Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

AntyConnor.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Connor pewnie będzie nieźle wconnorwiony na mnie i mnie stąd wyconnorebie :<
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Connor chyba nawet nie ma odwagi, żeby tu wejść, bo coś jak na cenzurę długo go nie ma. Niby już nie jesteśmy pod zaborami, a to ustrojstwo dalej ciągną tacy ludzie jak np. Connor. Kurcze, ludzie wolność słowa! Ktoś nas tych przekleństw w końcu nauczył!

• 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Najlepsze jest w tym wszystkim to, że możemy tutaj dodawać straszne, makabryczne, obrzydliwe opowiadania, które nieźle ryją psychę i nikt się do nas o to nie przyconnordala. Ale jeśli przeklniemy lub napiszemy jakiś "straszny" wulgaryzm w creepypaście, to już armia odkupienia w postaci samotnego Connora nas opierconnordala lub nawet wyciąga wobec nas konsekwencje. Ludzie, sorry, ale moim skromnym zdaniem, niektóre pasty ryją psychę o wiele bardziej niż jakieś przekleństwa.
Do Connora, jeśli się tu pojawi: kochaniutki, nie wiem czy miałeś ambicje do bycia księdzem i nawracania ludzi z tragicznej drogi przekleństw nieuchronnie prowadzącej do zgubienia, ale przeginasz ostro. Dam sobie rękę uciąć, że Ty także przeklinasz i w większości sytuacji opisywanych w pastach także nie omieszkałbyś tego zrobić. Więc odconnordol się od pojedynczych przekleństw w opowiadaniach. Wolałbyś, abyśmy pisali "o motyla noga" lub inne zwroty, których w ogóle nie używa się w normalnym życiu? Litości.

Użytkownik black96 edytował ten post 08.05.2013 - 13:41

• 2

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

black96, walne prosto z mostu, nie będę się connorowić:

Zimny Człowiek już był xD
  • 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@Neck, o kurcze, nie zauważyłam. Ciężko jest ogarnąć zawartość wszystkich 80stron opowiadań. Przepraszam, moja pomyłka i wina :/ W ramach przeprosin i rekompensaty niedługo wstawię jakąś pastę, która wątpię, że była tu umieszczana :)

Słuchajcie, Connor powrócił i się mści ^^ Właśnie załapałam od niego jakieś ostrzeżenie za "wulgarny język" w serii "Siri". Widzę, że chłopak musi wyładować swoją frustrację na nas-biednych użytkownikach.
  • 0

AntyConnor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Connor mi zconnorzurował paste :D connor connorany jeden w connora orany :P
Co poradzimy że ma synek ból connorpy a regulamin można dostosować pod kątem creepypast w końcu do jasnej connorery:D

Użytkownik AntyConnor edytował ten post 08.05.2013 - 15:46

• 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja tego nie rozumiem. Jakoś chyba nikomu, kto czyta pasty nie przeszkadzają wulgaryzmy. Poza tym przekleństwa nie są takie najstraszniejsze-gorsza jest treść opowiadania. Jeśli ktoś wbija tutaj żeby poniszczyć sobie psychikę creepypastami, to wątpię żeby przekleństwa go ruszały. Przecież na tę stronę, nie wchodzą małe dzieci! Wracając-nikt nie ma nic przeciwko małym ilościom przekleństw oprócz Wielce Szanownego Jaśnie Pana i Władcy Connora. W sumie to nawet jego avatar pokazuje, że ten oto Pan ma z lekka zawyżoną samoocenę, uważa się za chou...oj przepraszam, connor wie kogo i najchętniej by wszystkimi rządził.
W obecnych czasach jest taki bajer jak wolność słowa. Rozumiem na upartego, gdyby cenzurować przekleństwa w rozmowach na tym forum, ale do jasnej ciasnej (chyba będę musiała zacząć używać takich zwrotów) w opowiadaniach, które mają być realistyczne, przekleństwa powinny być dopuszczalne tak, jak w realnym życiu!
Czy myślicie, że dałoby radę napisać petycję lub coś w tym stylu do Administracji, aby wnieść zmianę w regulaminie, która zezwalałaby na używanie przekleństw w creepypastach? Dla nich to naprawdę niewiele, ale nam by to chyba ułatwiło życie. Connor mógłby grasować po całym forum z wyjątkiem wątku z creepypastami, a my przestalibyśmy go aż tak bardzo nienawidzić :P Chyba Administracji powinno zależeć na tym, aby była jak największa ilość użytkowników tej strony. A niestety osoby takie jak WSJPiW Connor nas do tego zniechęcają, a szkoda :(
  • 0

Mo.nika.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Co do zastosowania wulgaryzmow mam podobne zdanie do Waszego, jednak to co odstawiacie tam powyzej to juz przegiecie. Ponosi Was. O ile na SB wycieczki osobiste w jakis tam sposob uchodza ,o tyle w watkach wypowiadanie sie o kims w taki sposob jak Wy to robicie jest prostackie i tak naprawde czyta sie Was z grymasem na twarzy. Zeby nie powiedziec dobitniej.
Reasumujac, nie macie monopolu na ten watek , wiec nie zasmiecajcie. Jak takie z Was kosiory :P to wyslijcie Connorowi pw albo wyzyjcie sie na SB ( male szanse :P )
  • 2

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@black96, żadna petycja raczej nie przejdzie niestety, na forum już nieraz były dyskusje o dopuszczalności przekleństw i nic z tego nie wyniknęło
  • 0

bobolino.
  • Tematów: 2
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Oj tam, oj tam... Daj dzieciakom "poconnorować", to przecież taka fajna zabawa jest.

Gimbusy nie rozumieją, że im głębiej wchodzą w *****, tym bardziej Connor ma na nich ********, no wyrąbane, no.
Bidne, do tej pory siedziały z wypiekami pryszczami na twarzy i podniecały się tekstami z kuWAmi, rzyganiem i *******, a niekiedy zabijaniem a głupi Connor zabrał im połowę sensu życia...
Teraz Gimbusy zrobiły protest, bo po tekstach bez inwektyw, nie robią już ze strachu do łóżek.

Znalazł się jeden mądry moderator, który stwierdził, że to forum czytają też dzieci i ukrócił fakowanie.
I tyle.

A ja jeszcze dodam mój firmowy tekst:
- DO KSIĄŻEK!

Krótko i na temat, aczkolwiek z wulgaryzmami.
Dołączona grafika
/Connor

• -2

AntyConnor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sam teraz wielkiemu konorkowi podpadłeś :D
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie miejmy mu tego za złe, pewnie sam przeżył to o czym pisze.
  • 0

bobolino.
  • Tematów: 2
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Sam teraz wielkiemu konorkowi podpadłeś :D

Być może.
W każdym bądź razie nie zakładam idiotycznych nowych kont, tylko cierpliwie czekam na "odbanowanie", aby móc napisać, co sądzę o takich pieniaczach jak Ty i tobie podobnych.

Lupus28 - powyższe Ciebie też tyczy, chociaż ty, jako jeden z nielicznych, piszesz coś z sensem (nie dotyczy twojej ostatniej wypowiedzi, która z sensem ma tyle wspólnego, że się z nim mija)
  • 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Po pierwsze nie jest to strona przeznaczona dla dzieci. Po wtóre największym pieniaczem tutaj obecnym jesteś Ty, bo my tylko kulturalnie dyskutujemy i myślimy jak rozwiązać zaistniały problem, a Ty nagle się tu wbijasz i zaczynasz nas wyzywać. Po trzecie-pasty mają straszyć, więc, napiszę to po raz kolejny, jeśli ktoś przychodzi tutaj żeby poryć sobie banię, to kilka wulgaryzmów nie powinno go ruszyć. Po czwarte sam przeklinasz, za co osobiście podpadłeś moderatorowi, więc taki święty nie jesteś. Po piąte to nie on ma na nas wywalone, tylko my na niego, bo ostro przegina. Po kolejne każdy przechodził okres gimnazjum (chyba, że Ty od razu urodziłeś się dorosłym. Jeśli tak to ok, zwracam honor), a o dojrzałości człowieka nie świadczy jego wiek, tylko czyny. Poza tym masz z tego co widzę -116 reputacji, więc nie jesteś najwidoczniej takim mądrym autorytetem jak Ci się wydaje. Jeśli Ty zachowywałeś się tak jak opisałeś w swoim komentarzu, to pozostaje mi jedynie współczuć Twojemu otoczeniu. Możesz dla odmiany teraz pohejtować mnie (to takie dorosłe <3), skoro przywaliłeś się do AntyConnora i Lupusa28 tylko dlatego, że nie zgodzili się z Tobą-dla mnie właśnie takie zachowanie jak Twoje jest kwintesencją gówniarstwa i, co tu dużo mówić, debilizmu. I ku woli ścisłości-napisałam wprost, może trochę ostro, ale jeśli nie szanujesz innych osób, to nie masz prawa oczekiwać szacunku wobec siebie. Dziękuję, do widzenia :)
  • 0

Mo.nika.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Po pierwsze nie jest to strona przeznaczona dla dzieci.

Tak ? A ktory dokladnie pkt regulaminu o tym traktuje ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych