Skocz do zawartości

Zdjęcie

Komentarze do tematu "Creepypasta (Urban Legends itp.)"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3445 odpowiedzi w tym temacie

JSŚwit.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

skoro to komentarze to schlafrok mam nadzieje, ze bd tluamczyl dalej :)

i mam pytanie gdyby ktos pamietal/mial strone na ktorej byla taka dluuuuuuuga pasta(z 1 godz czytanai jak nic) z licznymi fotkami cos bylo z 2 kolesiami i jaskinia, robili tunel w skale

to bylbym wdzieczny

Użytkownik JSŚwit edytował ten post 05.04.2014 - 00:55

• 0

entropia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

JSŚwit, strona 62. Wystarczyło wpisać w wyszukiwarkę internetową 'paranormalne creepypasta jaskinia' :P

• 0

GlobiMZ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć! Poszukuję pasty, a konkretniej parodii pasty, z serii o Strażnikach, w której gość przyszedł do zakładu psychiatrycznego/domu opieki i chciał odwiedzić swojego wujka, który był dawniej gwiazdą muzyki i był nazywany  bodajże "Strażnikach Bluesa" czy jakoś tak. Pamiętam, ze pracownik wkurzył się, bo myślał, że ktoś robi z sobie z niego jaja i potem wynikły z tego jeszcze jakieś śmieszne komplikacje. ;) Kojarzy ktoś taką pastę i wie, gdzie jej szukać? 

• 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@GlobiMZ, próbowałeś użyć wyszukiwarki? Niestety nie za bardzo kojarzę pasty o strażnikach :/

@LukaWaj333, pasta, którą wstawiłeś, już była
  • 0

entropia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

GlobiMZ, próbowałeś w ogóle użyć wujka googla? Wpisz 'creepypasta strażnik wujek', szósty wynik. Ale lepiej pójść na łatwiznę i czekać aż ktoś inny to zrobi..

• 0

Descent.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam!

Wreszcie zmogłem się i dokończyłem opowieść (podzieloną na części) - Dyktafon #00017 - cz.4

Przepraszam, że tak długo nie pisałem - nauka, pamięć i problemy w prywatnym życiu. 

Sądzę, że wam się spodoba!

• 0

Citrus limon.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

skoro to komentarze to schlafrok mam nadzieje, ze bd tluamczyl dalej :)

i mam pytanie gdyby ktos pamietal/mial strone na ktorej byla taka dluuuuuuuga pasta(z 1 godz czytanai jak nic) z licznymi fotkami cos bylo z 2 kolesiami i jaskinia, robili tunel w skale

to bylbym wdzieczny

ta pasta to Grotołaz Ted

gdzieś na tej stronie:

http://www.paranorma...nds-itp/page-62

jest naprawdę godna polecenia :)

• 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Cześć :)

Nawet sobie nie wyobrażacie jak miło po dłuższym czasie napisać tu cokolwiek. Mam nadzieję, ze są tu jeszcze osoby, które mnie pamiętają i żywią w stosunku do mnie trochę sympatii (chociaż napsułem krwi adminom chyba dwukrotnie :D )

To tak, wracam na razie z tłumaczeniami dwóch niedługich historii. Jako, że temat ten znam dość dobrze (bo czytam od początku a i od jakiejś połowy się udzielam) starałem się ze wszystkich sił znaleźć coś ciekawego i chociaż trochę zajeżdżającego klimatem past z pierwszych stron. Mam nadzieję, że tych, które wstawiam jeszcze nie było (według mnie na sto procent nie było), ale jak coś to dajcie znać - usunę i po sprawie.

Pierwsza z past może wydać się dosyć ciekawa, w drugiej natomiast czuć odrobinę smaczku podobnego opowieściom typu Kiedy księżyc będzie w nowiu czy 33-cie urodziny :)

Pozdrawiam wszystkich nowych i starych pastożerców ^^

PS. Nie wiem czy pamiętacie serię Fobie, ale będę ją kontynuować :)

• 0

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Witaj ponownie, trebmal :D
Fajnie, że planujesz dokończyć serię o fobiach, już myślałem, że skończy się na dwóch częściach. No i oczywiście z niecierpliwością czekam na nowe tłumaczenia ;)
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pozdrowienia Lupus28 :*

Cóż, sam nie chciałem kończyć serii o Fobiach na dwóch częściach, ale niestety rzadko miałem dobry pomysł na kolejną, a nienawidzę robić czegoś byle jak. Teraz jednak postanawiam solennie wrzucić jeszcze parę części - ludzie mają tyle fobii :)

• 2

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie chcę być niegrzeczny, ale Most Bunnymana już był i nawet miał swój własny temat: http://www.paranorma...most-bunnymana/

Tak samo pasta "Fotograf", tylko że pod innym tytułem, bodajże "Kaseta" była gdzieś na początku.

@LukaWaj333, nie powtarzaj historii...

Ciekawa historia o tej grze i fajnie że coś takiego w ogóle istnieje bo to wzmacnia uczucie mroczności i realizmu pasty. Sama "Peaceful Forest" jest jednak trochę rozczarowująca i nudna.

Użytkownik trebmal edytował ten post 22.04.2014 - 07:42

• 0

Amymone.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jakiś czas temu wrzuciłam tłumaczenie zatytułowane Anomalie. Okazuje się, że nie były to wszystkie zdjęcia, a dwa z nich (8 i 14) zostały obcięte. Udało się to poprawić. Ukaże się kontynuacja, nie ja jednak będę ją tłumaczyła, a LukaWaj333. Jeśli komuś spodobała się pierwsza część, pewnie pozostałe zdjęcia też go zainteresują.

• 1

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Amymone, z jakiej strony pochodzi ta kontynuacja? Pierwszy raz słyszę, że są jeszcze inne zdjęcia.
  • 0

trebmal.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie mogę się doczekać kontynuacji, to była świetna pasta :D

• 0

marcin szeregowy.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej, z tym peaceful forest faktycznie coś jest nie tak, grałem w nią właśnie. To rozmazywanie jest wkurzające. Nic ciekawego w tej grze nie ma. Z nudów dwa razy skoczyłem z krańca mapy. Jednak coś mnie zainteresowało. Mianowicie na jednej stronce pisze że: ,,gra eksperymentalna, odkrywanie lasu połączone z zagadkami logicznymi." Jakimi zagadkami? I dlaczego gra eksperymentalna? W folderze gry znalazłem też plik który nazywa się jakoś tak :,,Boo.Lang.dll" Ale jakoś nic w trakcie gry nie wyskoczyło i nie krzyknęło ,,Bu!"

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych