawiła tą płytę i miała ją w nosie, bo leżała u nas w szufladzie. Przypomniała mi się wtedy ta piosenka, więc biorę płytę, wpisuje tytuł i ... tym razem jest! Na youtube, na wrzucie, na zagranicznych stronach.
Trochę tego nie ogarniam...

Użytkownik trebmal edytował ten post 04.04.2013 - 06:39

• 0

the vampire.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Cieszę się, że "funnymouth" przypadła Wam do gustu :) Wczoraj przetłumaczyłam kolejną pastę, a za chwilę zabieram się za następną.

@trembal, a może ta piosenka to był jakiś remix, którego wtedy nikt nie wrzucił do sieci?
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To nie był remix, zwykła normalna piosenka i to jest najdziwniejsze :P

Trochę zgłupiałem po przeczytaniu pasty o lesie ;p

Użytkownik trebmal edytował ten post 05.04.2013 - 08:54

• 0

the vampire.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Kolejna pasta przetłumaczona przeze mnie, została właśnie dodana.

@up co sprawiło, że zgłupiałeś? :roll:

Tak w ogóle ostatnio przeglądałam tę stronkę na fb. Jest tam mnóstwo niepodpisywanych tłumaczeń z naszego forum. Wielu użytkowników wkładało sporo starań i czasu na tłumaczenia, dlatego niefajnie patrzy się na kogoś, kto podpisuje je własnym inicjałem. No ale cóż, taki już jest internet..
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zgodnie z sugestią Kavi'ego (napisał do mnie kilka dni temu) została dodana ta notka do niebieskiej ramki:

Wszystkie zamieszczone tu Creepypasty są własnością ich autorów. Kopiowanie i modyfikowanie ich w jakiejkolwiek formie bez zgody autorów jest zabronione!

• 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mam pytanie: jakie macie wrażenia co do tej piosenki dla szatana? Słuchał jej ktoś?
@the vampire, muszę przyznać, że Twoje tłumaczenia zaginają system :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych