Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

mizantrupia.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zapłaciłam jakieś 5-6 złotych za te dwa telefony, nie mając żadnych zniżek roamingowych, czy czegokolwiek takiego. Miałam nadzieję, że ktoś już wstawił na yt nagranie z połączenia, ale niestety nie.

Co ciekawe, czytając komentarze można się dowiedzieć, że niektóre osoby dostały również smsa zwrotnego.

"A Boothworld Industries service representative is in your area. He will be at your location in 10 mins for your scheduled remodeling. Have a marvelous night."
  • 0

Kavi.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Swoją drogą, jeśli chcecie mieć sen z głowy, to możecie naprawdę zadzwonić. Trzeba wybrać przed numerem "001". Mi za drugim podejściem się udało.

Hmm, czegoś tu nie rozumiem.
Przed numerem 630-296-7536 trzeba wpisać "001"? Czyli: 001-630-296-7539? o.o
  • 0

mizantrupia.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Swoją drogą, jeśli chcecie mieć sen z głowy, to możecie naprawdę zadzwonić. Trzeba wybrać przed numerem "001". Mi za drugim podejściem się udało.

Hmm, czegoś tu nie rozumiem.
Przed numerem 630-296-7536 trzeba wpisać "001"? Czyli: 001-630-296-7539? o.o

Dokładnie tak.
  • 1

Kavi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ahh, no tak numer kierunkowy. :P Dziękuje bardzo.
Mam nadzieje, że nie "zeżre" mi to sporej sumy a z chęcią przedzwonię. :D
  • 0

agatrop.
  • Tematów: 2
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Mi też coś przełącza, kiedy dzwonię na ten numer.
No nic, będę próbował dalej.

EDIT:
Teraz jest sygnał zajętości.
Ktoś się tam dodzwonił?

Użytkownik agatrop edytował ten post 20.04.2013 - 17:26

• 0

Kavi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dodzwoniłem się za pierwszym razem. Sekretarka poprosiła mnie o podanie imienia. Po chwili od padania usłyszałem kolejny sygnał połączenia. Czekałem przez chwile, ale w końcu usłyszałem komunikat, by spróbować później. (Dokładnej treści niestety nie pamiętam).
Ciekawa sprawa, aż się dziwnie poczułem dzwoniąc tam. xD
Niestety, nie sprawdziłem stanu konta przed połączeniem ale nie wzięło mi więcej niż 4zł. Szkoda, że nic ciekawego nie usłyszałem.
  • 0

agatrop.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Niestety, nie sprawdziłem stanu konta przed połączeniem ale nie wzięło mi więcej niż 4zł. Szkoda, że nic ciekawego nie usłyszałem.

No dobra. Chyba czas zamknąć ten wątek, bo co jak co, ale ************* chyba nie można tolerować?
Ktoś naprawdę zadzwonił na kierunkowy 001?
I nie sprawdził w google, co to za numer jest?

Moderatorzy potrafią tylko dawać ostrzeżenia, zamiast ostrzegać użytkowników przed takim wałkiem?

Ja czuję się winny, bo być może, moją prowokacyjną odpowiedzią, spowodowałem, że ktoś pod ten nr zadzwonił.

Tylko jeszcze zastanawiam się nad tym **************, że parę osób pisze o 4 zł. za połączenie.

To nie jest 4zł, to jest 144zł.

Dołączona grafika
/Connor
  • -1

Kavi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Taak, sprawdziłem co to za kierunkowy i spodziewałem się, że stracę więcej pieniędzy niż za połączenie krajowe...
Mimo to zadzwoniłem, z własnej ciekawości. Stąd nie widzę sensu Twojej wypowiedzi.
Dzieciaku, jeśli chcesz tylko trollować to odpuść sobie, bo jesteś żałosny.

Lupus, z tego co pamiętam to pytałeś o cenę połączenia. Masz już podane dwie kwoty. ;)
  • 0

agatrop.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Niektóre rzeczy należy nazywać po imieniu.

Kavi, ty naprawdę jesteś tak naiwny?
Przecież 001 to jest USA, Kanada! Chłopie!
4 zł to jest za minutę połączenia.

A zresztą, rób jak chcesz. Tylko żebyś się nie zdziwił...

Dołączona grafika
/Connor

Panie Connor, daj Pan spokój i nie rób scen.
  • 0

Kavi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

I aż kusi, żeby użyć jakiegoś wulgaryzmu ale na kolejne ostrzeżenie nie mogę sobie pozwolić...
Mówię, że sprawdzałem jaki to jest kierunkowy i, że byłem przygotowany na to, że z kotna mi weźmie trochę więcej kasy?
Moje pieniądze, więc po co się ładujesz z upominaniem mnie?
  • 3

agatrop.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

I aż kusi, żeby użyć jakiegoś wulgaryzmu ale na kolejne ostrzeżenie nie mogę sobie pozwolić...
Mówię, że sprawdzałem jaki to jest kierunkowy i, że byłem przygotowany na to, że z kotna mi weźmie trochę więcej kasy?
Moje pieniądze, więc po co się ładujesz z upominaniem mnie?

Kogo chcesz załadować w *****, panie Kavi?

Pan pomyliłeś forumy chyba...

Wydaje mi się, że to Ty pomyliłeś "forumy", bo to co robisz jest nie na miejscu. Za wulgaryzmy:
Dołączona grafika
/Connor

• 0

Kavi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Connor, z całym szacunkiem dla Ciebie, lecz nie rozumiem dlaczego nakładasz na niego ostrzeżenia i chwilowe blokady zamiast całkowitego bana jak wiadomo, że po powrocie nadal będzie tak samo trollował.
  • 2

mizantrupia.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Agatrop, nie rozumiem twojej bulwersacji - podejrzewam, że każdy inny użytkownik - w przeciwieństwie do ciebie - ma na tyle zdrowego rozsądku, że widząc pastę przetłumaczoną z języka angielskiego, umieszczoną oryginalnie na amerykańskim serwisie, z obcojęzycznymi imionami i nazwiskami występującymi w tekście, a potem niewystępującym w Polsce numerem telefonu, który ma charakterystyczny kierunkowy, od razu zorientował się, że to USA i że to są droższe stawki. Stąd też pojawiło się pytanie o cenę, a ja podałam treść komunikatów dla tych, którzy nie chcą wydawać pieniędzy, by poczuć dreszczyk emocji związany z ciekawą i kompetentnie wykonaną creepypastą. Zwłaszcza, że najwyraźniej "Boothworld Industries" jest teraz pewnie wewnętrznie atakowane setkami połączeń, skoro tekst pojawia się na kolejnych serwisach.
  • 2

Vanlid.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Zbanować trolla, zaraz wbije z nowym kontem... :D
Gdzie jest Trip?! :)
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja mam propozycję, dajcie mu bana na IP :)

A co do nowych past, tej z kucykami nie chwytam, brutalne i tyle, z numerem telefonu bardzo fajna, a nowość od Kaviego jak zwykle super :)

@Kavi, powinieneś serio pomyśleć nad wydaniem książki ze swoimi pastami - z wielką przyjemnością bym kupił :D
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych