Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

bobolino.
  • Tematów: 2
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Po pierwsze nie jest to strona przeznaczona dla dzieci.

Chłopie. Czy podczas rejestracji ujrzałeś gdzieś komunikat, że na tej stronie mogą rejestrować się tylko dorosłe osoby?
Tak, czy nie?
Więc zamilcz ze swoimi mądrościami.

Po wtóre największym pieniaczem tutaj obecnym jesteś Ty, bo my tylko kulturalnie dyskutujemy i myślimy jak rozwiązać zaistniały problem, a Ty nagle się tu wbijasz i zaczynasz nas wyzywać.

Nie wiem, kto to jesteście WY - Trójca Święta?
Ja tu widzę najazd na moderatora, który gówniarzom nie pozwala używać inwektyw. Tzw. Connorowanie. Więc zamilcz po raz drugi.

Po trzecie-pasty mają straszyć, więc, napiszę to po raz kolejny, jeśli ktoś przychodzi tutaj żeby poryć sobie banię, to kilka wulgaryzmów nie powinno go ruszyć.

HHHHUUUUUU!!! WHUUUUUU!!!
Nie bój się! Taki żarcik, kuwa jego perodolenoga mać...

Po czwarte sam przeklinasz, za co osobiście podpadłeś moderatorowi, więc taki święty nie jesteś.

JA nie jestem Święty?! JA?! A ić do diabła!

Po piąte to nie on ma na nas wywalone, tylko my na niego, bo ostro przegina.

Ja myślę, że on się bardzo przejął tym, co napisałeś. Pewnie zamknął się w sobie, boi się zajrzeć, co o nim sądzicie. Zaryzykuję stwierdzenie, że myśli o samobójstwie. To będzie tylko i wyłącznie Wasza wina, kiedy skoczy z wieżowca... RIP...

Na dalsze twoje wypociny nie chce mi się odpowiadać, wybacz.
  • 0

black96.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie chłopie, tylko kobieto, tak nawiasem. My tu kulturalnie rozmawiamy, a Ty nas wyzywasz-to tylko świadczy o tym, jak niski poziom kultury prezentujesz. Masz prawo nie zgadzać się z naszym zdaniem, ale powinieneś je uszanować. Jakoś z tego co widzę, nie zrobiłeś niczego dla tego forum, a jedynie zbierasz minusy i przywalasz się do ludzi wyrażających własne zdanie. Fajne podejście. Mi również nie chce się z Tobą dyskutować, ponieważ i tak wiesz najlepiej i Twoje zdanie jest dogmatem, z którym nikt nie ma prawa się sprzeciwić :)
  • 0

Kliper.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Connor, prawidłowo. Nie powinno się szanować wulgaryzmów na forum, toż to jest publicznie dostępne dla każdego, nawet dziecka.
  • -2

Mo.nika.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie chłopie, tylko kobieto, tak nawiasem. My tu kulturalnie rozmawiamy, a Ty nas wyzywasz-to tylko świadczy o tym, jak niski poziom kultury prezentujesz. Masz prawo nie zgadzać się z naszym zdaniem, ale powinieneś je uszanować. Jakoś z tego co widzę, nie zrobiłeś niczego dla tego forum, a jedynie zbierasz minusy i przywalasz się do ludzi wyrażających własne zdanie. Fajne podejście. Mi również nie chce się z Tobą dyskutować, ponieważ i tak wiesz najlepiej i Twoje zdanie jest dogmatem, z którym nikt nie ma prawa się sprzeciwić :)

Slowotok, bzdety i brak argumentow .

Nie dziw sie Koledze ze wzial Cie za faceta, sama tak o Tobie myslalam. Jakos to tak juz jest , ze rubasznosc i tego rodzaju wulgaryzmy (nawet zawoalowane) przypisujemy mezczyznom.

Connor , wez juz wreszcie wywal te wypociny.
  • 0

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a według mnie robimy dobrze. przegiąć czasem trzeba.

a teraz, gdy mamy wszystkie siri w komplecie, ruszam coonorpe w troki i biore sie za czytanie.
  • 0

bobolino.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Nie chłopie, tylko kobieto, tak nawiasem. My tu kulturalnie rozmawiamy, a Ty nas wyzywasz

Kobieto, a gdzie ja "was" wyzywam?
Wyzywać to ja mogę "WAS" (ale kogo?) jedynie na słowny pojedynek.
Proszę Was... dajta spokój i rozmawiajta se kulturalnie.

I nie róbta scen.

Użytkownik bobolino edytował ten post 08.05.2013 - 20:04

• 0

Cysiek.

1+1=69

Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z TEJ pasty ten potwór do z Dead Island jest :D
http://screenv.com/u...8aa2f3644a2.png

Właśnie gram w Riptide i go spotkałem.

Użytkownik Cysiek edytował ten post 08.05.2013 - 19:59

• 1

bobolino.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Z TEJ pasty ten potwór do z Dead Island jest :D
http://screenv.com/u...8aa2f3644a2.png

Właśnie gram w Riptide i go spotkałem.

Aż mnie drgawki się wzięły... :o

:roll:
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Cysiek, pisałem o tym xD Nazywa się Rzeźnik. Kawał twardej sztuki i ciężko z nim.

Ludzie błagam, przestańcie już. Co innego napisanie do Connora raz czy dwa, a co innego "ubieranie" wulgaryzmów w jego login. To nie śmieszne.
  • 1

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Widzę, że co niektórzy pozwolili sobie trochę złamać Regulamin. Dwie ostatnie strony to praktycznie rzecz biorąc spam lub offtop, dlatego od teraz za jakiekolwiek wycieczki personalne będą ostrzeżenia. Jeżeli macie problem ze mną, to proszę bardzo- zapraszam na PW i omówimy parę kwestii, ponieważ ten temat do nich nie służy.

Pozwolę sobie sprostować parę rzeczy:

Po pierwsze nie jest to strona przeznaczona dla dzieci.

Strona paranormalne.pl jak i forum paranormalne.pl w raz z jej wszystkimi działami dostępnymi dla użytkowników jest dla WSZYSTKICH. Nie ważne czy ktoś jest niski czy wysoki, gruby czy chudy, mądry czy głupi. Każdy znajdzie tutaj swoje miejsce jeżeli tylko dostosuje się do zasad tutaj panujących. Pomyśl o tej stronie jakby była domem. Administrator jest gospodarzem a Użytkownicy gośćmi. Trzeba się dostosować do zasad ustalonych przez gospodarza.

Po wtóre największym pieniaczem tutaj obecnym jesteś Ty, bo my tylko kulturalnie dyskutujemy i myślimy jak rozwiązać zaistniały problem, a Ty nagle się tu wbijasz i zaczynasz nas wyzywać.

Pogrubiłem fragment, który rozbawił mnie najbardziej. Jedyne co widzę to tzw. hejt na mnie i zwykłe wyśmianie. To jest według Ciebie kultura?

Po piąte to nie on ma na nas wywalone, tylko my na niego, bo ostro przegina

No nie wiem kto przez dwie ostatnie strony w tym temacie się napinał. Ja czy wy?

a o dojrzałości człowieka nie świadczy jego wiek, tylko czyny

Dobre zdanie z klawiatury osoby, która zamiast być tym doroślejszym i dojrzalszym człowiekiem, z wielką chęcią i zapałem dołączyła się do grona napinaczy. Kwestię reputacji pomińmy, niestety nie jest ona wyznacznikiem inteligencji, bo przyznawanie jej nie działa tak jak powinno.

Możesz dla odmiany teraz pohejtować mnie (to takie dorosłe <3),

Jak już wspomniałem wyżej. Cóż za ironia :)

Kończąc moje przemyślenia, zakończcie w tym miejscu wątek o mnie. Jeśli coś chcecie dodać- zapraszam na PW. Kolejne spamy i offtopy będą karane.

Pozdrawiam wszystkich hejterów :)
  • 0

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2725
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może pora uściślić kilka kwestii, które jak widać nie są oczywiste dla wszystkich. Po kolei więc:

• Na forum obowiązuje całkowity zakaz stosowania wulgaryzmów -- nie ma żadnej taryfy ulgowej ani dopuszczalnych wyjątków.
  • Moderatorzy, w tym również Connor, nie działają według własnego widzimisię, ale postępują według odgórnych wytycznych. Wszelkie pretensje wobec tego kierujecie Państwo pod niewłaściwy adres.
  • Proszę wziąć pod uwagę, że wszelkie wycieczki osobiste są traktowane jako obraza, a zabawy w przekręcanie nicka Connora również kwalifikują się jako prowokacja. Od tej pory każde podobne zachowanie oprócz ostrzeżenia nagrodzę urlopem od forum.

Pan AntyConnor za swojego ostatniego posta (usuniętego przeze mnie) otrzymał dożywotniego bana bez prawa odwołania się od tej decyzji.
  • 1

Neck.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"otrzymał dożywotniego bana bez prawa odwołania się od tej decyzji."

jasssssssssssssssssssne, ale Agatrop, czy jak mu tam było, za obrażanie nas, dostała tylko bana na pare tygodni...

edit Yaw
Dołączona grafika
Oraz:
11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.

• 0

Pawlowsky.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale dyktatura/mili ludzie, banują na zawsze jak jeden post im się nie spodoba takich tu nie potrzeba/potrzeba.

Tym razem black rozmieszylas mnie tymi wyrazami, ktorymi zastapilas wulgi :D Epicko sie czytalo.
A i ten wychowawca jakis ten teges jak na luzie ogarnial taka sytuacje..

@Edit Na szczescie mój mózg automatycznie zastepywal te wyrazy wulgami haha

edit Yaw
11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.
Dołączona grafika

• 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Obrażanie jest złe, ale całkowity brak wulgaryzmów też jest nie najlepszy. Proponuję kompromis: możliwość używania brzydkich wyrażeń w creppypastach i TYLKO tam.

edit Yaw
Dołączona grafika

• 1

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@trebmal, całkowicie się z Tobą zgadzam i sama wcześniej o tym pisałam, że najlepiej gdyby można było używać wulgów, ale tylko w creepypastach

@Pawlosky, no dokładnie, bardzo przyjemni ludzie pozwalający na wyrażanie własnego zdania :) Ale może lepiej skończyć temat, bo zaraz wszyscy dostaniemy bana?
Specjalnie zastępowałam wulgi śmiesznymi zwrotami. Skoro nie można przeklinać, to poleciałam z koksem i chciałam Was rozśmieszyć :)

edit Yaw
Dołączona grafika

• -2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych