Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Please log in to reply
3445 replies to this topic

marcin szeregowy.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I kolejną pastę dodałem, podobna do poprzedniej, niekoniecznie creepy, spodoba się czy nie dodam jeszcze jedną w klimacie tych obu past, a za niedługo mam nadzieję kilka porządnych creepypast dodać, dwie nawet będą prawdziwe(jedna na faktach, druga same fakty, z czego tą drugą raczej potraktujcie z przymrużeniem oka, może będziecie mogli mi pomóc), dobra już więcej nie spoileruje. See you soon! :D

Użytkownik marcin szeregowy edytował ten post 10.02.2014 - 15:03

• 0

Cysiek.

1+1=69

• Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja chcialbbym powroot past tlumaczoooych i takch dugawych z sensem.
Twooje pasty sa doobre ale niskich lotow.

Klawa wysuwana dubluje cczasem.
  • 0

marcin szeregowy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wiem że ostatnio dodaje słabe pasty, ale spokojnie, szykuję coś nad czym pracowałem i dopracowywałem przez wiele czasu, powinno być super. A co do past tłumaczonych to chyba jest kilku tłumaczy w tym temacie, ja w każdym bądź razie słaby jestem z angielskiego, ale mogę spróbować tłumaczyć(musi być ten pierwszy raz  :szczerb: ) bo aż tak tragicznie nie jest z moim angielskim. Tylko podeślij mi jakąś pastę bo ja nie wiem gdzie szukać

• 0

marcin szeregowy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wrzucam opowiadanie które napisałem kiedyś na polski... nie jest to typowa creepypasta ale coś w tym klimacie. W ferie wrzucę jakieś pasty

• 0

entropia.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Rezydencja diabła" - byłoby prościej gdyby podano postacie, których rzekomo nie było podczas nagrywania filmu. Bo jak dla mnie wygląda to jak zwykły film, bez śladu niczego niezwykłego.

• 3

OwocLiczi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kiedyś na stronie zamieszczona była creepypasta z linkami do wglądu z kamer w jakimś mieszkaniu, gdzie na jednej z nich można było zobaczyć siedzącą dziewczynę pogrążoną w jakimś transie. Pamięta ktoś może tytuł ?

• 0

Amymone.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Pewnie chodzi ci o chip chan, doczekała się nawet własnego tematu tu na forum, który na liczbę stron przebija temat z creepypastami.
  • 0

Ichigo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mógłby ktoś mnie oświecić w kwestii postaci z "rezydencji diabła"? Wziąłem na full screen ale dalej nie widzę absolutnie nic poza licznymi zakłóceniami, zmianami w oświetleniu  i liniami skaczącymi po obrazie, które jednak nie przypominają żadnych niezwykłych istot. Skoro ludzie rzekomo panikowali i uciekali, to wystepujące zjawiska powinny być dobrze zauważalne, a już napewno możliwe do uchwycenia przy wnikliwym sledzeniu każdego fragmentu sceny. Niby po prawej stronie widać bardzo ciemny fragment, a do tego ciemność cały czas, co chwila prawie zanika, a za chwilę niemal wypelnia prawą stronę kadru, jednak nie przypomina to na pewno demona, lub ducha

Użytkownik Ichigo edytował ten post 21.02.2014 - 21:27

• 0

Krzys19911.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie ma to jak wierzyć w creepypasty :). Nie oglądałem tego filmu, ale mogę się założyć, że nie ma tam żadnych innych postaci, oprócz tych umieszczonych celowo przez reżysera.

• 0

Ichigo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wierzę w creepypasty, ale jeśli ktoś daje film i podpisuje, że coś jest nie tak, to czy prawdziwe, czy nie, chciałbym to "coś" zobaczyć.

• 0

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

yeah uwielbiam ten temat z aperitifami do creepy past, brrr

• 0

ServusSnajper.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Aperitif jest naprawdę udanym tematem, ale rozumiem, że dodajemy więcej niż 3 obrazy? W regulaminie było do 3 na post. xD A, entropia dodała gif, który był już, ten 7.

Aha i takie pytanko. Strona 2 aperitifu, post Death_Dealera: skąd pochodzi 2 gif? Może ktoś wie? :P

• 0

Wyxud.
  • Tematów: 5
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Poradnik uśmiechu 2 - Jak zrobić z papieru

ja ******** ja myslalem ze to jest cos bekowego odpalilem to i dostalem zawału. na kwejku bylo dzis na glownej

ja to obejrzalem z ciekawosci cale, niezle schizowe

wulgaryzmy2.gif

Ogarnij się człowieku, bo pisząc jedno zdanie nie możesz sobie darować wulgaryzmu, ale za to jakiekolwiek zasady pisowni już tak.

Kronikarz

• -1

savio.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Co się stało? Już prawie 100 stron creepypast! Pamiętam, jak publikowałem wcześniej sporo, ale jeśli można podrzucić link do mich creepypast (24 sztuki), to znajdują się one tutaj [...] i wszystkie są mojego autorstwa. Prawdopodobnie będzie ich więcej :)

7.10 Zabronione jest reklamowanie innych stron internetowych, chyba że Regulamin konkretnego Forum wyraźnie na to zezwala. Punkt ten nie obejmuje pola "Strona WWW" w profilu Użytkownika, a także grup Zasłużeni, Adept, Moderatorzy, Super moderatorzy.

Jeśli chcesz, to wklej swoje Pasty w odpowiednim temacie.

Kronikarz

• 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Widzę, że temat trochę się ożywił, co oczywiście bardzo mnie cieszy  :) Muszę przyznać, że pasty z ostatniej strony są naprawdę świetne, a w szczególności "Vines", którą wrzucił Neck.

Chyba sam wrócę do tłumaczenia, postaram się coś wrzucić do końca tygodnia ;)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych