Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

Babydoll.

Wiecznie Niezadowolona Królewna

• Tematów: 0
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Właściwie mam jedno pytanie. Czy ktoś jeszcze pamięta o pronunciationbook'u? Bo bardzo ciekawi mnie to zjawisko, a nie jestem pewna czy będę w stanie dowiedzieć się o co chodzi. :) Ale myślę że ktoś jeszcze pamięta.

Ja pamiętam! Dzień "zero" zbliża się wielkimi krokami, tym niemniej uważam, że to chyba jakaś forma żartu. Oby. Tak czy inaczej dowiemy się już wkrótce.
  • 2

TaraXa..
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zostały trzy dni. Napięcie wzrasta niesamowicie. :D
  • 0

Babydoll.

Wiecznie Niezadowolona Królewna

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Takie odliczanie sprawia, że zaczynam się stresować. W świetle kolejnego zamachu, tym razem w Kenii, zaczynam zastanawiać się, czy nawet jeśli zamierzeniem tego odliczania jest zażartowanie sobie z rzeszy ludzi, to czy przypadkiem rzeczywiście nie trafią na jakieś złe wydarzenie dla świata.
  • 0

TaraXa..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Już jutro, w końcu wszystko się wyjaśni. :D Może to głupi żart, ale wciągnął tysiące ludzi.
  • 0

thebaddest.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Policzcie osoby" - świetna pasta. Subtelna, od razu wprowadzająca w atmosferę mimo niewielkiej długości, no i przede wszystkim mistrzowsko niedopowiedziana. Więcej takich.
  • 0

Accid.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przy filmiku o tym uśmiechniętym kolesiu biegnącym po chodniku za mężczyzną bałem się spojrzeć za drzwi od łazienki i śpiewałem :D Jakość creppypast się polepszyła, był okres, że były fatalne.
  • 1

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

"Policzcie osoby" - rewelka, uwielbiam takie historyjki, a ta to nawet jest dobra podkładka pod coś większego - opowiadanie lub nawet powieść. Jak przeczytałem Pastę to skojarzyła mi się z "The Ten Steps" - obejrzyjcie sobie na YT. Wbija w fotel!
  • 0

Drops.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dzięki, po prostu przeglądając pasty na reddicie staram się tłumaczyć te, które sam chciałbym tutaj przeczytać. Postaram się wrzucać częściej. :)
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

"Żarówka" niezła, naprawdę, jest i ciekawa historia, i mityczne stwory, a dla dodania nutki dramatyzmu powiem, że kiedy czytałem ją zeszłego wieczora, wlazła mi siostra do pokoju z tekstem, że żarówa wypaliła się w łazience. Na szczęście miałem zapasową ;)
"Muzyka idealna też bardzo ciekawa i tu właśnie mam pytanie do Ciebie @Black_ket...słuchałeś muzyki z linku? Cicho tu od paru dni, więc mam po prostu nadzieję, że nie uzależniliście się.

Co do dnia "zero" stresował mnie niesamowicie jeszcze w sierpniu, tymczasem po prostu o nim...zapomniałem. Z tego co wiem nie wydarzyło się nic niepokojącego, chyba że nie zwróciłem na coś uwagi.
  • 0

Ten jeden jedyny zryty.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dodałem creepypastę "Ben Drowned", powinna wam się spodobać ;)
  • 0

NewHawk.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szacun dla kolegi UP :D
Ale btw. jeśli ktoś lubi creepypasty, to zapraszam na mój kanał na YouTube, ponieważ udostępniam tam pasty mojego autorstwa w formie filmów :)
http://www.youtube.c...thulhuVs/videos
PS: To nie jest chamska reklama, nie namawiam, ani do wchodzenia pod podany link, ani do "subowania,lajkowania,komentowania,share'owania" itp.
  • -2

andkar94.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@trebmal, co do muzyki z linku to tak, słuchałem, tak mi sie podobała, że nie mogłem przestać jej słuchać ;)
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

dlaczego pasta BEN Drowned zniknęła?
  • 0

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dlatego, że roiło się tam od wulgaryzmów i autor jak ją poprawi należycie, to wrzuci z powrotem.
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Spodziewałem się czegoś mocnego czytając Przestrogę dla dobrych ludzi". A tu proszę...trollpasta!
Dawno się tak nie uśmiałem :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych