Napisano
21.07.2013 - 14:43
Widzę, że temat wraca na dawne tory, bardzo dobrze. Mniej opowiadań (ale o nich nie wolno zapomnieć), więcej takich straszaków z życia wziętych.
@Garren
Bardzo Ci zazdroszczę, niewyobrażalnie, najpewniej słabych warunków głosowych i braku zrozumienia, że pasty video nie są tu mile widziane. Ludzie, takie odgrzewane kotlety naprawdę nikogo już nie rajcują. Racja, pierwsze pasty video to było coś, nowatorskie podejście do znanego tematu, ciekawa odskocznia, zgadzam się z tym. Ale gdy co drugi post w temacie to filmik, w którym znudzonym głosem czytacie z kartki do słabego, szumiącego mikrofonu z Biedronki pastę, którą każdy już chyba zna na pamięć, to naprawdę człowiek się może denerwować.
@Rarrunk
Bardzo dobry debiut, coś podobnego niedawno na /x/ widziałem, ciekawie opowiedziane, dobra robota.
@Douma
Przeciętnie, ale za ten dopisek na dole minus. Ludzie, nauczcie się wreszcie - NIKOGO nie interesuje czy to wasza pierwsza czy pięćdziesiąta pasta, NIKOGO nie obchodzi o co prosicie, NIKOGO nie interesują wasze osobiste apele. W temacie z creepypastami powinny być tylko creepypasty i ich pochodne, a nie wasze błagania o wyrozumiałość. Od komentarzy jest przecież ten temat, o czym mówi sama nazwa.
@mariella
Dzięki Ci ogromne za wspomnienie o MK ULTRA, ten temat jest tak mózgotrzepny, że nadaje się na kilkaset dobrych creepypast. Co do Twojej pasty - chyba ją już gdzieś czytałem, ale nieważne. Plus.
@Descent
Seria się zapowiada ciekawie, ale czegoś mi tu brakuje. Wrzuć jakieś zdjęcie dyktafonu/kasety/czegokolwiek, żeby przyciągnąć wzrok czytelnika. Inaczej Twoja pasta zostanie po prostu pominięta.
@Namida
Nic dodać, nic ująć. Po prostu bardzo dobra pasta.
Dziś/jutro w nocy coś wrzucę.