Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

DarkMessiah.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ehh. Ostatnio coś wolno dodajecie a wystarczy pierwsze lepsze kopiuj-wklej z straszne-historie kropka pe el i macie paste na wyzszym poziomie niz niektore całe strony.

Użytkownik DarkMessiah edytował ten post 29.08.2013 - 13:38

• -7

Wrty.
  • Tematów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jak więcej poczytasz, to ci nie zaszkodzi.
  • 0

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ehh. Ostatnio coś wolno dodajecie a wystarczy pierwsze lepsze kopiuj-wklej z straszne-historie kropka pe el i macie paste na wyzszym poziomie niz niektore całe strony.

Widzę, że to Twój pierwszy post i od razu wyrzuty. A Ty powiedz mi, kolego, ile Past napisałeś/przetłumaczyłeś czy chociaż jak to ująłeś wkleiłeś z jakiejś strony? Więc proponuję zacząć od siebie a nie pretensje do świata mieć :)
  • 0

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Bardzo mi przykro, ale pasta "cztery światy, jedno życie" już była na tym forum

http://www.paranorma...post__p__489143

A tak mi się wydawało właśnie, że gdzieś ją już czytałam o.O
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Blazorasz, jak będziesz dodawać pasty, które już były, to na pewno ci się reputacja nie podwyższy.
  • 1

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Przepraszam, że się wcinam, ale jakby kogoś interesowało skąd to cudo powyżej, to
klik.

Nie dodawaj żadnych komentarzy do tematu "Aperitif", w 1 poście są opisane zasady tego tematu.
Przeniesione tutaj wraz z gifem.
HPL

• 0

marcin szeregowy.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

cześć, czy ktoś zna może jakieś creepypasty o pogodzie?(mgła, burza coś w tym stylu)? jak tak to podajcie tytuły, będę wdzięczny za pomoc
  • 0

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Blazorasz- po raz trzeci zamieszczasz creepypastę, która już była na tym forum. Albo robisz to specjalnie i złośliwie, albo z lenistwa lub czystej głupoty nie sprawdzasz, czy dana opowieść się pojawiła.

Zwracam się zatem z uprzejmą prośbą do modów, ażeby usunęli trzy ostatnie historie Blazorasza, bo połowa ostatniej strony to same powtórzone historie.
  • 0

Vendol -A-.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pasta "Człowiek małpa" już była, mimo że trochę pod innym tytułem oraz nie w formie audiopasty, lecz w wydaniu tradycyjnym.
http://www.paranorma...post__p__558084
Pozdrawiam.Dołączona grafika
  • 0

DarkMessiah.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Widzę, że to Twój pierwszy post i od razu wyrzuty. A Ty powiedz mi, kolego, ile Past napisałeś/przetłumaczyłeś czy chociaż jak to ująłeś wkleiłeś z jakiejś strony? Więc proponuję zacząć od siebie a nie pretensje do świata mieć :)

Ja się za to nie biorę bo nie potrafię :) A Wy tu macie wahania nastrojów bo raz paste z 1 schematem ocenicie zle a paste z 2 schematem dobrze a potem paste z 1 schematem ocenicie dobrze wiec nie bede ryzykowal wylapaniem ogromnej ilosci minusow.

Byłoby o wiele lepiej gdyby wiele osób tutaj uznało taką zasadę ale cóż, trzeba próbowac zbierać wirtualne plusiki nawet jak zabieram się za coś czego nie umiem.
  • -6

Corinis.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja się za to nie biorę bo nie potrafię :) A Wy tu macie wahania nastrojów bo raz paste z 1 schematem ocenicie zle a paste z 2 schematem dobrze a potem paste z 1 schematem ocenicie dobrze wiec nie bede ryzykowal wylapaniem ogromnej ilosci minusow.

Byłoby o wiele lepiej gdyby wiele osób tutaj uznało taką zasadę ale cóż, trzeba próbowac zbierać wirtualne plusiki nawet jak zabieram się za coś czego nie umiem.

Skoro w ogóle się za to nie bierzesz to jakim prawem masz oceniać użytkowników? Może zamiast krytykować , idź sobie na stronkę "straszne historie kropka pe el" i tam sobie czytaj creepypasty? Zapewniam cię, nikt za tobą płakać nie będzie :)

A tak btw. Minusy łapiesz już teraz =)
  • 0

josefine.
  • Tematów: 0
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

dodałam nową. mam nadzieję, że komuś przypadnie do gustu zwłaszcza że 'na co dzień' nie siedzę w tego typu tekstach.
  • 0

Loth.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zadebiutowałem paściochem - starałem się nie odstraszać tekstami, że to moja pierwsza pasta itd. ale tak właśnie jest. Ciekaw jestem - co o niej sądzicie? Osobiście dość krytycznie do niej podchodze, ale całość może ukazywać jakie psychiczne pomysły potrafią mi zaprzątać głowę :P
  • 0

CierpnacaSkora.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Niby to temat z komentarzami, ale tak właściwie nikt tu nic nie ocenia. Tylko autorzy wchodzą, żeby napisać, że dodali nowe wypociny.
Smutne trochę.
  • 0

TaraXa..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właściwie mam jedno pytanie. Czy ktoś jeszcze pamięta o pronunciationbook'u? Bo bardzo ciekawi mnie to zjawisko, a nie jestem pewna czy będę w stanie dowiedzieć się o co chodzi. :) Ale myślę że ktoś jeszcze pamięta.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych