Napisano 15.12.2013 - 21:00
Napisano 21.12.2013 - 20:21
Ej, bez jaj...Opowiem wam historię, dzięki której moje dotychczasowe życie obróciło się o 360 stopni.
pewnie odstąpił jedyne siedzenie koledzeByłem ugięty, nie miałem zamiaru nic dla niej robić.
BŁAGAM, NIEinaczej mógłbym stracić tą robotę
Użytkownik Mroczny_Mroku edytował ten post 21.12.2013 - 20:22
Napisano 25.12.2013 - 14:38
Użytkownik Nicole-collie edytował ten post 26.12.2013 - 13:46
Napisano 20.01.2014 - 03:08
Z jakiego to filmu ?
Napisano 02.02.2014 - 23:09
Chciałem pochwalić pastę "Rzeźby" skoro nikt tego jeszcze nie zrobił
Poczułem nutkę nostalgii związaną z początkiem mojej przygody z czytaniem crepy past.
Napisano 03.02.2014 - 17:35
Chciałem pochwalić pastę "Rzeźby" skoro nikt tego jeszcze nie zrobił
Poczułem nutkę nostalgii związaną z początkiem mojej przygody z czytaniem crepy past.
Zgadzam się, dobra pasta i faktycznie zapachniało klasyką. O ile w pastach można mówić o klasyce
Napisano 03.02.2014 - 19:10
Ktoś wie, o co chodzi w zdjęciu z fabryką w creepypaście 'Anomalie'? Nie mogę się tam niczego dopatrzyć.
Napisano 04.02.2014 - 15:12
Ktoś wie, o co chodzi w zdjęciu z fabryką w creepypaście 'Anomalie'? Nie mogę się tam niczego dopatrzyć.
Moim zdaniem, chodzi o dziewczynkę na szczycie drabiny. Widać białą koszulę i ciemne spodnie - i chyba krótkie włosy
Gdyby się uprzeć to faktycznie coś widać Dostrzegłem nawet jakąś leżącą(?) "postać" w odbiciu powstałym na tafli wody (tuż obok drabiny).
Jednakże albo należę do osób niezbyt spostrzegawczych, albo te zdjęcia są tylko smaczkiem do historyjek, bo nie mam pojęcia, co takiego niesamowitego jest na zdjęciu przedstawiającym wybuch nuklearnym (bez obrazy wybuchu nuklearny, ale ciebie na zdjęciu się spodziewałem).
Napisano 04.02.2014 - 15:21
Moim zdaniem, chodzi o dziewczynkę na szczycie drabiny. Widać białą koszulę i ciemne spodnie - i chyba krótkie włosy
Gdyby się uprzeć to faktycznie coś widać Dostrzegłem nawet jakąś leżącą(?) "postać" w odbiciu powstałym na tafli wody (tuż obok drabiny).
Jednakże albo należę do osób niezbyt spostrzegawczych, albo te zdjęcia są tylko smaczkiem do historyjek, bo nie mam pojęcia, co takiego niesamowitego jest na zdjęciu przedstawiającym wybuch nuklearnym (bez obrazy wybuchu nuklearny, ale ciebie na zdjęciu się spodziewałem).
Spodziewałam się, że właśnie te dwa zdjęcia mogą być problematyczne, ludzie na angielskich stronach też wskazywali na ich niezrozumiałość. Cóż, żeby mieć stuprocentową pewność, należałoby zwrócić się do autora opowiadania - ale to niemożliwe, chany działają, jak działają.
Napisano 05.02.2014 - 20:06
Hejka, dawno nie dodawałem tu past, bodajże od sierpnia ale w końcu coś skleciłem na podstawie mojego snu mam nadzieję że się spodoba, niedługo wrzucę kolejne pasty, mam teraz dużo pomysłów
Napisano 08.02.2014 - 14:30
Czy mogę już wstawić nową pastę? chodzi mi o to czy post mi się nie scali jeśli dodam swój post pod swoim poprzednim postem
Napisano 09.02.2014 - 12:38
Dobra dałem kolejną pastę, nie koniecznie creepy może spodoba się bardziej niż poprzednia
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych