Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

bidon.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Panie Kacapołek2, czytam pasty na tej stronie od samego początku i mam dość takich osobników jak ty. Nie wiem co chcesz osiągnąć swoim trolowaniem, może jesteś po prostu jeszcze dzieckiem i sprawia ci przyjemność denerwowanie innych, jeśli tak, to radzę wrócić na te forum za parę lat.
Jak sam widzisz wszystkim nam zależy, aby temat z creepypastami trzymał wysoki poziom, ponieważ sprawia nam przyjemność czytanie ciekawych i strasznych historii. Po twoim zachowaniu wnioskuję, że nie jesteś fanem tego typu opowiadań, wolisz innego rodzaju rozrywki.
My ci nie przeszkadzamy w tym, co lubisz robić, więc ty też zachowuj się kulturalnie wobec nas.
Pozdrawiam
  • 0

trebmal.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wracając do tematu wulgaryzmów, niestety, nie da się nic z tym zrobić. Była tu o to kiedyś konkretna kłótnia z adminami, posypały się ostrzeżenia, mi też się oberwało. Potem niektórzy zaczęli delikatnie przesadzać i używali zamiast wulgaryzmów przerobionego nicka jednego z moderatorów. W tej kwestii więc wszystko jest już zamknięte.
  • 0

Mroczny_Mroku.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Błagam trolle, odpuśćcie... To nie jest zabawne i tylko zniechęca innych do wchodzenia w temat.
  • 1

bidon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie znam się na informatyce, a ciekawi mnie pewna sprawa, czy da się zbanować kogoś w taki sposób, aby z danego komputera nie mógłby korzystać z naszego forum?
  • 0

skalecznik.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pasta z szeptami przypomniała mi moje doświadczenia z niewyjaśnionymi "głosami". Chodziłem wtedy do zerówki lub 1 klasy. Mieszkaliśmy wtedy, całą pięcioosobową rodziną w jednym pokoju. Na regale stał telewizor Unitra. Kilkanaście razy było tak, że nad samym ranem, w takim lekkim śnie, wyraźnie słyszałem audycje telewizyjną. Zwykłe rozmowy, wtedy programy nie były tak krzykliwe. Otwieram oczy i co? Cisza, odbiornik wyłączony, rodzinka śpi w najlepsze, napewno nikt nie włączał telewizora. Próbowałem przypomnieć sobie o czym były te rozmowy, jednak nie mogłem sobie przypomnieć nawet słowa. Pamiętam tylko że były to spokojne konwersacje, coś w rodzaju wywiadu redaktora z jakimś literatem, forum polityczne itp.

Użytkownik skalecznik edytował ten post 01.12.2013 - 21:40

• 0

Cysiek.

1+1=69

Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://www.paranorma...post__p__584216
To chyba jakaś kpina... Prosze autora zlinczować i zbanować. Nie po to wchodze na forum zeby sie rozczarować ze temat z pastami ma nowe posty, lecz ułomów nie do przeczytania...
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No i kolejny spam w temacie głównym :/ Trolle, nie wysilajcie się, i tak nie będziecie lepsi od Tripstera :P
  • 1

Tylkojedno.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

No i kolejny spam w temacie głównym :/ Trolle, nie wysilajcie się, i tak nie będziecie lepsi od Tripstera :P

Dałem plusa za fajny wiersz heh.
  • -2

Kacapołek2.
  • Tematów: 3
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Nie wiem co sie stało ale moa pasta znikneła pewnie przez jakiś błąd forum więc dodaje jeszcze raz
  • -3

Lestatt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czasami się zastanawiam: gdyby jednak Internet przestał być anonimowy, jak bardzo wszyscy byliby grzeczni (;

• 3

Keyd.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czytając "Życie jest krótkie" wydawało mi się że chodzi o cień, więc ten Czas na końcu mnie zaskoczył. Pasta o mikrobie ma ten mały dreszcz który lubie w tego typu opowiadaniach.
  • 0

Mroczny_Mroku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jesteście stanowczo zbyt łagodni dla trolli :( Mam wrażenie, że wszyscy się zniechęcili, widząc to, co się dzieje w temacie z historiami ;/
  • 1

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Racja, nie wiem, dlaczego te "dzieła" nie są usuwane.
  • 0

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pasty przeczyszczone. Jak coś Wam wpadnie w oczy, a uważacie, że powinno zniknąć - proszę o PW, zajmę się tematem.
  • 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Samara26, po co wrzucasz pasty, które już były?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych