Ok, dodałem w końcu tłumaczenie. Pasta może nie jest jakaś super przerażająca, ale skoro już przetłumaczyłem, to wrzucam.
Napisano 26.04.2014 - 14:06
"Twór" bardzo ciekawy, dobra robota.
"Wpuść mnie" na pewno byłoby dużo bardziej straszne, w rzeczywistości, a że zwykle pod tym kontem patrzę na pasty...brr
@Ostrzewtlumie, nie chcę Cię martwić, ale ta historia już tutaj była, tylko pod innym tytułem.
Napisano 06.05.2014 - 09:48
Druga część Anomalii świetna, tylko możecie mi powiedzieć co ma niby być widoczne na zdjęciu z tym lasem? (chodzi o te dwie dziewczynki w białych swetrach)
Czarna nocka, zapowiada się nieźle, czekam na kontynuację
Napisano 26.05.2014 - 19:21
Druga część Anomalii świetna, tylko możecie mi powiedzieć co ma niby być widoczne na zdjęciu z tym lasem? (chodzi o te dwie dziewczynki w białych swetrach)
Czarna nocka, zapowiada się nieźle, czekam na kontynuację
Na początku wydawało mi się że chodzi o całe te krzaki za nią które trochę wyglądają jakby miały zawieszone małe czaszki (troche mi to wyglądało na coś, co mogłoby się znaleźć z Dark Souls ) - Czyli
Ale jednak później podniosłem wzok trochę nad te gałęzie, i nie wiem, czy też to zobaczycie, ale powiem wam, że nigdy nie czułem się tak niekomfortowo patrząc na zdjęcie
Użytkownik PomidorowySer edytował ten post 26.05.2014 - 19:24
Napisano 05.06.2014 - 18:29
Ja niestety dalej nic nie widzę na tych zdjęciach, ani tych dzieci, ani tego co zaznaczył PomidorowySer. Każdy może się dopatrzeć czegoś innego
Napisano 09.06.2014 - 00:49
Abstigmata - naprawdę fajna pasta. Czyli jednak da się jeszcze znaleźć opowieści, które dobrze się czyta, bo ostatnio mniej takich było
Napisano 09.06.2014 - 15:57
A dziękuję, dziękuję za uznanie
Myślę nad stworzeniem własnej creepypasty, a właściwie to nawet dwóch. Będą to dość duże projekty (tak myślę- zobaczymy, jak wyjdzie), ale na efekty trzeba będzie poczekać do następnego tygodnia, bo teraz niestety czas sesji jest nieubłagany.
Napisano 14.06.2014 - 06:19
Dzięki, Lupus28, zrozumiałeś o co mi chodziło.
@PomidorowySer, wiele bym dał żeby zobaczyć to co cię przeraziło, jednak nawet po kilkukrotnej edycji zdjęcia wciąż widzę tam tylko chaszcze.
@Nicole-collie, abistigmata to jeden wielki majstersztyk. Zafascynowałaś mnie tak bardzo że będę teraz przetrząsał internet. Coś genialnego
Użytkownik trebmal edytował ten post 14.06.2014 - 07:35
Napisano 15.06.2014 - 14:50
Zawsze się zastanawiałem za czym stoją takie sukcesy tych Creepypast. Przeczytałem tego dużo z przyklejonego tematu i jakoś żadna mnie nie przestraszyła i nie czułem lęku. Dużo z nich jest ładnie pisana pod względem klimatu i stylistyki. Pomimo tego, że próbowałem to czytać w dzień, w nocy itp. Jedyne co potrafi mnie wprowadzić w lekki lęk przy tych wszystkich opowiadaniach to czasami obrazki dołączone do nich - dziwne lub jakieś nienaturalne i tyle. Nie rozumiem fenomenu tych opowiadań lub po prostu nie wiem co robię źle, że nie działają na mnie przerażająco.
Użytkownik FoxX edytował ten post 15.06.2014 - 14:51
Napisano 15.06.2014 - 15:09
Trebmal- dzięki, ale w sumie moją jedyną zasługą było znalezienie pasty i jej przetłumaczenie
Prawdę mówiąc, ja też szukałam informacji o użytkowniku abistigmata
Szkoda, że naprawdę prawdziwych perełek nie ma wiele.
Foxx- hmm mi się wydaje, że pasty nie tylko muszą przerażać. Mogą także fascynować. Mnie np. creepypasty niekoniecznie przerażają, tylko intrygują nietypowymi pomysłami, które się czasem wykorzystuje. To jest dla mnie większa przyjemność niż sam strach
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych