Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

Lestatt.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

black96, ja bym jednak optował za tym, abyś nie wrzucała tu moich tłumaczeń zawierających wulgaryzmy. Chce być zgodny z polityką forum, bardzo je lubię i czytam od dawna, ale niestety większość past po ocenzurowaniu traci "moc" i "wiarygodność", więc ja tego nie robię. Autor dodał je do tekstu w jakimś celu, a ich usuwanie właśnie mija się z tym celem. Zatem nie cenzuruj ich i ty za mnie. Niech mają oryginalny przekaz.

Użytkownik Lestatt edytował ten post 09.05.2013 - 15:34

• 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wiem, że wiele tracą, dlatego tak walczyłam o to, aby można było wstawiać je z wulgaryzmami. Teraz specjalnie szukam takich, które przekleństw nie zawierają.
  • 0

bobolino.
  • Tematów: 2
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

jasssssssssssssssssssne, ale Agatrop, czy jak mu tam było, za obrażanie nas, dostała tylko bana na pare tygodni...

Boli?
I prawidłowo - ma boleć!

Agatrop/bobolino przynajmniej przedstawił sprawę jasno, że ma założone dwa konta. Regulamin tego nie zabrania, o ile z jednego konta nie podbijasz wypowiedzi, korzystając z drugiego. Czyli, najprościej pisząc, nie oszukujesz.
AntyConnor założył specjalne drugie konto, w celu obrażania jednego z użytkowników, więc dożywotni ban jak najbardziej słuszny.

A jeżeli chodzi o mnie, to przyznam szczerze, że założyłem drugie, ponieważ nie mogłem zalogować się na pierwsze. Potem jakoś tak wyszło, że odzyskałem hasło awaryjne, no i w zależności od komputera/telefonu/tabletu z którego w danej chwili korzystałem, logowałem się albo tak, albo sr** - WRRRÓĆ! Albo tak, albo inaczej.
Ot, cała tajemnica.

Ciarki przeszły?

edit Yaw

Agatrop/bobolino przynajmniej przedstawił sprawę jasno, że ma założone dwa konta. Regulamin tego nie zabrania, o ile z jednego konta nie podbijasz wypowiedzi, korzystając z drugiego. Czyli, najprościej pisząc, nie oszukujesz.

Chyba sobie kpisz.

agatrop i bobolino - ban za multikonto.

• 0

TaraXa..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeej, moja pasta z numerem 666 została przestawiona. :c A szkoda, miałam sentyment do niej.
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@TaraXa., o jaką pastę chodzi?
  • 0

TaraXa..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Lupus28 teraz o pastę 667, na jej miejsce weszło coś.. innego. ;>
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@black96, pasta Pop-up już tu była, sam ją tłumaczyłem ;)

Edit: Siódme piętro chyba też było z tego co pamiętam

Użytkownik Lupus28 edytował ten post 10.05.2013 - 16:51

• 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@black96, pasta Pop-up już tu była, sam ją tłumaczyłem ;)

Edit: Siódme piętro chyba też było z tego co pamiętam

Oj, przepraszam. Niestety nie jestem w stanie ogarnąć ponad tysiąca past, które są tu umieszczone, aby sprawdzić czy te, które chcę umieścić już były :/ Myślę, że ostatecznie można je zostawić, żeby niektórzy je sobie przypomnieli :) Chyba, że Ci to przeszkadza-wtedy je usunę :)
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie, nie ma problemu, może zostać ;)
Jeśli masz wątpliwości czy pasta już była, możesz użyć wyszukiwarki :)
  • 0

katabas.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

black96, świetny jest "Peron"! Tylko to Stefan Grabiński a nie Stanisław. Ale... dzięki za przypomnienie jego nazwiska - jako nastolatek słuchałem w radiu jego opowiadania, takiego kolejowego, i byłem pod wielkim wrażeniem, aż zapomniałem zapisać nazwiska autora.

Swoją drogą nocna kolej jest super, m.in. dlatego, że jest lekko "creepy".

Po doczytaniu: wszystkie pasty, "Peron" "Winda" itd. Są bardzo dobre. Nastrojowe, jednocześnie takie polskie, bardzie dzięki temu realistyczne. Jedynie radzę lepiej rozwinąć akcję, klimat jest świetny, ale szybko wybucha i kończy. Natomiast w moim mniemaniu pasty zdecydowanie z czołówki, czekamy na kolejne.

A ze swej strony szczerze polecam Grabińskiego, "Demona ruchu". Dziś nocka upłynie mi właśnie na nim.

Użytkownik katabas edytował ten post 10.05.2013 - 22:21

• 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

black96, świetny jest "Peron"! Tylko to Stefan Grabiński a nie Stanisław. Ale... dzięki za przypomnienie jego nazwiska - jako nastolatek słuchałem w radiu jego opowiadania, takiego kolejowego, i byłem pod wielkim wrażeniem, aż zapomniałem zapisać nazwiska autora.

Swoją drogą nocna kolej jest super, m.in. dlatego, że jest lekko "creepy".

Po doczytaniu: wszystkie pasty, "Peron" "Winda" itd. Są bardzo dobre. Nastrojowe, jednocześnie takie polskie, bardzie dzięki temu realistyczne. Jedynie radzę lepiej rozwinąć akcję, klimat jest świetny, ale szybko wybucha i kończy. Natomiast w moim mniemaniu pasty zdecydowanie z czołówki, czekamy na kolejne.

A ze swej strony szczerze polecam Grabińskiego, "Demona ruchu". Dziś nocka upłynie mi właśnie na nim.

Cieszę się, że Ci się podobają :) Nie ode mnie zależne jest, kiedy ich akcja się rozkręca i ile to trwa, ponieważ nie jestem ich autorką, a nie chcę ingerować w cudze dzieło i czegoś w nim zmieniać, bo jestem świadoma, że autor może sobie tego nie życzyć :) Jedyną rzeczą jaką zmieniam, to przekleństwa na lżejsze zwroty, ale to nie z własnej woli :/
  • 0

katabas.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Aha, no to ok. W takim razie dzięki za wklejenie.
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mi też się bardzo podobają pasty, które publikujesz black96. Przyjemnie się je czyta i można poczuć ten dreszczyk co przy pierwszych stronach :)
  • 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dzięki, bardzo mi miło. Cieszę się, że ktoś docenia to, że godzinami ryję sobie psychę w poszukiwaniu ciekawych, nowych past :)
Od dość dawna czytam creepypasty, ale jakiś czas temu zauważyłam, że temat chyba umiera śmiercią naturalną, więc wkroczyłam do akcji, bo sporo godzin spędziłam na tej stronie i teraz ja chcę coś dla niej zrobic ^^
  • 0

Asoto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po Twojej ostatniej paście o potworze w każdym człowieku, gdy przeczytałem
"Jesteśmy waszymi Władcami.
Do zobaczenia przy kolejnych smutnych chwilach
Twój Pan."
Pierwszym co mi na myśl przyszło było: "Tak, tak... Ssij" :D

A pasty bardzo fajne są :)

Btw. bawi mnie zakaz przekleństw. To forum przedszkolne?

Użytkownik Asoto edytował ten post 11.05.2013 - 21:56

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych