Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

Corinis.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:oTen tekst "ukochana" jest naprawdę.. Dziwny i chory.. :o
  • 2

Cysiek.

1+1=69

• Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

black96:

81 strona
Na 15 postów Twoich jest 11.
82 strona
Na 15 postów Twoich jest 12.
83 strona
Na 12 postów Twoich jest 7.

Chyba się jeszcze nie zdarzyło aby prawie cała strona należała do jednego autora :)
Czekam na pobicie rekordu Dołączona grafika

Użytkownik Cysiek edytował ten post 19.05.2013 - 15:08

• 1

Andżela.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hejo c:
Mam sprawę, byłby ktoś chętny do przetłumaczenie dwóch na prawdę dobrych past ? pierwsza o przeklętej grze, która nie dość, że jest dobra w oryginale to jeszcze można w nią zagrać, Sonic.exe: http://creepypasta.w...iki/Sonic_._exe
Druga o podobno zaginionych odcinkach jakiejś tam bajki ''Happy Appy'' http://creepypasta.w...wiki/Happy_Appy
Oryginały są dobre ale google tłumacz naprawdę fatalnie tłumaczy a ja na angielskim niezbyt dobrze się znam. Byłabym bardzo wdzięczna, z góry dziękuję i z zapałem czekam na kolejne pasty ;).

Użytkownik Andżela edytował ten post 19.05.2013 - 17:32

• 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

black96:

81 strona
Na 15 postów Twoich jest 11.
82 strona
Na 15 postów Twoich jest 12.
83 strona
Na 12 postów Twoich jest 7.

Chyba się jeszcze nie zdarzyło aby prawie cała strona należała do jednego autora :)
Czekam na pobicie rekordu Dołączona grafika

Czyżby to było wyzwanie? :P Ostatnio postanowiłam trochę przystopować z wrzucaniem past, trochę z powodu natłoku zajęć, a trochę przez to, że nie chcę "zawalać" forum swoimi postami i wrzucać wszystkich dobrych, nowych past od razu, żeby później nie okazało się, że nie mam już czego dodawać :)
  • 0

Blitz Wölf.
  • Tematów: 7
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Uwaga, będą spojlery! Pewnie nikt nie czyta komentarzy przed czytaniem past, ale i tak ostrzeżenie nie zaszkodzi.

''Matczyna kołysanka'' by black96 (link bezpośredni)
To jest takie... wow. Nie wiem, jak inaczej to nazwać, naprawdę. ''Wow'' wydaje mi się słowem zbyt banalnym, w dodatku jest to wyraz niepolski, ale... no, kurde, inaczej tego nie potrafię określić. Żadne inne słowo nie przychodzi mi na myśl. Pasta bardzo mi się spodobała, ale mam kompletną pustkę w głowie po jej przeczytaniu, głównie ze względu na szok. Nie wiem, dlaczego akurat ta pasta mnie tak zszokowała, bo przeczytałam już bardzo wiele znacznie brutalniejszych opowiadań, ale... no nie wiem, po prostu wow i szacunek dla tego, kto tę pastę stworzył.

''Perfekcja'' by Voidfarrow (link bezpośredni)
Moje pierwsze wrażenie po przeczytaniu - kropka w kropkę Adolf Hitler!

''Ukochana'' by black96 (link bezpośredni)
Czyli on ją... umyślnie... specjalnie... O ja pies-w-dole. O_O Nie spodziewałam się takiego zakończenia.

''Escepe'' by black96 (link bezpośredni)
SCP-127 - aż z ciekawości sprawdziłam, jak wygląda MP5K. SCP-010 - skojarzyło mi się z filmem ''Klik: I robisz co chcesz''. SCP-018 - jak oni dali radę to złapać? :o Jakby to dopracować, to można by użyć tego w celach, że tak powiem, ''niepokojowych''. SCP-103 - on jest samożywny, czy co? SCP-022 - czyżby zombie?

To była garść przemyśleń po przeczytaniu paru past. Pierwsze myśli; niektóre głupie, niektóre zupełnie nie na miejscu, po prostu to, co jako pierwsze przyszło mi do głowy.

Użytkownik dr Lepusa edytował ten post 20.05.2013 - 16:46

• 1

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Hejo c:
Mam sprawę, byłby ktoś chętny do przetłumaczenie dwóch na prawdę dobrych past ? pierwsza o przeklętej grze, która nie dość, że jest dobra w oryginale to jeszcze można w nią zagrać, Sonic.exe: http://creepypasta.w...iki/Sonic_._exe

Znalazłam tłumaczenie Sonic.exe, zaraz je wrzucę :)

Użytkownik black96 edytował ten post 20.05.2013 - 08:36

• 0

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie chcę Was martwić, ale Sonic.exe już było.
  • 0

black96.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie chcę Was martwić, ale Sonic.exe już było.

Być może, ale dodałam tą pastę na życzenie i prośbę Andżeli. Ja tu jestem tylko od wrzucania creepypast :P A nawet jeśli była, to uważam, że warto ją przypomnieć
  • 0

katabas.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

To o szpitalu extra!

A budzik przypomniał mi mój. Też bardzo go chciałem dostać, i był taki uszaty, z dzwonkami, ogółem bardzo fajny, tylko miał punkciki na tarczy i cyfry pomalowane masą świecącą, która naprawdę nieźle dawała (te dzisiejsze to kpina jakaś), i w nocy wyglądało to upiornie, taka poświata aż. Stąd nigdy nie zerkałem w stronę budzika albo odwracałem go tarczą do ściany.
  • 1

Corinis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sonic.exe był ciekawy, lubie pasty o grach i tajemniczych plikach internetu :roll:
  • 0

Moltenlair.
  • Tematów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Genialna pasta "Okna". Świetnie napisane, dobry dobór słów, jest klimat, jedna z niewielu dobrych past ostatnio.
  • 1

amadox.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dawno mnie nie było, ale chciałbym zauważyć dwie rzeczy:
-Użytkowniczka Black96 (proszę mnie poprawić jeśli napisałem nick błędnie :P ) dodaje naprawdę świetne pasty. Oby tak dalej.

-Okna były genialne, chcemy takich więcej Neluka! ;)

-Lupus nic się nie zmienił. Nadal dodaje jedne z najlepszych past jakie miałem okazje czytać i pozostaje moim ulubieńcem w tym temacie. Nowi Sąsiedzi podobają mi się tak że nie mam zamiaru czekać na tłumaczenie kolejnej części tylko przeczytam sobie w oryginale. x] Oby tak dalej Lupus! :good:

Ogólnie ostatnio doszło wiele dobrych past, także poziom podniósł się. :)

Użytkownik amadox edytował ten post 22.05.2013 - 14:40

• 1

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@up Dzięki bardzo ;)

Właśnie dodałem 3 część "Nowych sąsiadów". Kolejnej na razie nie ma, ale jak tylko się pojawi, przetłumaczę ją i tu wstawię.
  • 0

Corinis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O kurde, właśnie miałem to napisać ;)

Naprawdę Lupus świetne pasty!

Dodam żę bardzo mi się podoba gdy w pastach są dowody.. Np. w sąsiadach (jak wyżej) , Barbie.avi, smile.jpg albo gloomy sunday..

Powodzenia w dodawaniu kolejnych past ;]

ps. proszę cię jak najszybciej dodaj IV część:)

Użytkownik dasdasfwf edytował ten post 23.05.2013 - 09:19

• 1

Ania:).
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pod koniec czytania "Szpitala w głębi lasu" przeszły mnie ciarki, naprawdę ciekawa pasta ;] Ale nie koniecznie fajnie jest wtedy, gdy jadę rowerem drogą przez las i przypomni mi się jakaś mroczna pasta, która dzieje się w lesie... Wtedy rower dostaje jakiegoś turbodoładowania :rotfl:
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych